2020 Şubat Anneleri

Ben 30 😂 Eylül'de evlendik, bana kalsa daha düşünmezdim çocuk da yaş geçiyo işte 🤣
Ilk aydan hamile kaldım. Bence sen baya bi beklemiş oluyorsun benim yanimda 😅 Tabi bizimki planlı olmadi. O yüzden test sonucunu gördüğümüzde idrak etmekte baya bi zorlanmistik. 😒 Böylesi nasipmiş ben de yaşım küçük değil diyerek kendimi avutuyorum şimdi 😂

Ilk aydan hamile kaldım. Bence sen baya bi beklemiş oluyorsun benim yanimda 😅 Tabi bizimki planlı olmadi. O yüzden test sonucunu gördüğümüzde idrak etmekte baya bi zorlanmistik. 😒 Böylesi nasipmiş ben de yaşım küçük değil diyerek kendimi avutuyorum şimdi 😂

bizimki planlıydı, 4. deneme ayımızda baktım denk getiremiyoruz ovulasyon testiyle oldu 🤣 böyle olunca da sürekli bi bekleme oluyo çok sıkıyo. Yok regl bekleme, yok ovulasyon bekleme yok yumurtlama bekleme, yok çatlama bekleme, yok oldu mu olmadı mı test yapmak için bekleme 🤣 en iyisi olmuş o yüzden boşver 😬

Daha ilk heyecanlaaaar 😍 2yi 3u Allah mı söyletti acaba 😅 Benim yaşımdakiler 2yi falan yapıyor burda okuyorum kendimi baya gecikmiş gibi hissediyorum 😒
Ben de yarından sonra gidiciiiiim kontrole 😍 Çok rahattım ama kontrol gününe yaklaşınca yine yavaştan bi strese girmeye başladım 😞
Açıkçası ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. Ama tahlil sonuçlarım da tsh değerlerin altında çıktı. Troitlerim hızlı çalışıyormuş. Enteresan olan hamilelikle çıktı bu da ortaya normalde troit hastası falan degildim 🤦‍♀️ Internetten araştırdığımda da troitin hızlı çalışması düşüğe sebep olabiliyormuş. Muhtemelen doktor da ondan dolayı verdi progestanı bana. Kendi kendime böyle şeyler düşündüm işte 😄
Dahiliye uzmanı da troitin hamilelige bağlı gelişmiş. Hamilelikte bazı hormonlar troit hormonlarını baskilayabiliyor ilaç vermicem şimdilik sana 1 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. Bende de onun rahatlığı var anlicagin. Yoksa o progestanı asla sektirmezdim.
ciddi bir durum olsa söylerlerdi zaten aynen rahat ol bişey olmaz inşallah, kontrolünde de güzel haberlerle dönceksin umarım ❤️
evet hamilelik bazı hastalıkları tetikleyebiliyor. inşallah sana sorun yaratmaz, arkadaşım da öyleydi ilaçla sağlıkla doğurdu kızını merak etme çok kişide var bu sorun.

yaşın gayet normal dert etme ☺️ ben 30 yaşındayım ikinci hamileliğim, kızım 4 yaşında. sadece şunu diyebilirim ki 4 yıl bile öyle farketti ki, daha yorgun daha dayanıksızım. imkan varsa erkenden çoluk çocuk işini halletmek lazım 😀

Evet arkadaslar buraya yaziyorum muhtemelen subatta dogacak bebis. 7 haftalik hamileyim. Benim sorunum su ki hic hazir olmadigim bir anda hamile kaldigimi ogrendim. Kariyerimde, hayatimda daha farkli planlarim vardi evleneli 10 ay olmustu en az 2 sene beklerim diye dusunuyordum. Ben bebek gorunce ay ne kadar tatli gibisinden seven biri degilim, 14 yasinda iken kardesim oldu ve onu evlenene kadar 11-12 sene ben buyuttum neredeyse. Sorumluluk almaktan yana hic bir korkum yok. Fakat esimle disardayken bebek gorunce esimin ici gidiyormus ben bebek iste falan oluyorum :S buyuttugum kardesime de asiri bagliyim cocugum gibi. Bu duygulari hissedebilsem cok iyi bir anne olabilirim ama suan annelik duygusu hissedemiyorum. Hala annelik fikrine alisamadim. Heves edemiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne zaman annelik duygusu gelir bilemiyorum. O istegin gelmesini cok istiyorum. Allah yoklugunu aratmasin cok sukur isteyen cok kisi var ben hemen hamile kaldim ama istiyorum ki icimde annelik sevgisi olussun bir an once.

Evet arkadaslar buraya yaziyorum muhtemelen subatta dogacak bebis. 7 haftalik hamileyim. Benim sorunum su ki hic hazir olmadigim bir anda hamile kaldigimi ogrendim. Kariyerimde, hayatimda daha farkli planlarim vardi evleneli 10 ay olmustu en az 2 sene beklerim diye dusunuyordum. Ben bebek gorunce ay ne kadar tatli gibisinden seven biri degilim, 14 yasinda iken kardesim oldu ve onu evlenene kadar 11-12 sene ben buyuttum neredeyse. Sorumluluk almaktan yana hic bir korkum yok. Fakat esimle disardayken bebek gorunce esimin ici gidiyormus ben bebek iste falan oluyorum :S buyuttugum kardesime de asiri bagliyim cocugum gibi. Bu duygulari hissedebilsem cok iyi bir anne olabilirim ama suan annelik duygusu hissedemiyorum. Hala annelik fikrine alisamadim. Heves edemiyorum. Benim gibi olan var mi? Ne zaman annelik duygusu gelir bilemiyorum. O istegin gelmesini cok istiyorum. Allah yoklugunu aratmasin cok sukur isteyen cok kisi var ben hemen hamile kaldim ama istiyorum ki icimde annelik sevgisi olussun bir an once.
Korkma henüz hiç birimizde karnımızdaki bebekle ilgili çok yoğun duygular olduğunu sanmıyorum. Ben de hissetmiyorum şu an bişey inan 😆 aman bebek işte çok şükür oldu modundayım. Ama muhtemelen tekmesini hissetmeye başladığımızda, bebek için hazırlıklar yaptığımızda, ultrasonda iyice yüzünü gözünü görmeye başladıktan sonra hissederiz diye düşünüyorum.

Hem düşük riski ilk 3 ay çok yüksek, ilk öğrendiğimiz günden itibaren her bebeğe bağlansak kafayı yerdik diye düşünüyorum. Korkma kardeşinden daha çok seveceksin 🤗💕

Korkma henüz hiç birimiz de karnımızdaki bebekle ilgili çok yoğun duygular olduğunu sanmıyorum. Ben de hissetmiyorum şu an bişey inan 😆 aman bebek işte çok şükür oldu modundayım. Ama muhtemelen teknesini hissetmeye başlayıp bebek için hazırlıklar yapmaya ultrasonda iyice yüzünü gözünü görmeye başladıktan sonra hissederiz diye düşünüyorum.

Hem düşük riski ilk 3 ay çok yüksek, ilk öğrendiğimiz günden itibaren her bebeğe bağlansak kafayı yerdik diye düşünüyorum. Korkma kardeşinden daha çok seveceksin 🤗💕

Tesekkur ederim icim biraz rahatladi :) Sadece isteyim ve seveyim istiyorum. Esim deliriyor mutluluktan 1 dedigimi 2 etmiyor fakat ben ilk hamileligimde kendimi cok asiri duygusuz hissediyorum.

Şuan çok normal canımm bende değişik duygular hissediyordum haftalar geçtikce sürekli aklımdan çıkmıyor sağlıklı olsun diye belki dakika.dua.ediyorum şimdi iple çekiyorum el ayak hareketlerini görmeyi 😍😚😚 kardeşine öyle baktıysan eminim bebeğin çok şanslı olacaktır :KK28: :KK28::KK71::KK37:

Şuan çok normal canımm bende değişik duygular hissediyordum haftalar geçtikce sürekli aklımdan çıkmıyor sağlıklı olsun diye belki dakika.dua.ediyorum şimdi iple çekiyorum el ayak hareketlerini görmeyi 😍😚😚 kardeşine öyle baktıysan eminim bebeğin çok şanslı olacaktır :KK28: :KK28::KK71::KK37:
Allah hepimizin bebegine saglik nasip etsin bebegin cok sansli onu cok isteyen ve cok sevecek bir annesi var. 🤗

Tesekkur ederim icim biraz rahatladi :) Sadece isteyim ve seveyim istiyorum. Esim deliriyor mutluluktan 1 dedigimi 2 etmiyor fakat ben ilk hamileligimde kendimi cok asiri duygusuz hissediyorum.
Ben de öyleyim, yeğenim elimde büyüdü sayılır ondan çok sevemem gibi geliyo ama bunlar şu anlık düşünceler. Elbette çok sevicez, kanımız canımız olacaklar 🤗

Kızlar ilkbebek heyecan, bilinmezlik ve korku ile geciyor. Yani vucüt degişiyor, hormonlar altüst. Bir bilinmemezlik, dogum korkusu...Anne olarak yetip yetememe korkusu... Bebegi seveceginden emin olamama... Bunlar çok normal. Kucagınıza alıp ilk emzirdiğinizde hayatınızın anlamı olacak. Sonra ilk aylar zorlandıkça asla 2.olmaz diye düşüneceksiniz. Yıllar yılları kovalarken her yaşın sendromunu yaşayacaksınız. Çocuk yapmaya tövbe edecek kıvama geleceksiniz. Çocuk büyümeye başladıkça o bebek kokuyu özledikçe bir de bakacaksınız ki hamişsiniz😮 Çılgınca ama gerçek...Ben de şu an karnımda kini oğlum kadar sevebilecek miyim, diye düşünüyorum. 2 çocukla ben ne yapacagım mesela? Aklımda binbir düşünce. Attan düşenin halini attan düşen anlar misali, beni 2.çocugu olanlar iyi anlamıştır sanıyorum.Biz de ilk bebişleri bekleyenleri çok iyi anlıyoruz. Sadece şunu unutmayın hissettikleriniz çok normal ve dünyanın en iyi annesi siz. olacaksınız. 💓

1917pinkterest 1917pinkterest hatem iyi hastanedir aslında ne duydun merak ettim
Maddi durumun el verirse sezgin sönmez tek önerim olur özel muayenehane si var kızımda ona devam etmiştik ama şimdi çok yüksek kredi ödediğimiz için ona gidemiyorum (şimdilik) istediğin hastanede doğum yaptırıyor sanırım ve gözün kapalı emanet ediyorsun kendini de bebeğini de
Ben erkek doktor istiyorum aslında nazire hanım son ihtimalim ama nazan hanımı ben de duydum giden arkadaşlarım da var şu an ama o da çok yoğunmuş

Ben 33 yaşındayım
kızımı 29 yaşında aldım kucağıma (oğlumu yazasım geldi😊) bu bebişi de 34 yaşında alcam kucağıma eğer imkanım olursa 39 yaşında 3. Çocuğumu da kucağıma almayı planlıyorum tabi önce eşimi ikna etmem gerekir☺️

1917pinkterest 1917pinkterest hatem iyi hastanedir aslında ne duydun merak ettim
Maddi durumun el verirse sezgin sönmez tek önerim olur özel muayenehane si var kızımda ona devam etmiştik ama şimdi çok yüksek kredi ödediğimiz için ona gidemiyorum (şimdilik) istediğin hastanede doğum yaptırıyor sanırım ve gözün kapalı emanet ediyorsun kendini de bebeğini de
Ben erkek doktor istiyorum aslında nazire hanım son ihtimalim ama nazan hanımı ben de duydum giden arkadaşlarım da var şu an ama o da çok yoğunmuş
İnan bilmiyorum neden hastaneye iyi demediklerini, biz de bir kredi ödüyoruz ama tabiki ne kadar muayeneleri felan önemli, ben de Mayıs ayında gitmiştim çok hızlı hareket etmek zorunda kalmıştık çok kalabalıktı dediğiniz gibi ama Sezgin Sönmezi bir araştırayım çok teşekkür ederim, ilgilenip cevap verdiğiniz için

X