2020 Şubat Anneleri

Peki bu testler büyük şehirlerde mi var acaba İstanbul Ankara gibi
A o konuda hic bilgim yok maalesef ama arastirabiliriz.Bircok firma var bu testi yapan.Kan ornekleriniz alinip yurtdisina yollaniyor Amerika olmasi lazim bir hafta sonra sonuc geliyor.

günaydın benim ilk hamileliğim benimde neredeyse hiç midem bulanmıyor ve iyimi kötümü bilemiyorum
kalp atışını gördük ama duyamadık bizde çarşamba duyucaz inşallah
bende aksi gibi öyle halsizlik falanda yok normal işe gidiyorum geliyorum çok nadir erken uyurum yatar dinlenirim
korkmaya başladım o_O
inşallah sorunsuz duyarız kalp atışlarımızı
Benimde pek bir belirtim yok. Hatta hic belirtim yok. Burada yazilanlari okuyunca bende telas etmistim bos gebeliktir diye. Ama cok şükür bugun kalp atışlarını duydum. Bence belirtimiz olmadigi icin şanslıyız ve bu korkulacak bisey degil. Kiymetini bilelim 😂

Valla canım bende aç kalsam hemen mideme birşeyler oluyor o yüzden atıştırıyorum ama bu seferde çok yersem bulantım oluyor çözemedim aç kalsam bulanıyor yesem bulanıyor 😇
Aynı durumdayım ben de işte çok aç bırakmadan kendimizi az ve sık yememiz gerekiyor, ben de yedikten sonra çok mide bulantım oluyor sindirmekte zorlanıyorum

Çin takvimi gore de erkek çıkıyor.Hepsinde yuzde 50 ihtimalimiz var.😀

Evet canım erkek cıkıyor çin takvimine göre 😊
Valla 1 kızım varya o bana yeter , 2. Si ne gelirse farketmez 😊
Bugün gittik doktora kalp atışını vajinal muayenede gördü .6 haftalıkmış . Çok çok küçük dedi yani kalp atışı için bile bayag baktı fln öyle gördü 😊

Kanama koyu kahverengi ve akıntı halindeyse ağrın da yoksa korkma.. ben bir hatfa önce sabah bir uyandım tuvalette kullandığım peçete kahverengi akıntı doldu. hemen acile gittim. muayene ettiler birşey çıkmadı. yormuş olabilirsin kendini dediler. dün gece de hafif geldi bu nedenle bugün özele gittim. o da yerleşme tutunma kanaması dedi. birşey çıkmadı. yorma kendini. ağrın yoksa da üzülme ama tabi tedbirli de ol gene. hayat mucizelerle dolu.. bana üç sefer de boş gebelik dediler. yolk kesesi sak kesesi yok dediler. kanaman olur düşebilir dediler. hepsi de boş çıktı ama ben üzüldüğümle kaldım. ama çok dua ettim hep kuran okudum. sen de allahtan ümit kesme canım..
Çok sağol Allah razı olsun içime su serptin gerçekten yarın gidicem bende kahverengiydi rengi şimdi daha açık renge dönüştü arada kasik ağrısı oluyo ya o şekilde arada hafif ağrım oluyo geciyo dün filan yoktu hicbiseyim inşallah benimde oyledir güzel haberler alırım

Evet canım erkek cıkıyor çin takvimine göre 😊
Valla 1 kızım varya o bana yeter , 2. Si ne gelirse farketmez 😊
Bugün gittik doktora kalp atışını vajinal muayenede gördü .6 haftalıkmış . Çok çok küçük dedi yani kalp atışı için bile bayag baktı fln öyle gördü 😊
Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺️

Çok sağol Allah razı olsun içime su serptin gerçekten yarın gidicem bende kahverengiydi rengi şimdi daha açık renge dönüştü arada kasik ağrısı oluyo ya o şekilde arada hafif ağrım oluyo geciyo dün filan yoktu hicbiseyim inşallah benimde oyledir güzel haberler alırım
üzülme stres yapma daha bugün bile doktor kahverengi akıntı ciddi bir durum değildir her zaman dedi. çok ağrılı olursa ciddi bir durum olur dedi. inşallah sağlıkla büyüsün ❤️

X