2020 Şubat Anneleri

Kac gunluk oldu ve ne kadar almis su ana kadar ?
Ben dayanamiyorum dr a gitmeden once evde ara ara tartiyorum kilo alimini boylelikle kontrol etmis oluyorum.
Her mamanin arkasinda bebegin haftasina gore mama olcusu yaziyo markadan markaya bu olculer degisiyo oraya bakarak ver ama senide emiyosa orda yazani azaltta ver insaAllah biran once toparlar sıkma canini
Bir de bebekler her mamayi kabul etmezmis burada cogu kisi hipp in mamasini kullaniyo bende dahil mamalar arasinda icerigi en temiz mama oymus bi kac kere daha deneyin eger kusmaya devam ederse mamayi degistirmeyi deneyin bence
1 aylık 50 gr almış enzimler yüksek çıktı tahliller yapılıyor takip ediliyor:KK43:(((
Sürekli küsmüyor sadece 60 ml kustu çok geldi herhalde:KK43:(

Sanırım mastit oldum. Sağ mememde emzirsem de sağsam da gitmeyen kocaman bi şişlik var orası semsert ve sıcak. İki gün olacak böyleyim. Sıcak uyguladım iyi geldi ama geçmedi çok kötü durumda ve çok ağrıyo :KK43:
Kızım meme verince biraz emip delirmiş gibi ağlamaya başlıyo, memeyle problemini düzeltmeye çalışırken daha kötü oldu.

1 aylık 50 gr almış enzimler yüksek çıktı tahliller yapılıyor takip ediliyor:KK43:(((
Sürekli küsmüyor sadece 60 ml kustu çok geldi herhalde:KK43:(
İnsaAllah biran once toparlanir canim uzme kendini.
Bayagi az almis ama mamayla toparlanir merak etme. Once kendini emzir mamayida pesinden ver

Bebeği erken doğan arkadaşlar,sizleri gelişim nörolojisi bölümüne yönlendirdiler mi?

Buralar tenhalaşmış 😊 anneler hep uykuda mısınız
uykunun tanimini unuttum😕
☺ hep uykuda olmak..soyleyisi bile ne guzel😁
dimi yaaaa 😂😂ne zaman hep uykuda olcaz🤣
Sanırım mastit oldum. Sağ mememde emzirsem de sağsam da gitmeyen kocaman bi şişlik var orası semsert ve sıcak. İki gün olacak böyleyim. Sıcak uyguladım iyi geldi ama geçmedi çok kötü durumda ve çok ağrıyo :KK43:
Kızım meme verince biraz emip delirmiş gibi ağlamaya başlıyo, memeyle problemini düzeltmeye çalışırken daha kötü oldu.
Gecmis olsun canim ya insallah duzelir en kisa zamanda meme reddiniz😕 doktora git bence hic ihmal etmeden

Aynı şeyi yaşadım koltuk altlarıma kadar şişti . Tek çare sağmak ve emzirmek. Süt boşalınca geçiyor

Büyüdükçe huy değiştirdi benim kızm bi 2 gün akşamları ayağımda salladım ona alıştı ve bu çok sinir ediyo beni normalde memede uyurdu uykusu varken yatır ohh mis şimdi bide sallamk çıktı dalması saatter sürüyo ve benim kızımsa kolik sanırım akiam başlıyo gece 2 kadar napsak olmuyo gaz damlasını vermemeyi denedim geçen 4 te sakinleşti gece artık veriyorum bide emzik almıyo aventide aldım yok böğürüyo annem üzerine düşmüyosun diyo ama napım ya ben yokken böğürse etse zaten tutmuyo ki napıcam bilmiyorum
Ne zormuş bu hafta sonu mevlüt var evimde har hop 🤦🏻‍♀️ Ve ben anneme nefes almaya kaçtım akıl işi değil yaptığım 😒

Büyüdükçe huy değiştirdi benim kızm bi 2 gün akşamları ayağımda salladım ona alıştı ve bu çok sinir ediyo beni normalde memede uyurdu uykusu varken yatır ohh mis şimdi bide sallamk çıktı dalması saatter sürüyo ve benim kızımsa kolik sanırım akiam başlıyo gece 2 kadar napsak olmuyo gaz damlasını vermemeyi denedim geçen 4 te sakinleşti gece artık veriyorum bide emzik almıyo aventide aldım yok böğürüyo annem üzerine düşmüyosun diyo ama napım ya ben yokken böğürse etse zaten tutmuyo ki napıcam bilmiyorum
Ne zormuş bu hafta sonu mevlüt var evimde har hop 🤦🏻‍♀️ Ve ben anneme nefes almaya kaçtım akıl işi değil yaptığım 😒
Malesef oyle cnm ya benimkide ayni biraz tutuo sonra midesi bulanio atiyor sen yokken de birsey olmaz zaten canim o onu atmasini bilir😁 ben gaz ilacını unutmadikca ihmal etmiyorum vala ver gitsin 🙄

Malesef oyle cnm ya benimkide ayni biraz tutuo sonra midesi bulanio atiyor sen yokken de birsey olmaz zaten canim o onu atmasini bilir😁 ben gaz ilacını unutmadikca ihmal etmiyorum vala ver gitsin 🙄
Börüyo ama nefessiz kalıyo gibi oluyo canım o an ondan korkuyorum bi ark doktor damla önermemiş ya kafam karıştı o gün vermedim daha sancılandı rezenede veriyorum napım 🤦🏻‍♀️ gündüz çok güzel uyuyodu ya 😞
Eldiveni artık çıkarmak istiyorum ama eli hep ağzında aranıyo kulağını çekiyo saçını çekiyo elini gözüne getirito çıkarıyorum alışması için korkuyorumda çizmesi bişey değil geçiyomuşta damağını yırtması gözüne sokması tehlikeli geliyo
1 hafta sonra çıkarıcam komple inşallah

Börüyo ama nefessiz kalıyo gibi oluyo canım o an ondan korkuyorum bi ark doktor damla önermemiş ya kafam karıştı o gün vermedim daha sancılandı rezenede veriyorum napım 🤦🏻‍♀️ gündüz çok güzel uyuyodu ya 😞
Eldiveni artık çıkarmak istiyorum ama eli hep ağzında aranıyo kulağını çekiyo saçını çekiyo elini gözüne getirito çıkarıyorum alışması için korkuyorumda çizmesi bişey değil geçiyomuşta damağını yırtması gözüne sokması tehlikeli geliyo
Bizimki başta tuttu. Ama Deniz sağolsun alıp alıp kendi ağzına soktu bende vermedim şimdi de kız istemiyor. Eldiveni ben ilk hafta çıkardım sürekli çıkıyordu. kendini çiziyor saçını çekip ağlıyor. Yalnız saçına nasıl asılıyor elini zor açıyorum. Şimdi alıştı Emel sayın gibi kullanıyor ellerini 😂🤣 çizmiyor artık.

Vala sana kalmis canim damla konusu verip vermemek 🙄 ben eldivenleri 1 haftadir takmiyorum artik ilk baslarda senin dediklerini yapiyordu sonra birakdi simdi yuz ustu yatirsam arada elini sapur supur yalio sonra bakdi sut yok kiziyo😂

Bizimki başta tuttu. Ama Deniz sağolsun alıp alıp kendi ağzına soktu bende vermedim şimdi de kız istemiyor. Eldiveni ben ilk hafta çıkardım sürekli çıkıyordu. kendini çiziyor saçını çekip ağlıyor. Yalnız saçına nasıl asılıyor elini zor açıyorum. Şimdi alıştı Emel sayın gibi kullanıyor ellerini 😂🤣 çizmiyor artık.
Maşallah yakında mavi boncuk kimseyse demeyede başlarmış 😂🤣
Darısı bana bu hafta pek ilgilenemem başında durmam lazım alışana kadar haftaya çıkarıcam inşallah ama ara ara açık bırakıyorum 🤣
Elini ağzına götürüyomuydu aranır gibi damağından korkuyorum yara falan olur çocuk ememez naparım sonra 🤦🏻‍♀🥴

Vala sana kalmis canim damla konusu verip vermemek 🙄 ben eldivenleri 1 haftadir takmiyorum artik ilk baslarda senin dediklerini yapiyordu sonra birakdi simdi yuz ustu yatirsam arada elini sapur supur yalio sonra bakdi sut yok kiziyo😂
Veriyorum canım ya damlasız olmuyo çocuğa yazık herşeyden önce, denedim o gün vermesem ne olucak diye bin pişman oldum 🤣🤣
Sorma sorma o yalanması yokmu çapur şupur bizim kızında durmuyo ağzı
Hatta baya oldu gerçi bi kere Banyo yaparken eşim yutuyodu kolu ağzına denk geliyo bi baktık bi ses geliyo kolunu emmeye çalışıyo eşimin ama nasılll güzeldi 🤣🤣 annem bi yandan sırtını yıkıyo ediyo sendeki keyf kimsede yok dedim🤣
Alıştırıcam canım 1 hafta sonra 2 aylık oluyoruz o gün tamamen çıkarıcam takmam bu hafta ara ara alıştırıyım bakalım

X