- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Sürekli hastalık canım önce sarılık fototerapiBirşey mi oldu hayırdır?
Sonra kilo kaybı şimdi de burun tıkanıklığı bitmiyor bir türlü keyfini çıkaramadım foto bile çekilemiyorum 10 kilo vermişim 20 günde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli hastalık canım önce sarılık fototerapiBirşey mi oldu hayırdır?
Seninde mi spinal olmıştu canım bende mahvoldum ya çocuğu gözüm görmedi valla of bir an önce toparlarız inşallahKızlar bu emeliyat ağrısı kaç güne geçiyor. İnanılmaz canım yanıyor. Oğlumu bile sevemiyorum ağrıdan. Cayır cayır yanıyor ameliyat yeri.
Aynen milacım. Belden uyuşturdular. Ama sonrasının bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Tamam benim acı eşiğim de çok düşük ama ağrı kesiciler bile fayda etmiyo. Dün öğlen ameliyattan çıktığından beri inanılmaz kötüyüm çocuğuma bile doyamadımSeninde mi spinal olmıştu canım bende mahvoldum ya çocuğu gözüm görmedi valla of bir an önce toparlarız inşallah
Al benden de o kadar canım ya ben ameliyatta bile nerdeyse hissettim gibi birşey çekiştirme ler zaten ayrıda o kadar suni aldım ama bu ameliyat sonrası fenaydı bilseydim epidural alırdım 3 ağrı kesici yedim artık en sonunda baya etkili bi serum taktı öyle yarım saat rahatladım zaten çocuğumu gözüm görmedi bile inşallah tez zamanda geliriz kendimize yaAynen milacım. Belden uyuşturdular. Ama sonrasının bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Tamam benim acı eşiğim de çok düşük ama ağrı kesiciler bile fayda etmiyo. Dün öğlen ameliyattan çıktığından beri inanılmaz kötüyüm çocuğuma bile doyamadım
Amin amin evet çok zormuş çok yaşıyan bilir derler ya aynen öyle
Canim devamli hareket halinde olursan 1 haftaya toparlarsin oturma sakin canim aciyor diye devamli yuruyus yap evin iicindeKızlar bu emeliyat ağrısı kaç güne geçiyor. İnanılmaz canım yanıyor. Oğlumu bile sevemiyorum ağrıdan. Cayır cayır yanıyor ameliyat yeri.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar ben de dün sabah doğum yaptım. Spinal sezaryanla 3710 g doğdu kızım. Oğlum bizden ayrılıp eve giderken ağladı. Ona üzülmekten ağrı falan unuttum. Neyse ki her şey yolunda bugün eve gideceğiz
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlar ben de dün sabah doğum yaptım. Spinal sezaryanla 3710 g doğdu kızım. Oğlum bizden ayrılıp eve giderken ağladı. Ona üzülmekten ağrı falan unuttum. Neyse ki her şey yolunda bugün eve gideceğiz
Asm deki hemşire gece gündüz 2 saatte emzirmemi soylemisti ve cam önünde (perdesiz tulsuz) yatirmami ve mumkunse 24 saat boyunca beyaz ampul acik olsun tepesinde demisti. Cisli bez onemli olan, nw kadar cisli bez o kadar sarılığı atar demisti.Kizlar yardım lütfen ya sarılığı atlatmamiz için evde yaptığınız herhangi bi yöntem var mı ????
Bizimki yeşil hasta mı oluyorGunaydin kizlar
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insaAllah miniklerinizi
Gazla bizimde basimiz belada maflor damla vermislerdi kuvozdeyken gecen hafta biogaia denedik ama fayda etmiyo cocugum aci icinde nasil kivraniyo agliyo kipkirmizi oluyo dayanamiyorum el kadarcik bebek icindeki o gaz bagirsaklari hep gurul gurul onceden sadece aksam 9 gece 12 arasi huysuzlanip aglardi simdi gunduzde oyle duzelecegine gittikce kotuye gidiyo burnuda surekli tikali fizyolojik serum kullaniyorum ama anlik etki ediyo annem hasta olsaydi sumukleri yesil olurdu hastaliktan degil alerjik olabilir dedi ooff oofff ne zaman bir duzenimiz olacak cok merak ediyorumm
Ne kadarlık bebişKizlar yardım lütfen ya sarılığı atlatmamiz için evde yaptığınız herhangi bi yöntem var mı ????
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben de dün sabah doğum yaptım. Spinal sezaryanla 3710 g doğdu kızım. Oğlum bizden ayrılıp eve giderken ağladı. Ona üzülmekten ağrı falan unuttum. Neyse ki her şey yolunda bugün eve gideceğiz
Sıkma canını bazen üst üste gelir herşey ve bir çırpıda bakmışsın btmiş gitmiş hep böyle olmayacak merak etme sabret Loğusalıktan insan aşırı duygusal oluyor.ben tecrübe etmiş biri olarak bile ağlamaklı oluyorum ara arageçicek ama emin olSürekli hastalık canım önce sarılık fototerapi
Sonra kilo kaybı şimdi de burun tıkanıklığı bitmiyor bir türlü keyfini çıkaramadım foto bile çekilemiyorum 10 kilo vermişim 20 günde