2020 Şubat Anneleri

Merhaba canım.. bugün sabah kontrol amaçlı yine aynı devlet hastanesine gittim. ultrasonda karnıma baktı boş gebelik dedi. bu hamilelik sağlıklı gözükmüyor, bebek yok, kese küçük gelişmiyor dedi. çok üzüldüm. kan ver bir de vajinalulrtasona gün al alttan bakalım dedi. çok moralim bozuldu. ağlamaya başladım. kan vermeden hemen eşimi aradım.. beni başka hastaneye götür dedim. içim hiç kannat getirmedi bu hastaneye dedim. Hemen özel lokman hekime gittik. bir güzel allatn muayene ettiler ve bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+4 olduğu için çok küçükmüş. Devletteki iki doktor da beni kürtaja doğru götürüyordu. şimdi çok mutluyum. ara ara kahverengi kanamam oluyor ama normal dedi. tutunma kanamasıymış. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Bende bugün devlete gittim kahverengi leke geldiği için çok korkuttu beni cikinca ağladım zor dayandım hatta perşembe randevum vardı özelde aradım yarına çektim oraya gidicem seninde söylediğin gibi nerdeyse kürtaja gidecek

Merhaba canım, umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir, hayırlısıyla evladına kavuşursun ☺ Ben de Gaziantep te öğretmenim hamile olduğumu öğrendim, doktor konusunda kafam çok karışık. Sen hangi doktora karar vermiştin acaba yardımcı olabilir misin bana?
Yılmaz genco adını duymuşsundur öğretmenler odasında hatem hastanesinde çalışıyor o diye düşünüyorum şimdilik
yılmaz hoca çok kalabalık oluyor sırf bu yüzden ilk gebeliğimde ona devam edememiştim
Eşimle ters devre çalışıyoruz randevu saatleri yine sıkıntı olursa aynı hastanede nazire öztürk ü de düşünüyorum 22 temmuz haftasında 2li test için gideceğim en erken yine haberleşiriz forumdan
İnşallah hepimiz alırız sağlıkla kuzularımızı kucağımıza

Sonuç % olarak mı belirtiliyor ? Bir de sadece nifty test mi yaptırdınız, ikili-üçlü test de yaptırmış mıydınız ?
Ikili, uclu test asamasi atlaniyor zaten bu testi yaptirinca, direkt amniyosentez sonucu veriyor.Bir tane doktorum kabul etmemisti ama illa uclu test istedi.

Ikili, uclu test asamasi atlaniyor zaten bu testi yaptirinca, direkt amniyosentez sonucu veriyor.Bir tane doktorum kabul etmemisti ama illa uclu test istedi.
Anladım, teşekkür ederim çok açıklayıcı cevaplamışsınız. 10. Haftada görünüyorsunuz, bu hafta yaptırmanız mı gerekiyor peki ?

Anladım, teşekkür ederim çok açıklayıcı cevaplamışsınız. 10. Haftada görünüyorsunuz, bu hafta yaptırmanız mı gerekiyor peki ?
10.haftadan itibaren yaptirabiliyorsunuz. Simdi eski rapora baktim da 12+4 te yaptirmisim. Yine 12.hafta civari yaptiracagim sanirim.

Fiyat hayli yüksek diye duymuştum ben bu nifty test için. Ve 20 gün gibi bir bekleme süresi oluyor sanırım öyle okumuştum.

Sprout kullanıyorum. Gayet sade, notlar alabiliyorsun, bebeğin 3D haftalık görüntüsü var. Ben seviyorum :)
Yılmaz genco adını duymuşsundur öğretmenler odasında hatem hastanesinde çalışıyor o diye düşünüyorum şimdilik
yılmaz hoca çok kalabalık oluyor sırf bu yüzden ilk gebeliğimde ona devam edememiştim
Eşimle ters devre çalışıyoruz randevu saatleri yine sıkıntı olursa aynı hastanede nazire öztürk ü de düşünüyorum 22 temmuz haftasında 2li test için gideceğim en erken yine haberleşiriz forumdan
İnşallah hepimiz alırız sağlıkla kuzularımızı kucağımıza
Sağol canım benim çok teşekkür ederim, ben aslında o hastanede Nazan Özdemir diye bir doktora gitmiştim sevmiştim kadını aslında ama o zaman hamile değildim. Sonra hastane için kötü dediler nedenini de hiç söylemediler ya da ben hatırlamıyorum bilemedim o yüzden fikirlere açığım.

Bende bugün devlete gittim kahverengi leke geldiği için çok korkuttu beni cikinca ağladım zor dayandım hatta perşembe randevum vardı özelde aradım yarına çektim oraya gidicem seninde söylediğin gibi nerdeyse kürtaja gidecek
Kanama koyu kahverengi ve akıntı halindeyse ağrın da yoksa korkma.. ben bir hatfa önce sabah bir uyandım tuvalette kullandığım peçete kahverengi akıntı doldu. hemen acile gittim. muayene ettiler birşey çıkmadı. yormuş olabilirsin kendini dediler. dün gece de hafif geldi bu nedenle bugün özele gittim. o da yerleşme tutunma kanaması dedi. birşey çıkmadı. yorma kendini. ağrın yoksa da üzülme ama tabi tedbirli de ol gene. hayat mucizelerle dolu.. bana üç sefer de boş gebelik dediler. yolk kesesi sak kesesi yok dediler. kanaman olur düşebilir dediler. hepsi de boş çıktı ama ben üzüldüğümle kaldım. ama çok dua ettim hep kuran okudum. sen de allahtan ümit kesme canım..

Vajinal olunca aynı hap (agızdan kullanılan)mı kullanılıyor acaba? Çok mu derine itmek lazım?
Kaç mg canım senin progrstan benim ilk kullandığım 100 mg dı onu içiyordum ama şimdi kullandığım 200 mg ve fitil olarak alıyorum itebilidiğimiz yere kadar itiyorız zaten yatıyorum 10 15 dakika

Merhaba,
2020 Şubat annesi olucam insallah bende, umarım hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Bu aralar midem çok fena ve aşırı yanma var. Azalacak bu bulantılar deniliyor ama bana hiç öyle gelmiyor :KK70: Çarşamba günü ultrasonum var, umarım bebeğim sağlıklıdır.

X