Aminn insaAllahhBen eline eldiveni çıkardığı için çorap geçiriyorum çok güzel hiç çıkaramıyor tavsiye ederim
Bende dün çok hasta oldum acillik oldum serum yedim üşütmüşüm çok zor annem olmasaydı napardim bilmiyorum Allah basimizdan eksik etmesin analarimizi
OlabilirBiz de henüz gitmedik. 2.ay kontrolünde doktoru geciktirmeyin dedi. Nerelere kimlere gittiniz diye öneri alacaktım.
Zeyf belki gerek duyulmamıştır. Sizin haftanız daha iyiydi.
Evet canimmAminn insaAllahh
Canim sunnet olan senin bebis miydi 22 gunlukken ?
Nasil yapildi anlatir misin canim bir de ne kadar surede iyilesti ?Evet canimm
Evet öyle tartılıyorum ama tartı ile doktorun tartısı farklı oluyor hep tutmadı şimdiye kadarFazla geliyo demek ki cikarttigina gore
Evde tartin varsa sende haftalik kilo alimini takip edebilirsin boylelikle mamanin ise yarayip yaramadigini anlayabilirsin. Once kendin tartil sonra bebekle birlikte tartil aradaki fark bebisin kilosu oluyo
Teşekkür ederim öyle yapacağımOnce seni emmesi daha iyi
Tamam mamayı tek sefer de mi yoksa aralıklı. Mi veriyorsunuz yani 5 dk sonra devam mı yoksa tek sefer demiOnce seni emmesi daha iyi
Tutmaz canim hastanedeki cocuk dr nun tartmasiyla asm deki hemsirenin tartmasida tutmuyo ama yine de asagi yukari anlayabiliyosunEvet öyle tartılıyorum ama tartı ile doktorun tartısı farklı oluyor hep tutmadı şimdiye kadar
Emdikten sonra gazini cikar sonra mamayi ver canim sonra tekrar gazini cikarTamam mamayı tek sefer de mi yoksa aralıklı. Mi veriyorsunuz yani 5 dk sonra devam mı yoksa tek sefer demi
Canım bizimki eski usul yapildi en sağlıklısı buymuş yeni usul klipsli oluyormuş hala iyilesme surecindeyiz ama baya normale döndü oğlumun pipisiNasil yapildi anlatir misin canim bir de ne kadar surede iyilesti ?
Klips mi hmm hic duymamistimCanım bizimki eski usul yapildi en sağlıklısı buymuş yeni usul klipsli oluyormuş hala iyilesme surecindeyiz ama baya normale döndü oğlumun pipisi
Yaparken eşim izledi ben izleyemedim tabi
Anladım canım eve tartı alacam resmen bebiş içinTutmaz canim hastanedeki cocuk dr nun tartmasiyla asm deki hemsirenin tartmasida tutmuyo ama yine de asagi yukari anlayabiliyosun
Uzme kendini iyi olacak minikler ama guclu onlarAnladım canım eve tartı alacam resmen bebiş için
Yeni usulmus o heryerde öylemi bilmiyorumdaKlips mi hmm hic duymamistim
Yok canim istYeni usulmus o heryerde öylemi bilmiyorumda
Biz yaptırdığımız yeri aradığımızda biz eski usul yapıyoruz dediler
Zaten ablamlarda orda yaptırmıştı memnun kaldık biz çok şükür
Sen Ankara'dami yaptircaktin canim
Biri vardı Ankara'da yaptircam demişti de onla karıştırdım canımYok canim ist
Ben yenidogan sunneti istiyodum ama bebisim kuvozde kalinca isler degisti bir de kv sagolsun yaptirma kucuk diye tutturmustu daha dogmadan once bende simdi istanbulda yaptiricam bayramdan sonra insaAllah hazirandaBiri vardı Ankara'da yaptircam demişti de onla karıştırdım canım
Sen yaptirmayi dusunuyomusun yakın zamanda
Mamanin sindirimi zor oluyor biraz ondan kımıl kımıl oluyorlar aglamiyorsa ve kabız değilse sıkıntı yoktur.Kızlar benim oğlumda geceleri yedirip yatirinca böyle kivranir gibi hareketler yapiyo gazdanmi yapıyordur sizce hiç seside cikmiyo yavrumun bı tek o kivranir hareketi yapiyo bende beşiğini sallıyorum o zaman duruyo sallamayi kesince yine kımıl kımıl başlıyor
Mama vermiyorum sadece anne sütüMamanin sindirimi zor oluyor biraz ondan kımıl kımıl oluyorlar aglamiyorsa ve kabız değilse sıkıntı yoktur.