Daha bi gün olmuş bence meraklanmana gerek yok. Yapınca görüceksin zaten katı değilse sorun yok.Mama alıyor ve dünden beri yapmadi
benim de ilk çocuk kolikti bu da öyle oldu sağolsun. yarın doktor kontrolü var bir de ona danışıcam damlayı. olmadı deneye deneye bulucaz. o damlayı da duydum ama kızımda da neler aldık fayda etmedi. olmayınca olmuyor ya.
kekik değil de kimyon tohumundan çay içiyorum onlar da bi işe yaramıyor. bunu böyle çekeceğiz belliki, sağlık olsun.
sağol Cananım ya bir aydır doğum gününü bekliyordu çok mutlu oldu tabii
alerjisi mi çıktı Ece’nin o yüzden mi diyet yapıyorsun? zaten ne yiyebiliyorduk ki anasını satayım her şey gaz ya da alerji yapıyor
tutmadı vallahi dualarımız. ama olsun napalım geçici bir süreç. inşallah 3 aya biter
21 gün oldu bende hâlâ akıntı şeklinde adet görüyorum. Bende bunaldım bitse bian önce keske38 gün müayyy 15. Gün bezdim ben o kadar nasıl dayancaz
3 yılı gözden çıkardım3 aylikken bitecekse sabirla bekleriz valla yeterki bitsin ,sonrada diş cikarma muhabbeti baslicak ,2 yas sendromu ,emzigi biraktirma bezi biraktirma derken ömür geldi gecti
Sayısı fazla geldi de bana yoksa rengi filan aynı hani yeşil filan değilUsutme olduğuna eminmisin cnm bebekler zaten ishal gibi yaparlar genelde
ay benimki hiç bu kadar yapmamıştı ne bileyim korktumGünde 6 -7 kereye kadar yapabilir.
Aşırıysa ishal sayılır. Kaç kez yaptı ki
Benim kızım anne sütü alıyo günde 1 2 sefer de mama veriyorum. Geçen 4 gün yapmadı doktorum normal dedi.Mama alıyor ve dünden beri yapmadi
ohh rahaylatınca bi güzel salıvermişKizlaarrr bizim dun aksam kolik aglamalarimiz baslayinca banyo su kovasina ilik su doldurdum belden asagisini soktuk suya biraz rahatlasin diye cok sevdi ayaklarini sip sip yapti sipam sanki denizde yuzuyo gibisonra bir baktim ki su yavas yavas sarariyo sicaktan ve bacak hareketlerinden gevsedi sanirim kakasini yapti biz gul gul bi hal olduk aglama krizleri olanlar ya da kakasini yapmayan bebeklere sizde deneyebilirsiniz belki faydasi olur sizede
Hadi gozunuz aydin canimohh rahaylatınca bi güzel salıvermiş
peki kolik ağlaması oldu mu dün akşam?
bizde bu akşam banyo yaptırıcaz kolik krizi başlamak üzereyken. bugün göbeğimiz de düştü şükür.
bakalım banyo işe yarayacak mı
Bir de bize 4. Damlamiz olan metsil verdiler en son acile gittigimizde o biraz daha rahatlatti sanirim eskiye nazaran daha iyi suanohh rahaylatınca bi güzel salıvermiş
bizde bu akşam banyo yaptırıcaz kolik krizi başlamak üzereyken. bugün göbeğimiz de düştü şükür.
Hadi gozunuz aydin canim
Bir sure sonra tekrardan aglamaya basladi ama o an cok mutluydu tavsiye ediyorum
Yaza sisme havuz alacagim balkona koyucam hem yuzsun hem gunesten d vitamini alsin
bizde yıkadık o an çok mutluydu, ama sonra emmek istedi ve emince yine sancılar geldi. şimdi sakinleştirdik beşikte sallıyor annem ama her an tekrar başlayabilirBir de bize 4. Damlamiz olan metsil verdiler en son acile gittigimizde o biraz daha rahatlatti sanirim eskiye nazaran daha iyi suan
biz de öyleydik sonra avent ultra air emzik denedim bir tek onu kabul etti.Kızım emzik tutmuyor ve bu yüzden uyuturken çok zorlanıyorum. Çünkü, memede uyumak istiyor.Sevmesi için önerebileceğiniz bir şey var mı kızlar?
valaha ayni.cnm 2. Ama burnumdan getiriyor ilk boyle rezil etmediydi ama kiz omrumu yedi 1 ayda hamileligim zordu ama bal kaymak gelio yeminle3-5-hatta 6 aylık olana kadar biz bunla mi yaşayacağız hep ya . Çok zormuş . Hamileliği zor sanırdım . O nimetmiş . Kusması kakası emmesi hep mesele . Ben baş ederim sanıyordum ama 15. Gün pilim bitmek üzere
Ebru sanirim benim kizda kolik ya her aksam ayni satlerde aglama krzleri gelio ve ben artik cildirmak uzereyimohh rahaylatınca bi güzel salıvermiş
Muhtemelen rahim kendini topladığı için o ağrı hassasiyetUzun bir aradan sonra merhaba ..çok okuyamadım sayfaları iyisinizdir umarım bebişler ve anneleribirkaç sorum olacak size bizim bugün 34. Günümüz benim hala lekelenme şeklinde akıntım var bir de göbek deliğimin altından sezeryan kesisine kadar karnımda kas ağrısı gibi bir ağrı ve hassaslık var.doktora gitmedim henüz kırk çıknca gidecem merak ettim aynı şeyleri yaşayan var mı..benim ikinci sezeryanım bu ilkine göre çok daha ağır geçti hala da toparlanamamam normal mi..eski hayatıma dönmek istiyorum artık.iki iş yapsam karın ve bel ağrısından duramıyorum
Kekik yazmışım ama bende kimyon demek istemiştim lohusalık iştebenim de ilk çocuk kolikti bu da öyle oldu sağolsun. yarın doktor kontrolü var bir de ona danışıcam damlayı. olmadı deneye deneye bulucaz. o damlayı da duydum ama kızımda da neler aldık fayda etmedi. olmayınca olmuyor ya.
kekik değil de kimyon tohumundan çay içiyorum onlar da bi işe yaramıyor. bunu böyle çekeceğiz belliki, sağlık olsun.
sağol Cananım ya bir aydır doğum gününü bekliyordu çok mutlu oldu tabii
alerjisi mi çıktı Ece’nin o yüzden mi diyet yapıyorsun? zaten ne yiyebiliyorduk ki anasını satayım her şey gaz ya da alerji yapıyor
tutmadı vallahi dualarımız. ama olsun napalım geçici bir süreç. inşallah 3 aya biter