Buralar tenhalaşmışanneler hep uykuda mısınız
1 aylık 50 gr almış enzimler yüksek çıktı tahliller yapılıyor takip ediliyorKac gunluk oldu ve ne kadar almis su ana kadar ?
Ben dayanamiyorum dr a gitmeden once evde ara ara tartiyorum kilo alimini boylelikle kontrol etmis oluyorum.
Her mamanin arkasinda bebegin haftasina gore mama olcusu yaziyo markadan markaya bu olculer degisiyo oraya bakarak ver ama senide emiyosa orda yazani azaltta ver insaAllah biran once toparlar sıkma canini
Bir de bebekler her mamayi kabul etmezmis burada cogu kisi hipp in mamasini kullaniyo bende dahil mamalar arasinda icerigi en temiz mama oymus bi kac kere daha deneyin eger kusmaya devam ederse mamayi degistirmeyi deneyin bence
İnsaAllah biran once toparlanir canim uzme kendini.1 aylık 50 gr almış enzimler yüksek çıktı tahliller yapılıyor takip ediliyor(((
Sürekli küsmüyor sadece 60 ml kustu çok geldi herhalde(
uykunun tanimini unuttumBuralar tenhalaşmışanneler hep uykuda mısınız
dimi yaaaa☺ hep uykuda olmak..soyleyisi bile ne guzel
Gecmis olsun canim ya insallah duzelir en kisa zamanda meme reddinizSanırım mastit oldum. Sağ mememde emzirsem de sağsam da gitmeyen kocaman bi şişlik var orası semsert ve sıcak. İki gün olacak böyleyim. Sıcak uyguladım iyi geldi ama geçmedi çok kötü durumda ve çok ağrıyo
Kızım meme verince biraz emip delirmiş gibi ağlamaya başlıyo, memeyle problemini düzeltmeye çalışırken daha kötü oldu.
Aynı şeyi yaşadım koltuk altlarıma kadar şişti . Tek çare sağmak ve emzirmek. Süt boşalınca geçiyorSanırım mastit oldum. Sağ mememde emzirsem de sağsam da gitmeyen kocaman bi şişlik var orası semsert ve sıcak. İki gün olacak böyleyim. Sıcak uyguladım iyi geldi ama geçmedi çok kötü durumda ve çok ağrıyo
Kızım meme verince biraz emip delirmiş gibi ağlamaya başlıyo, memeyle problemini düzeltmeye çalışırken daha kötü oldu.
Sık sık boşaltmaya çalışıyorum. Asm hemşiresine sordum bi gün daha zaman ver kızarırsa ateşin çıkarsa hastaneye git dedi.Aynı şeyi yaşadım koltuk altlarıma kadar şişti . Tek çare sağmak ve emzirmek. Süt boşalınca geçiyor
Umarım düzelir zeyfcim teşekkür ederim.uykunun tanimini unuttum
dimi yaaaane zaman hep uykuda olcaz
Gecmis olsun canim ya insallah duzelir en kisa zamanda meme reddinizdoktora git bence hic ihmal etmeden
Malesef oyle cnm ya benimkide ayni biraz tutuo sonra midesi bulanio atiyor sen yokken de birsey olmaz zaten canim o onu atmasini bilirBüyüdükçe huy değiştirdi benim kızm bi 2 gün akşamları ayağımda salladım ona alıştı ve bu çok sinir ediyo beni normalde memede uyurdu uykusu varken yatır ohh mis şimdi bide sallamk çıktı dalması saatter sürüyo ve benim kızımsa kolik sanırım akiam başlıyo gece 2 kadar napsak olmuyo gaz damlasını vermemeyi denedim geçen 4 te sakinleşti gece artık veriyorum bide emzik almıyo aventide aldım yok böğürüyo annem üzerine düşmüyosun diyo ama napım ya ben yokken böğürse etse zaten tutmuyo ki napıcam bilmiyorum
Ne zormuş bu hafta sonu mevlüt var evimde har hopVe ben anneme nefes almaya kaçtım akıl işi değil yaptığım
Börüyo ama nefessiz kalıyo gibi oluyo canım o an ondan korkuyorum bi ark doktor damla önermemiş ya kafam karıştı o gün vermedim daha sancılandı rezenede veriyorum napımMalesef oyle cnm ya benimkide ayni biraz tutuo sonra midesi bulanio atiyor sen yokken de birsey olmaz zaten canim o onu atmasini bilirben gaz ilacını unutmadikca ihmal etmiyorum vala ver gitsin
Bizimki başta tuttu. Ama Deniz sağolsun alıp alıp kendi ağzına soktu bende vermedim şimdi de kız istemiyor. Eldiveni ben ilk hafta çıkardım sürekli çıkıyordu. kendini çiziyor saçını çekip ağlıyor. Yalnız saçına nasıl asılıyor elini zor açıyorum. Şimdi alıştı Emel sayın gibi kullanıyor elleriniBörüyo ama nefessiz kalıyo gibi oluyo canım o an ondan korkuyorum bi ark doktor damla önermemiş ya kafam karıştı o gün vermedim daha sancılandı rezenede veriyorum napımgündüz çok güzel uyuyodu ya
Eldiveni artık çıkarmak istiyorum ama eli hep ağzında aranıyo kulağını çekiyo saçını çekiyo elini gözüne getirito çıkarıyorum alışması için korkuyorumda çizmesi bişey değil geçiyomuşta damağını yırtması gözüne sokması tehlikeli geliyo
1 hafta sonra çıkarıcam komple inşallah
Vala sana kalmis canim damla konusu verip vermemekBörüyo ama nefessiz kalıyo gibi oluyo canım o an ondan korkuyorum bi ark doktor damla önermemiş ya kafam karıştı o gün vermedim daha sancılandı rezenede veriyorum napımgündüz çok güzel uyuyodu ya
Eldiveni artık çıkarmak istiyorum ama eli hep ağzında aranıyo kulağını çekiyo saçını çekiyo elini gözüne getirito çıkarıyorum alışması için korkuyorumda çizmesi bişey değil geçiyomuşta damağını yırtması gözüne sokması tehlikeli geliyo
1 hafta sonra çıkarıcam komple inşallah
Maşallah yakında mavi boncuk kimseyse demeyede başlarmışBizimki başta tuttu. Ama Deniz sağolsun alıp alıp kendi ağzına soktu bende vermedim şimdi de kız istemiyor. Eldiveni ben ilk hafta çıkardım sürekli çıkıyordu. kendini çiziyor saçını çekip ağlıyor. Yalnız saçına nasıl asılıyor elini zor açıyorum. Şimdi alıştı Emel sayın gibi kullanıyor elleriniçizmiyor artık.
Veriyorum canım ya damlasız olmuyo çocuğa yazık herşeyden önce, denedim o gün vermesem ne olucak diye bin pişman oldumVala sana kalmis canim damla konusu verip vermemekben eldivenleri 1 haftadir takmiyorum artik ilk baslarda senin dediklerini yapiyordu sonra birakdi simdi yuz ustu yatirsam arada elini sapur supur yalio sonra bakdi sut yok kiziyo
HayirBebeği erken doğan arkadaşlar,sizleri gelişim nörolojisi bölümüne yönlendirdiler mi?