2020 Şubat Anneleri

Ben de doktoruma yazayım bari en iyisi. WhatsApp tan test sonuçlarını sorabilirsin demişti. Haberleşelim yine duruma göre

Ne bilim 3 kişide doğru çıkınca merak ettim 🤣 bakalım bizde nasıl olacak 😂🤣
azcık daha sabredin kızlar ya şurda ne kaldı zaten 😂
bu arada bi test daha vardı, karından baktı bana bugün ve bebek sağ tarafta duruyodu. o zaman noluyodu kız mı erkek mi neydi. ay sabırlı olun diyene bak bende merak ediyorum 😂 böyle şeylere inanmam ama eğlence olsun işte.

bu arada bi test daha vardı, karından baktı bana bugün ve bebek sağ tarafta duruyodu. o zaman noluyodu kız mı erkek mi neydi. ay sabırlı olun diyene bak bende merak ediyorum 😂 böyle şeylere inanmam ama eğlence olsun işte.
yeb4 yeb4 canım seni doktor bidaha.ne.zaman çağırdı bende cuma gidecen inşallah

Hadi bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez tabi kızlar daha farklı yeğenimden biliyorum ama erkek sanki benimki ya ne bileyim öyle geliyo bana ve çevremdekinlere 😂hayırlısı artık
ay gerçekten kızlar çok farklı ya. ilk çocuğum kız olsun diye çok dua etrim allah kabul etti. çünkü ben ikiden fazla yapmam, e ikisi de erkek olursa vallahi allah biliyor aklım hep kızda kalırdı. tabiiki önce sağlık önce iyi bir insan olmaları önemli ama yine de istemek suç değil allaha dua ediyoruz işte kabul ederse ne güzel 😀

mesela ikinciyi o kadar merak etmiyorum ama tabii erkek çocuğun tadını da yaşamak isterim 🥰

Ultrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 7,8,9hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalım😁

Ultrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 6.veya 7.hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalım😁
o zaman benimki bayağı kararsız 😂

ilk kese göründü o sağda, sonrakinde bebek solda, bugünkinde bebek sağda plesenta dediğin o beyazlık solda ama.

bayağı karışık ay ben 16. haftayı beklemeye karar verdim daha test falan yapmıcam 😂

Mesela kızlar bu bebege erkek demişler. Altta duran beyazlık plesenta o sola meyilli diye erkek demişler. Bu sekilde bakılıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20190708-165240.jpg
    Screenshot_20190708-165240.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 27
Benim oğlumun ilk ultrason görüntüsünü babanneye sürpriz yapmak için kullanmıştık onda kalmış. Aradım da bulamadım. Eger bulsaydım tez doğru mu çıkacak bakacaktım.Sizin 1.bebişler duruyorsa bakabilirsiniz.
Bir de kese fasulye gibi elips şeklinde ve bebek soldaysa erkek yuvarlak ve bebek sagda ise kız demişler. Bakalım tutacak mı?

Benim oğlumun ilk ultrason görüntüsünü babanneye sürpriz yapmak için kullanmıştık onda kalmış. Aradım da bulamadım. Eger bulsaydım tez doğru mu çıkacak bakacaktım.Sizin 1.bebişler duruyorsa bakabilirsiniz.
Bir de kese fasulye gibi elips şeklinde ve bebek soldaysa erkek yuvarlak ve bebek sagda ise kız demişler. Bakalım tutacak mı?
Kese yuvarlak ve bebek sağda 💪🏻😬😬 şaka bir yana inşallah çok sağlıklı olurlar 🙏🏻

X