Sakin ol canim ya sütun azalir uzme kendiniAnnem gitti moralim cok bozuk aglamaktan helak oldum
en iyi ihtimalle 3 sene sonra canim,,uykunun tanimini unuttum
dimi yaaaane zaman hep uykuda olcaz
Gecmis olsun canim ya insallah duzelir en kisa zamanda meme reddinizdoktora git bence hic ihmal etmeden
yine gelir bir sure sonra cnim uzme kendiniAnnem gitti moralim cok bozuk aglamaktan helak oldum
Sakin ol canim ya sütun azalir uzme kendiniallah kavuştursun
İnsaAllahyine gelir bir sure sonra cnim uzme kendini
Evet canım ama daha götürmedik bide kardiyolojiye dediler yoğun bakımdan çıkarken ,bu arada geçmiş olsun çabuk geçer inşallah MastitBebeği erken doğan arkadaşlar,sizleri gelişim nörolojisi bölümüne yönlendirdiler mi?
Ben önce mama veriyorum sonra emziriyorum farkeden miİnsaAllah biran once toparlanir canim uzme kendini.
Bayagi az almis ama mamayla toparlanir merak etme. Once kendini emzir mamayida pesinden ver
İnşallah canım 40 ml veriyorum az gibi ama emiyorda fazla verincede 60 ml fışkırtıyorİnsaAllah biran once toparlanir canim uzme kendini.
Bayagi az almis ama mamayla toparlanir merak etme. Once kendini emzir mamayida pesinden ver
Benim doktorum emzirmeden sonra ver mamayı demiştiBen önce mama veriyorum sonra emziriyorum farkeden mi
Keşke tek derdim o olsa bizimki hasta hastaneden çıkamadık 1.5 ay oldu3-5-hatta 6 aylık olana kadar biz bunla mi yaşayacağız hep ya . Çok zormuş . Hamileliği zor sanırdım . O nimetmiş . Kusması kakası emmesi hep mesele . Ben baş ederim sanıyordum ama 15. Gün pilim bitmek üzere
Bana birşey demedi neden acaba? Bende öyle yapayımBenim doktorum emzirmeden sonra ver mamayı demişti
DiyebilirMaşallah yakında mavi boncuk kimseyse demeyede başlarmış
Darısı bana bu hafta pek ilgilenemem başında durmam lazım alışana kadar haftaya çıkarıcam inşallah ama ara ara açık bırakıyorum
Elini ağzına götürüyomuydu aranır gibi damağından korkuyorum yara falan olur çocuk ememez naparım sonra
İlk zamanlar bocalıyor insan sonra alışıyor. Tek çocuk bakımı daha kolay olur. Uyku düzeni oturunca evine kendine zaman ayırırsın. Annem giderse ben biterim. Eve hapsolurum. O varken çıkıp hava alıyorum.Annem gitti moralim cok bozuk aglamaktan helak oldum
Benimde çarşamba gidecekAnnem gitti moralim cok bozuk aglamaktan helak oldum
Once seni emmesi daha iyiBen önce mama veriyorum sonra emziriyorum farkeden mi
Fazla geliyo demek ki cikarttigina goreİnşallah canım 40 ml veriyorum az gibi ama emiyorda fazla verincede 60 ml fışkırtıyor
Annemin gorevini kv devraldi bazen uyusamiyoruz ve ben sinirleniyorum oglumdan yana skntim yokta laf anlatamamak daha cok yoruyo beniİlk zamanlar bocalıyor insan sonra alışıyor. Tek çocuk bakımı daha kolay olur. Uyku düzeni oturunca evine kendine zaman ayırırsın. Annem giderse ben biterim. Eve hapsolurum. O varken çıkıp hava alıyorum.
Biz de henüz gitmedik. 2.ay kontrolünde doktoru geciktirmeyin dedi. Nerelere kimlere gittiniz diye öneri alacaktım.Evet canım ama daha götürmedik bide kardiyolojiye dediler yoğun bakımdan çıkarken ,bu arada geçmiş olsun çabuk geçer inşallah Mastit