2020 Şubat Anneleri

Ben eline eldiveni çıkardığı için çorap geçiriyorum çok güzel hiç çıkaramıyor tavsiye ederim 😄
Bende dün çok hasta oldum acillik oldum serum yedim üşütmüşüm çok zor annem olmasaydı napardim bilmiyorum Allah basimizdan eksik etmesin analarimizi
Aminn insaAllahh
Canim sunnet olan senin bebis miydi 22 gunlukken ?

Kızlar benim oğlumda geceleri yedirip yatirinca böyle kivranir gibi hareketler yapiyo gazdanmi yapıyordur sizce hiç seside cikmiyo yavrumun bı tek o kivranir hareketi yapiyo bende beşiğini sallıyorum o zaman duruyo sallamayi kesince yine kımıl kımıl başlıyor

Fazla geliyo demek ki cikarttigina gore
Evde tartin varsa sende haftalik kilo alimini takip edebilirsin boylelikle mamanin ise yarayip yaramadigini anlayabilirsin. Once kendin tartil sonra bebekle birlikte tartil aradaki fark bebisin kilosu oluyo
Evet öyle tartılıyorum ama tartı ile doktorun tartısı farklı oluyor hep tutmadı şimdiye kadar

Nasil yapildi anlatir misin canim bir de ne kadar surede iyilesti ?
Canım bizimki eski usul yapildi en sağlıklısı buymuş yeni usul klipsli oluyormuş hala iyilesme surecindeyiz ama baya normale döndü oğlumun pipisi
Yaparken eşim izledi ben izleyemedim tabi😄

Klips mi hmm hic duymamistim 😃
Yeni usulmus o heryerde öylemi bilmiyorumda
Biz yaptırdığımız yeri aradığımızda biz eski usul yapıyoruz dediler
Zaten ablamlarda orda yaptırmıştı memnun kaldık biz çok şükür
Sen Ankara'dami yaptircaktin canim

Yeni usulmus o heryerde öylemi bilmiyorumda
Biz yaptırdığımız yeri aradığımızda biz eski usul yapıyoruz dediler
Zaten ablamlarda orda yaptırmıştı memnun kaldık biz çok şükür
Sen Ankara'dami yaptircaktin canim
Yok canim ist

Biri vardı Ankara'da yaptircam demişti de onla karıştırdım canım
Sen yaptirmayi dusunuyomusun yakın zamanda
Ben yenidogan sunneti istiyodum ama bebisim kuvozde kalinca isler degisti bir de kv sagolsun yaptirma kucuk diye tutturmustu daha dogmadan once bende simdi istanbulda yaptiricam bayramdan sonra insaAllah haziranda

Kızlar benim oğlumda geceleri yedirip yatirinca böyle kivranir gibi hareketler yapiyo gazdanmi yapıyordur sizce hiç seside cikmiyo yavrumun bı tek o kivranir hareketi yapiyo bende beşiğini sallıyorum o zaman duruyo sallamayi kesince yine kımıl kımıl başlıyor
Mamanin sindirimi zor oluyor biraz ondan kımıl kımıl oluyorlar aglamiyorsa ve kabız değilse sıkıntı yoktur.

X