- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azcık daha sabredin kızlar ya şurda ne kaldı zatenNe bilim 3 kişide doğru çıkınca merak ettim bakalım bizde nasıl olacak
yeb4 canım seni doktor bidaha.ne.zaman çağırdı bende cuma gidecen inşallahazcık daha sabredin kızlar ya şurda ne kaldı zaten
bu arada bi test daha vardı, karından baktı bana bugün ve bebek sağ tarafta duruyodu. o zaman noluyodu kız mı erkek mi neydi. ay sabırlı olun diyene bak bende merak ediyorum böyle şeylere inanmam ama eğlence olsun işte.
evet öyleymiş, bende bugün öğrendim şok oldumVajinal olunca aynı hap (agızdan kullanılan)mı kullanılıyor acaba? Çok mu derine itmek lazım?
ben bi daha evime gidince gidicem bi aksilik olmazsa yani bu ay sonu. 12. haftam oluyor o zaman.yeb4 canım seni doktor bidaha.ne.zaman çağırdı bende cuma gidecen inşallah
O zaman tarama testleri yapılıyor demiben bi daha evime gidince gidicem bi aksilik olmazsa yani bu ay sonu. 12. haftam oluyor o zaman.
ay gerçekten kızlar çok farklı ya. ilk çocuğum kız olsun diye çok dua etrim allah kabul etti. çünkü ben ikiden fazla yapmam, e ikisi de erkek olursa vallahi allah biliyor aklım hep kızda kalırdı. tabiiki önce sağlık önce iyi bir insan olmaları önemli ama yine de istemek suç değil allaha dua ediyoruz işte kabul ederse ne güzelHadi bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez tabi kızlar daha farklı yeğenimden biliyorum ama erkek sanki benimki ya ne bileyim öyle geliyo bana ve çevremdekinlere hayırlısı artık
evet canım ikili test zamanı o zaman.O zaman tarama testleri yapılıyor demi
Ultrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 7,8,9hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalımazcık daha sabredin kızlar ya şurda ne kaldı zaten
bu arada bi test daha vardı, karından baktı bana bugün ve bebek sağ tarafta duruyodu. o zaman noluyodu kız mı erkek mi neydi. ay sabırlı olun diyene bak bende merak ediyorum böyle şeylere inanmam ama eğlence olsun işte.
o zaman benimki bayağı kararsızUltrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 6.veya 7.hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalım
duruyor ama evde. eve gidince sırf merakımdan bakıcamBenim oğlumun ilk ultrason görüntüsünü babanneye sürpriz yapmak için kullanmıştık onda kalmış. Aradım da bulamadım. Eger bulsaydım tez doğru mu çıkacak bakacaktım.Sizin 1.bebişler duruyorsa bakabilirsiniz.
Kese yuvarlak ve bebek sağda şaka bir yana inşallah çok sağlıklı olurlarBenim oğlumun ilk ultrason görüntüsünü babanneye sürpriz yapmak için kullanmıştık onda kalmış. Aradım da bulamadım. Eger bulsaydım tez doğru mu çıkacak bakacaktım.Sizin 1.bebişler duruyorsa bakabilirsiniz.
Bir de kese fasulye gibi elips şeklinde ve bebek soldaysa erkek yuvarlak ve bebek sagda ise kız demişler. Bakalım tutacak mı?
Ben yaptiricam, bir oncekinde de yaptirmistim.Nifty ya da benzeri prenatal test yaptırmayı düşünen var mı ?
Sonuç % olarak mı belirtiliyor ? Bir de sadece nifty test mi yaptırdınız, ikili-üçlü test de yaptırmış mıydınız ?Ben yaptiricam, bir oncekinde de yaptirmistim.
Yaşınız kaç?Ben yaptiricam, bir oncekinde de yaptirmistim.
Yaşım malesef 37 Risk yüksek olduğundan biz yaptırmak zorundayız, 10. Haftada yaptırılıyor sanırım.Yaşınız kaç?