2020 Şubat Anneleri

40 tane taş prinç altın makaz tarak bir sürü şey var aslında bu 40 bebek için değil anne için miş ama insanlara karımın 40 çıktı demek yerne bebegin 40. Diyolarmış dün annem netten nihat hatipoğlnu dinliyodu böyleymiş 😂 bebeklerin değilde bizim çıkıcak 🤣
Atalım bakalım akşam. Bu gazlı kıza damla vereceğim belki ıkınması biterse emmesi kuvvetlenir.

Kızlar gaz damlanız relamax mıydı kaç damla veriyorsunuz. Birde nasıl kullanıyorsunuz emzirme öncesi mi sonrası mı

Son düzenleme:
işlerine geldiği gibi mi söylemişler anlamadım vallahi. bana da ebem epidural tam zamanında verilirse açılmayı hızlandırır dedi. ki öyle de oldu 2 saatte 10 cm oldu açılmam.
neyse dediğin gibi bunda da vardır bir hayır, belki doğum anında çok zorlanacaktın normal olsaydı. sağlıkla kucağına aldın ya önemli olan o ❤️

ilk doğumumda aynayla bakmıştım iplerin kendiliğinden kopmaya başladığını görmüştüm. sanırım 20. günlerdeydim tam hatırlamıyorum.

şimdi bir hafta oldu bugün tam. aynayla baktım yine dikişleri görebiliyorum. sende ara ara kontrol et, kendiliğinden düştüğünü anlarsın bakınca.
Baktim ilk defa bugun ama tam vajina girisindeki acikligi gorunce korktum acikcasi daha bakamadim dikis goremedim🙄

inşallah kolayca doğurursun canım, suni sancı verilmeyecek mi?

hiç korkma o masum üfürümdür. Begümde de vardı, biz de götürdük masum üfürüm çıktı. tamamen zararsız, çocuklarda genelde olan bir şey. 4 yaşlarında falan geçiyor.

ahi evren hastanesine mi götüreceksiniz? biz oraya götürmüştük.
İnsaAllah canim farabiye git dedi 😞

İnsaAllah canim farabiye git dedi 😞
farabiden nefret ediyorum ya hiç önermem ama doktorunuz öyle dediyse git tabii. ama amaç çocuk kardiyolojisine gitmekse ahi evren kalp hastalıkları hastanesi oraya da götürebilirsiniz. hala çocuk kardiyoloğu var mı bi bakmak lazım tabii.

Kızların bahsettiği relamax diye birşey duymuştum onu aldırdım. Ama eşim kafamı karıştırdı. Relaktaz diye bir ilaç vardı önceden onu aldırmıştım ama o laktaz içindi. Sütümü sindiremiyordu.
Doktor bize relaktaz verdi gaz için canım

Kızlar gaz sancısı başladı 2 gündür Allah yardım etsin öyle bir ağlıyor elim ayağıma dolaşıyor napacam böylr bir ağlama yok bu nasıl bişey
Bizde aynıyız canım sorma kucağıma aldığımda gazını çıkaran çocuk gitti bugün ağlıyo bugün ağladığı kadar doğduğundan beri ağlamamıştır

Doktor bize relaktaz verdi gaz için canım
Eşim relaktaz niye almadık dedi. Onu önceden kullandık diye sanırım. Deniz laktaza karşı duyarlıydı emiyordu hemen kaka yapıyordu. Test yaptı öyle vermişti, Bende relamax aldırdım bu sefer. Hiç doktor da önermedi kafama göre aldım. İlklere ne kadar özeniyoruz.

Merhaba olabilecek şeyler bunlar ama birkaç güne herşey eski haline dönüyor hiç merak etme.bak bende bugün çok fena oldum büyük oğlum ateşlendi havaleli benim oğlum ateş çok riskli bizim için.15 günlük bebeğimi bırakıp gütmek zorında kaldım hastaneye.serum taktılar çocuğa annem aradı küçüğü durmuyor kaşıkla biberonla süt almıuor mevburen babasına bırakıp geldim.oğlum diyo anne sende kal ben gitmek zorında kaldım ve o anda ikiye bölünüyor kalbin yolda gelirken heo ağladım.ama inanki hepsi geçiyor sabırlı ol ve şükret gerçekten çok çaresiz anneler var bizim yaşadıklarımız hiçbirşey.sakin ol ve geçeceğine odaklan
Çok çok haklısın hepsinin farkındayım ama bnm de ilk doğumum herşeyi okuyup hiç birşey bilmez gibi oldum. Heran başına bir şey gelecek gibi hissediyorum böyle yüreğim hop hop ediyor sürekli. Ne kadar sürede geçecek geçecek mi bilememek yoruyor. Böyle bitkin görmek istemiyorum yavrumu😢

Bizimkide değişken anı anına tutmuyo 1. Aydan sonra huysuzlaşırlarmış yeni yeni emmenin ve uyumanın dışında başka dünya olduğunu çözüyolarmış ondan mı diyorum 😂
Aaa evet doğru bende öyle duydum benim ki zaten huysuz ne yaparım bilmem :) Allah kolaylık versin 😂🙏

Çok çok haklısın hepsinin farkındayım ama bnm de ilk doğumum herşeyi okuyup hiç birşey bilmez gibi oldum. Heran başına bir şey gelecek gibi hissediyorum böyle yüreğim hop hop ediyor sürekli. Ne kadar sürede geçecek geçecek mi bilememek yoruyor. Böyle bitkin görmek istemiyorum yavrumu😢
Bak ben ikinciye anne oldum ama o başına birşey gelecek korkusu hiç geçmiyor kendini rahatlatmaya çalış anne olmak bunu gerektiriyo zaten her an aklında yavrun oluyo.ilk defa yaşıyosun ve senden bir parça kolay değil tabiki. Ama büyüdükçe anlayacaksın çok ta lezzetli birşey anne olmak.çok zor ama çok güzel bazen yıpratıcı bazen motive edici 😘

X