Aman biseyede karismasa olmuyo bu KaynanalarBen yenidogan sunneti istiyodum ama bebisim kuvozde kalinca isler degisti bir de kv sagolsun yaptirma kucuk diye tutturmustu daha dogmadan once bende simdi istanbulda yaptiricam bayramdan sonra insaAllah haziranda
Büyük ihtimal mamanın içeriği daha yoğun mideyi yormasın diyeBana birşey demedi neden acaba? Bende öyle yapayım
Benimki de şimdi birazdan uyanır :))Kızlar gece mesaisine merhaba
İlk defa gece tek kalıyorum evde ister istemez korkuyorum
Yalnız olan var mı ben gibi
İnşallah kızım uyur yoksa tek başıma nasıl başederim bilmiyorum ☹
Korkma cnm insallah bebegn uyurda sende rahat edersin benimki saatlerdir agliyor kafayi yemek uzereyim artikKızlar gece mesaisine merhaba
İlk defa gece tek kalıyorum evde ister istemez korkuyorum
Yalnız olan var mı ben gibi
İnşallah kızım uyur yoksa tek başıma nasıl başederim bilmiyorum ☹
Bilmiyordum . Ne oldu ki çok geçmiş olsunKeşke tek derdim o olsa bizimki hasta hastaneden çıkamadık 1.5 ay oldu(
Bütün damlalarda öyle yazıyo canım gaz damlalarindada öyle yazar o farketmiyo kullanabiliyosunKızlar bi de d vitamini ne kullanıyorsunuz ? Bize hastane doktorumuz asm lerdekini önermedi kendisi nutrigen diye bi damla verdi, bugün aldık ama üzerindeki kullanma kılavuzunda 4-10 yaş arası çocuklarda kullanımı yazıyor yeni doğan ile ilgili bişey yazmıyor. Benimde kafama takıldı vermedim o yüzden yarın bi asm doktoruna da sorucam ama içimizde kullanan var mı merak ettim ?
Gene evde olmaları güven sağlıyor ama yaaaaBenimki de şimdi birazdan uyanır :))
Gündüz elden geldiğince uyumaya çalışıyorum bu beni gece ayakta tutuyor.
Babası ablası var ama gece bana bi faydası olmuyor.
Biz bişey sürmedik doktora kontrole Gittiğimizde temizledi kanama olabilir dedi ama olmadıKızlar göbek bağı düştükten sonra ne yaptınız herhangi bir şey sürmek gerekiyor mu kuruması için
Allah kolaylık versin hepimizeKorkma cnm insallah bebegn uyurda sende rahat edersin benimki saatlerdir agliyor kafayi yemek uzereyim artik
Önce kendine güven canım. Biz annesiyiz her şeyini daha iyi bilir yaparız. Bende ilk kızım olana kadar kalamazdım artık rahatça kalıyorum.Gene evde olmaları güven sağlıyor ama yaaaa
Yoksa benimki de yatar gecelerisadece kafasını kaldırır ağlama sesi duyunca
Tuvalete gittiğimde filan bakarak olur o kadar
patates haşlama yiyebilirsin ,kahve icebilirsinKızlar çok kötü ishal olmuşum vcden çıkamıyorum halsizim bol su içiyorum ama geçmesi için öneriniz varmı
Asm doktoru da vermeyin demişBütün damlalarda öyle yazıyo canım gaz damlalarindada öyle yazar o farketmiyo kullanabiliyosun
Canım haşlanmıış patates ve muz tüket bol bol geçmiş olsunKızlar çok kötü ishal olmuşum vcden çıkamıyorum halsizim bol su içiyorum ama geçmesi için öneriniz varmı