- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Tsk ederm arastiricam bunuBen kullanmadım ama instagramda takip ettiğim bir bloger paylaşımda bulunmuştu memnun kaldığına dair
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederm arastiricam bunuBen kullanmadım ama instagramda takip ettiğim bir bloger paylaşımda bulunmuştu memnun kaldığına dair
17. Haftadan sonra uyku düzeni olumlu anlamda mı değişti? Olumsuz demeSadece 12. hafta atağı çok kötüydü. 24 saat ağlıyordu,sanırım 4-5gün sürdü.
Bu seferkinde normal zamankinden farklı bir durum olmadı aslında. Gelişiminde oldu tabii ama zorlayıcı halleri olmadı.
Bazı ataklar zihinsel bazılrı fiziksel oluyor. Sanırım fiziksel olanlar daha ağır seyrediyor. 15-19 hafta arası olan atak zihinsel. Uzun ama etkisiz.
Sadece 17.haftadan sonra uyku düzeni birden bire değişti,onu gözlemledim.
Bende kızımı anlamıyorumKaan Alp 1 saat once ishal sekilde kaka yapti noluyo bu cocuga anlamiyorum
Kaan inda bu aralar gunu gununu tutmuyo gunduz eskisi gibi guzel emmiyo bazende cok emmek istiyo 2 3 kere emip emip birakiyo sanki biri onu memeden tutup cekiyo gibi umarim sadece atak haftasinda olduklari icin bu sekildedir sagliklarinda bir problem yoktur. Bu ay toplam kac kilo alacak cok merak ediyorum karnini guzel doyurmuyo cunku bezlerinden anliyorum onceden 7 8 cisli bez olurdu simdi 5 6 ya dustuBende kızımı anlamıyorum
Bi kaç gündür sürekli ağlıyo sürekli bi hırs var anlatamam saçını başını yüzünü yoluyo dün burnunu yoldu resmen kan geldi bi damla, hastaneye götürücektim aradım kendi doktoru varmış tesadüf geliyim mi diye sordum idrarda koku varmı dedi fark etmedim dedim acile değilde gündüz muaneye gelin dedi daha sağlıklı olur dedi fitil varsa verebilirsiniz dedi. Vermedim uyudu yine saatinde zorda olsa atak dönemi çıkıyo hesapladığımda 1 gün kalmış bitmesine bu ataksa gerçekten çok farklı biberonu ağzında geveliyo beni uyanıkken hiç emmiyo sütümü iyice kesicek ya daha sakindi gaz sancısı olduğu zamanlar şimdi daha zor geçiyo sürekli ağlaması çaresizlik
5 6 bez iyi bence büyüdüğü için azalmış olabilir sayısıKaan inda bu aralar gunu gununu tutmuyo gunduz eskisi gibi guzel emmiyo bazende cok emmek istiyo 2 3 kere emip emip birakiyo sanki biri onu memeden tutup cekiyo gibi umarim sadece atak haftasinda olduklari icin bu sekildedir sagliklarinda bir problem yoktur. Bu ay toplam kac kilo alacak cok merak ediyorum karnini guzel doyurmuyo cunku bezlerinden anliyorum onceden 7 8 cisli bez olurdu simdi 5 6 ya dustu
Aynıyız memeyi tam boşaltmıyoKaan inda bu aralar gunu gununu tutmuyo gunduz eskisi gibi guzel emmiyo bazende cok emmek istiyo 2 3 kere emip emip birakiyo sanki biri onu memeden tutup cekiyo gibi umarim sadece atak haftasinda olduklari icin bu sekildedir sagliklarinda bir problem yoktur. Bu ay toplam kac kilo alacak cok merak ediyorum karnini guzel doyurmuyo cunku bezlerinden anliyorum onceden 7 8 cisli bez olurdu simdi 5 6 ya dustu
Benimde ara ara sutumde dalgalanmalar oluyo gitmesin diye sut yapan her seyi yiyip iciyorum aldigim kilolar 2ye cikti cani sagolsun yeterki icsin ben sonra veririm kilolari beni stres cok etkiliyo aninda azaliyo hep mutlu olmam gerek sinirsiz stressiz5 6 bez iyi bence büyüdüğü için azalmış olabilir sayısı
Almıştır sen yinede dikkat et benim gibi olma Ben anlayamadım sütüm azalmış kilo az almış falan gece uyuyodu ama hala kafamda soru işaretleri var aç olsa gece neden uyusun gündüzleride bazen uyuyodu değişkenlik gösteriyodu ama uyuyodu belkide düzelicekti emdikçe erken mamaya başladım şimdi ona alıştı bu yüzden az kaldı sıyırıcam
106 gunluguz biz bugun.Sizinki benimkinden biraz büyüktü sanırım Zeyf A Aycee09 2-3 hafta kadar. Artık dikkatleri dağılıyor etraf çok ilgilerini çekiyor, büyüme atakları da var tabi. Hepsi birleşince ve emme uyku her türlü bağlantı içinde olunca da aksaklıklar yaşanıyor bizimkinin de uykuları sıkıntı, gündür uykusu 2 defa yarım saat uyuyor nerdeyse. Sanırım geçiş döneminde. Hepsi gelip geçicek, dönemsel sabır isteyen meseleler ama annelik ve insan olmanın verdiği sabırsızlığı ve yorgunluğu yaşıyoruz
mesela şu an hiç olmadığım kadar kiloluyum, sütümü arttırmak için sevmediğim ama süt yapan ne varsa yedim ama olmayınca olmuyor. o yüzden dert etme kendine A Aycee09 olan sütün de azalmasın,ben artık 1 damla alsa kâr diyorum ki doğduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz
Canin hala bebegin 3 saatte bir mi emiyor? Benimki artik cabuk cabuk emmiyor noluyor bunlaraBendim
Tamda her satiri beni anlatiyo
15 haftalik suan Kaan Alp atak doneminde galiba senin attigin gorsele gore eger yanlis bakmadiysam ondan miydi 3 gundur aglamalari
Ne atakmis arkadas ya vallahi 5. Kattakiler duydu sesini butun mahalleye yaydi aglamalarini imkani yok susturamadik boyle atak mi olur arkadas
Kolik gunleri geldi biran gozume yeniden aglamalara baslayinca
stres yapmadan nasıl olucak stres benim göbek adım galiba ben yapamam o yüzden motive etmeye çalışıyorum kendimi çok etkileniyo gerçekten,Benimde ara ara sutumde dalgalanmalar oluyo gitmesin diye sut yapan her seyi yiyip iciyorum aldigim kilolar 2ye cikti cani sagolsun yeterki icsin ben sonra veririm kilolari beni stres cok etkiliyo aninda azaliyo hep mutlu olmam gerek sinirsiz stressiz
Gece uykusunda emzir bol bol uyku sersemine ayirt edemiyolar benim arkadasimin ogluda annesini gunduz emmiyo mama yiyo gece uykusundayken annesini emiyo bir de sagma makinasinda cikan miktara cok takilma seni emdikten sonra cikan beze bak benimde bazen 2 memeden 60 cc ciktigi oluyo ama bezleri hep dolu dolu oluyo bebek emdikce sut geliyo cunku makina zaten hepsini bosaltamiyo sen saate bakmadan yarim saatte bir 1 saatte 1 emzirmeye calis
Biz hic 3 saat kuralina uyamadik kiCanin hala bebegin 3 saatte bir mi emiyor? Benimki artik cabuk cabuk emmiyor noluyor bunlara
Bunlarin hepsi anlasti galibaKızlar bu ara bizimki de emmek istemiyor Bahar bunları etkiliyor olmasın yüzüme bakıp bakıp gülüyor ilgisi dağılıyor eziyor memeyi. Oğlumda da 5 ayda olması lazım emmek istemedi direndi ağladı. Ben ısrarla verdim çok sürmedi aştık. Şöyle foşur foşur emip bitiren bir çocuğum olmadı ikisi de Naz makamı
Biliyorum canim basta cok emdigini. Benimkide memeye yapışıktı resmen. Hic agzindan ciksin istemiyordu. Ama simdi teklif etsem istemiyor. 1 bucuk 2 saatte bir emiyor. Hatta erken versem kabul etse bile kivraniyor kivranmaktan agliyor. Galiba sütü hazmetmeden tekrar emince aşırı gaz oluşuyor.Biz hic 3 saat kuralina uyamadik ki
Oglum 2 ayina kadar memeye yapisik buyudu yarim saatte bir , saat basi emdi hep simdide takilmiyorum saate cani ne zaman isterse veriyorum cunku onlar memede sadece karinlarini doyurmak icin durmuyolar bazen susadiklari icin bazen keyif icin bazen sakinlesmek icin. O yuzden kural koymadim bastan beri illa da 3 saat beklicek diye ki zten hayatta beklemezdi simdide saat basi 2 saatte bir falan emiyo yine ama bu aralar emmiyo gunduz yukarida da yazdigim gibi durumlar
Büyüyo en çok şükrettiğim şey gözümün önünde film gibi artık gördüğü şeyleri unutmuyo evde turlarken oyun halısını görüyo hı hı diyerek heyecanlanıyo bizim resmimizi görüncede aynısını yapıyo konuşunca cevap vermeye çalışıyo bunlar en güzel şey gerçekten, az kaldı az ANNE dicekler bize , bide bi kaç gündür tükürme çabası var ona benzer bişey yapıyo kızlara hiç yakışmıyoo çok ayıpSizinki benimkinden biraz büyüktü sanırım Zeyf A Aycee09 2-3 hafta kadar. Artık dikkatleri dağılıyor etraf çok ilgilerini çekiyor, büyüme atakları da var tabi. Hepsi birleşince ve emme uyku her türlü bağlantı içinde olunca da aksaklıklar yaşanıyor bizimkinin de uykuları sıkıntı, gündür uykusu 2 defa yarım saat uyuyor nerdeyse. Sanırım geçiş döneminde. Hepsi gelip geçicek, dönemsel sabır isteyen meseleler ama annelik ve insan olmanın verdiği sabırsızlığı ve yorgunluğu yaşıyoruz
mesela şu an hiç olmadığım kadar kiloluyum, sütümü arttırmak için sevmediğim ama süt yapan ne varsa yedim ama olmayınca olmuyor. o yüzden dert etme kendine A Aycee09 olan sütün de azalmasın,ben artık 1 damla alsa kâr diyorum ki doğduğundan beri mama takviyesi yapıyoruz
Ağzından baloncuklar çıkarması o tükürükler ses çalışması hep pratik yapıyorBüyüyo en çok şükrettiğim şey gözümün önünde film gibi artık gördüğü şeyleri unutmuyo evde turlarken oyun halısını görüyo hı hı diyerek heyecanlanıyo bizim resmimizi görüncede aynısını yapıyo konuşunca cevap vermeye çalışıyo bunlar en güzel şey gerçekten, az kaldı az ANNE dicekler bize , bide bi kaç gündür tükürme çabası var ona benzer bişey yapıyo kızlara hiç yakışmıyoo çok ayıp
Evet yıpratıyo Annelik koruma iç gücüsü fazlaca düşünme aç mı tok mu niye öksürdü niye hapşırdı. acemi olduğumuz bişey Annelik zamanla bu hislerinde üstesinden gelicez alışıcaz daha sakin davlanabilicez inşallah ☺
Bi damla bi damla ona şükür
Evet evet aynen bi kaç gündürAğzından baloncuklar çıkarması o tükürükler ses çalışması hep pratik yapıyor