- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Birşey mi oldu hayırdır?İnşallaah canım anneliğimi tadaamaadım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey mi oldu hayırdır?İnşallaah canım anneliğimi tadaamaadım inşallah
Evet canım şükürKirmizi pabuc bebiş iyileştim i
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım sabah 6 da hastaneye geldik 2 cm açıklığım varmış ama sancım yoktu suni sancı verildi saat 4 e kadar sonra epidural istedim sancılar yorucuydu epidural takıldıktan sonra daha rahatladım ama 1 saat sonra yine aynı şiddette gelmeye başladı açıklığımda 6 cm de kalınca dayanamayıp sezaryen istediö 18.20 de bebişimizi sipinal sezaryanle doğurmuş oldum. Sipinali yaparken farkettik ki epidural yerinden çıkmış ve ben o yüzden sancıları eski yoğunluğunda hissetmişim belki çıkmasa daha fazla dayanabilirdim kısmet böyleymiş Bebişte 3865 kilo 51cm doğdu solunumu biraz hızlı ve şekeri düşük olduğu içim 2 saat yoğın bakımda kaldı şimdi yanımızda ve iyi Allaha şükür emmeye de başladı
Yarında baya doğuracak kişi var inşallahh çabucak az ağrılı (ağrısız diyemiyorum illaki ağrı olacak) doğum geçirirsiniz
Sabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedi cocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur
sonunda bitti bekleyiş kavuştun oğluna, gözünüz aydın en eşsiz doğum günü hediyesi olmuş sanaKızlar benimde oğluşum doğdu bugün öğle saatlerinde. Hep içimden geçirdiğim oldu. Bugün doğum günüm oğlumu da doğum günümde kucağıma aldım. Bundan sonra ikimiz aynı gün kutlu az. Sezeryanla dünyaya geldi çok şükür iyi oğlum. Benim çok ağrım var. Ama olsun mis kokuluma feda ağrılar.
Damla hemen etki etmiyormuş eşim söyledi 10-15 gün içinde edermiş. Bizimki de emerken yutuyor. Doktora götüreceğim böyle giderse. Gazdan baya ağlıyor.yeb4 canım o damladan aldım ama gaz çıkarmadı sonradan mı çıkarıyo ?
Kauçuk emzik aldım ama emerken ses çıkıyo oda gaz yaparmı hava yutuyo sanki ve biz 12 saatir toplam 1 saat uyumamışızdır
O zaman hiç emzik vermeyim bide ondan etkilenmesin of ok uzun süre 2 çeşit damla aldırdım şuanlık fayda etmediDamla hemen etki etmiyormuş eşim söyledi 10-15 gün içinde edermiş. Bizimki de emerken yutuyor. Doktora götüreceğim böyle giderse. Gazdan baya ağlıyor.
Az önceden 40 çıkardık çok şükür psikolojik rahatladım.
Kızlar benimde oğluşum doğdu bugün öğle saatlerinde. Hep içimden geçirdiğim oldu. Bugün doğum günüm oğlumu da doğum günümde kucağıma aldım. Bundan sonra ikimiz aynı gün kutlu az. Sezeryanla dünyaya geldi çok şükür iyi oğlum. Benim çok ağrım var. Ama olsun mis kokuluma feda ağrılar.
Gözünüz aydın kızlar allah sağlık sıhhat versin inşallahKızlar bende doğumumu yaptım çok şükür ilk normali denedik suniyle ama olmayınca sezeryana döndük spinal acayip ağrım var bugünü atlatırız inşallah
Kızlar benimde oğluşum doğdu bugün öğle saatlerinde. Hep içimden geçirdiğim oldu. Bugün doğum günüm oğlumu da doğum günümde kucağıma aldım. Bundan sonra ikimiz aynı gün kutlu az. Sezeryanla dünyaya geldi çok şükür iyi oğlum. Benim çok ağrım var. Ama olsun mis kokuluma feda ağrılar.
Hanımlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ağrılarınız çabuk geçer inş.Kızlar bende doğumumu yaptım çok şükür ilk normali denedik suniyle ama olmayınca sezeryana döndük spinal acayip ağrım var bugünü atlatırız inşallah
Gözünaydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bende doğumumu yaptım çok şükür ilk normali denedik suniyle ama olmayınca sezeryana döndük spinal acayip ağrım var bugünü atlatırız inşallah
damlalar hemen etki etmeyebilir canım. her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir. hep deneme yanılma yöntemiyle bulucaz böyle şeyleri şu an gaz problemimiz yok bizim ama daha bir haftalık olduğumuz için. gaz olayları 15-20 günden itibaren belli olur.yeb4 canım o damladan aldım ama gaz çıkarmadı sonradan mı çıkarıyo ?
Kauçuk emzik aldım ama emerken ses çıkıyo oda gaz yaparmı hava yutuyo sanki ve biz 12 saatir toplam 1 saat uyumamışızdır
çok şükür canım gözünüz aydınKızlar bende doğumumu yaptım çok şükür ilk normali denedik suniyle ama olmayınca sezeryana döndük spinal acayip ağrım var bugünü atlatırız inşallah
Gözünüz aydın kızlar allah sağlık sıhhat versin inşallah
Hanımlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Ağrılarınız çabuk geçer inş.
damlalar hemen etki etmeyebilir canım. her damla her bebeğe iyi gelmeyebilir. hep deneme yanılma yöntemiyle bulucaz böyle şeyleri şu an gaz problemimiz yok bizim ama daha bir haftalık olduğumuz için. gaz olayları 15-20 günden itibaren belli olur.
emzik rahatlatır aslında ama tabii hava yuttukça da gaz olabilir
çok şükür canım gözünüz aydın
inşallah çabucak toparlanırsın.
kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsunGözünaydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❣