2020 Şubat Anneleri

Yaaaaa öle bendeki şey o mu yani tuvalete gitmek işkence oldu yaaa afedersin 😔
Küçük oluyor başta meme diyorlar onlara da. Tuvalete gittikçe çıkıyor. Sonra kayboluyor. Bir müddet sonra hiç kaybolmuyor. Maalesef ilerlerse yanyana birden fazla olmaya başlıyorlar. Kabız olmamak gerekiyor. Bol sıvı almak gerekiyor. Hamilelikte doğumda ortaya çıkıyor varsa ilerliyor. İlaçlarda kabız yapıyor .Ben artık bıktım gerçekten.

Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı çatı muayenesi oldum 🙈 çatın gayet müsait ama henüz açılma yok dedi doğumunda kolay geçecek gibi sanki 3 4 saatte açılman olcak gibi duruyor dedi 🙏 bugün tam 38 olduk artık heran herşey olabilir bekliycez 😊 kocamın derdi de 29 şubatta doğup doğmayacağı 😂

Küçük oluyor başta meme diyorlar onlara da. Tuvalete gittikçe çıkıyor. Sonra kayboluyor. Bir müddet sonra hiç kaybolmuyor. Maalesef ilerlerse yanyana birden fazla olmaya başlıyorlar. Kabız olmamak gerekiyor. Bol sıvı almak gerekiyor. Hamilelikte doğumda ortaya çıkıyor varsa ilerliyor. İlaçlarda kabız yapıyor .Ben artık bıktım gerçekten.
Aynen dediğin gibi oluyor bende çok kabızım ağlıyorum wc de yaaa çok zormuş😔Allah kolaylık versin hepimize.hamileliğin son günlernde farkettim bende bunu yeni başıma geldi yani😏

Kızlar kabızlık için kayısı hoşafı yapıyor annem sürekli o çok işe yarıyor öğlen akşam içiyorum bi deneyin inşallah biraz rahatlatır

Gözün aydın canim Allah anali babali büyütsün. Bende su an hastanedeyim. Alttan uyardilar sancilarin gelmesini bekliyoruz. Yürüyorum merdiven inip çıkıyorum. Ama simdiden sezeryani düşünmeye basladim :) cok sabir gerektiriyor normal dogum 🙄
inşallah kolayca doğurursun canım, suni sancı verilmeyecek mi?
Sabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedi 😔😔 cocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur :KK43:

hiç korkma o masum üfürümdür. Begümde de vardı, biz de götürdük masum üfürüm çıktı. tamamen zararsız, çocuklarda genelde olan bir şey. 4 yaşlarında falan geçiyor.

ahi evren hastanesine mi götüreceksiniz? biz oraya götürmüştük.

hepinize tesekkurederim arkadaslar ,
hastanede 2. gunumuz ,goguslerim acimaya basladi ,sarilik olmasin diye hem emziriyorum hem mama takviye yapiyoruz ,minik koalam bana cok benziyor 😍 birazdan esim elayi getiricek hastaneye ,ne tepki vericek cok merak ediyorum ☺
ay yaşasın annelere benzeyen bebeler 😍😍 bana sonra fotoğraf at müsait olunca yaa çok merak ederim 🥰🥰

Begümün tepkisini videoya çektik biz, unutmayın çekmeyi çok özel bir an ❤️❤️

Kızlar bende aksine ishal oldum ya.
doğumdan sonra 4. gün çıktım tuvalete. çok korktum kabız olucam diye malum alttaki dikişlerle kabus olur.

ama aksine iki gündür ishalim. öyle ishal sancısı vs yok. doktor laktamax verdi anne sütü arttırıcı gıda takviyesi. rezene ve çemen tohumu var içinde. bir de ayrı olarak da rezene içmiştim ondan mı acaba. iki gündür kestim rezeneyi ama.

kabızlık sorunu yaşayanlar bunları deneyebilir, işe yarıyor hem de fazlasıyla 🙄

Kızlar 10 kilo vermişim bugün 20. Günüm ama hiç sevinemiyorum herşey zulüm geliyor çok mutsuzum kızım çok zayıf ve başımızdan hastalıklar gitsin diye çabalıyoruz herkes farklı farklı sınavlar veriyor sanırım ben cidden aynaya bakamıyorum annelik ne güzelmiş bile diyemedim inanın tek dediğim çok zor keyfini bile süremedim şimdi eşimde grip karantinada iyice tek kaldım gurbetteyim keşke ailemin yanında Doğum yapabilseydim:KK43: lohusalık değil bence bu yaşadıklarım gerçek:KK43:((

Sabah cocuk dr na kontrole gittik ve dr kalbinde biraz ufurum var dedi trabzona cocuk kardiyolojisine yonlendirdi bi eko cekilsin dedi 😔😔 cocukken babasinda da varmis buyuyunce duzelmis insaAllah bizde de onemli bir sorun yoktur kizlar dua edin nolur :KK43:
Kızlar bende aksine ishal oldum ya.
doğumdan sonra 4. gün çıktım tuvalete. çok korktum kabız olucam diye malum alttaki dikişlerle kabus olur.

ama aksine iki gündür ishalim. öyle ishal sancısı vs yok. doktor laktamax verdi anne sütü arttırıcı gıda takviyesi. rezene ve çemen tohumu var içinde. bir de ayrı olarak da rezene içmiştim ondan mı acaba. iki gündür kestim rezeneyi ama.

kabızlık sorunu yaşayanlar bunları deneyebilir, işe yarıyor hem de fazlasıyla 🙄
Kızlar 10 kilo vermişim bugün 20. Günüm ama hiç sevinemiyorum herşey zulüm geliyor çok mutsuzum kızım çok zayıf ve başımızdan hastalıklar gitsin diye çabalıyoruz herkes farklı farklı sınavlar veriyor sanırım ben cidden aynaya bakamıyorum annelik ne güzelmiş bile diyemedim inanın tek dediğim çok zor keyfini bile süremedim şimdi eşimde grip karantinada iyice tek kaldım gurbetteyim keşke ailemin yanında Doğum yapabilseydim:KK43: lohusalık değil bence bu yaşadıklarım gerçek:KK43:((
Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Gerçekten hepimizin sınavı ayrı. Allah yardımcımız olsun. Bütün hastalara şifa versin. Kuzucuklarımızı sağlıcakla büyütelim inş.

Kırk çıkarma ile yapılacak ritüeller neler. Bu akşam kısmetse kırktan çıkacağız Allahıma bin şükür. 🙏 Annem kırk kaşık su sayıp okuyacak galiba. Eşim altın atacakmış suya. Var mı bunların bir esprisi.

Kızımın bi günü bi gününü tutmuyo sabahtan beri ayakta dün o bütün gün uyuyan kız gitti başka biri geldi resmen ilk kez ayağıma aldım sallıyorum pek beğendi keyfini görmeniz lazım ayvayı yedim ben 🥴 emziği almıyo istemiyo napıcam bilmiyorum çok çabuk uyanıyo bugün mız mız

Kırk çıkarma ile yapılacak ritüeller neler. Bu akşam kısmetse kırktan çıkacağız Allahıma bin şükür. 🙏 Annem kırk kaşık su sayıp okuyacak galiba. Eşim altın atacakmış suya. Var mı bunların bir esprisi.
40 tane taş prinç altın makaz tarak bir sürü şey var aslında bu 40 bebek için değil anne için miş ama insanlara karımın 40 çıktı demek yerne bebegin 40. Diyolarmış dün annem netten nihat hatipoğlnu dinliyodu böyleymiş 😂 bebeklerin değilde bizim çıkıcak 🤣

Kızımın bi günü bi gününü tutmuyo sabahtan beri ayakta dün o bütün gün uyuyan kız gitti başka biri geldi resmen ilk kez ayağıma aldım sallıyorum pek beğendi keyfini görmeniz lazım ayvayı yedim ben 🥴 emziği almıyo istemiyo napıcam bilmiyorum çok çabuk uyanıyo bugün mız mız
Evet bizimkide kucakta uyumayı seviyor zamanla değişiyormuş sabır 🤔😅

Gözün aydın canim Allah anali babali büyütsün. Bende su an hastanedeyim. Alttan uyardilar sancilarin gelmesini bekliyoruz. Yürüyorum merdiven inip çıkıyorum. Ama simdiden sezeryani düşünmeye basladim :) cok sabir gerektiriyor normal dogum 🙄
Gerçekten normal doğum sabır işi inşallah senin herşey yolunda gider ama önemli olan sağ salim kucağımıza almak☺️☺️
oy maşallah kuzucuğa 🥰
sağlıkla gelsin de şekli önemli değil. inşallah en kolay şekilde alırsın kucağına canım ❤

gözün aydın canım sende aldın kucağına yavrunu sonunda ❤

kızımı doğururken benim de bir ara epiduralim yerinden çıkmıştı ve yarım saat çok sancı çekmiştim, sonra tahmin ettiler çıktığını ve tekrar takılmıştı. çok olabiliyormuş o neden düşünemediler acaba.

olsun sen sağlıkla doğum yaptın ya hiç sıkma canını, her şeyde bir hayır vardır 🥰 allah analı babalı büyütsün inşallah ❤
Bende diyorum sancılarım arttı olabilir diyolar istersen verilen epiduralin miktarını arttırayım ama o da açılmanı durdurabilir 😖😖 hiç gelipte bakmadılar aman dedim neyse bunda da bi hayır vardır diyip geçip gittim allaha şükür sezaryende 2. Gün öyle zor geçmedi daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum onda 7 gün zor kendime gelmiştim

Slm kizlar dogum yapali 17 gun oldu normal dogumdu ve kesi yapilmadi yirtiklar olustu 5 tane falan dikis atildi eriyen dikislerden hala otururken hafif aciyor sizce dusmusmudur ne zaman düzelir yada acilsa nasi anlarim

Allah sifa versin size canim ya bol bol da sabir🤲 guclu olmalisin bebegin icin insallah bu gunleri hic hatirlamazsin bi daha

Bende diyorum sancılarım arttı olabilir diyolar istersen verilen epiduralin miktarını arttırayım ama o da açılmanı durdurabilir 😖😖 hiç gelipte bakmadılar aman dedim neyse bunda da bi hayır vardır diyip geçip gittim allaha şükür sezaryende 2. Gün öyle zor geçmedi daha önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum onda 7 gün zor kendime gelmiştim
işlerine geldiği gibi mi söylemişler anlamadım vallahi. bana da ebem epidural tam zamanında verilirse açılmayı hızlandırır dedi. ki öyle de oldu 2 saatte 10 cm oldu açılmam.
neyse dediğin gibi bunda da vardır bir hayır, belki doğum anında çok zorlanacaktın normal olsaydı. sağlıkla kucağına aldın ya önemli olan o ❤️

Slm kizlar dogum yapali 17 gun oldu normal dogumdu ve kesi yapilmadi yirtiklar olustu 5 tane falan dikis atildi eriyen dikislerden hala otururken hafif aciyor sizce dusmusmudur ne zaman düzelir yada acilsa nasi anlarim
ilk doğumumda aynayla bakmıştım iplerin kendiliğinden kopmaya başladığını görmüştüm. sanırım 20. günlerdeydim tam hatırlamıyorum.

şimdi bir hafta oldu bugün tam. aynayla baktım yine dikişleri görebiliyorum. sende ara ara kontrol et, kendiliğinden düştüğünü anlarsın bakınca.

Bizim kız hep kucakçı. Annem hep kucağında tutuyor. Benimde kucağımda uyuyor bırakınca canı acımış gibi ağlıyor. Alıştırma desem de dinlemiyor. Denizi hiç alıştırmadım rahat ettim. Hatta yatak odasına yatırıp mutfakta işlerimi yapardım. ayrıca uyuyan çocuğu kucakta tutmak nedir.

X