2020 Şubat Anneleri

Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺
sağlıkla gelsin bu evladınız da inşallah 😊 hiç yaşamadım ama çok üzücüdür bu durum eminim ki, bir daha yaşatmasın allah inşallah.

Hayirli olsun, Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah.Benim de ahirette bir oglum var, sonra bir kizim oldu. Bu da insallah saglicakla gelir.Kizlar cok cimcime oluyor gercekten☺

Amin canım aynen öyle . 2. Yi kızım için yaptık zaten , tek kalmasın bir kardeşi olsun diye 😊

Kizlar 40 li yaslarinda dogal yolla hamile kalip doguran kadinlarin 100 yasina kadar yasama ihtimali artiyormus🤔😂
sağlıkla gelsin bu evladınız da inşallah 😊 hiç yaşamadım ama çok üzücüdür bu durum eminim ki, bir daha yaşatmasın allah inşallah.
Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allah🙏

Merhaba canım.. bugün sabah kontrol amaçlı yine aynı devlet hastanesine gittim. ultrasonda karnıma baktı boş gebelik dedi. bu hamilelik sağlıklı gözükmüyor, bebek yok, kese küçük gelişmiyor dedi. çok üzüldüm. kan ver bir de vajinalulrtasona gün al alttan bakalım dedi. çok moralim bozuldu. ağlamaya başladım. kan vermeden hemen eşimi aradım.. beni başka hastaneye götür dedim. içim hiç kannat getirmedi bu hastaneye dedim. Hemen özel lokman hekime gittik. bir güzel allatn muayene ettiler ve bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+4 olduğu için çok küçükmüş. Devletteki iki doktor da beni kürtaja doğru götürüyordu. şimdi çok mutluyum. ara ara kahverengi kanamam oluyor ama normal dedi. tutunma kanamasıymış. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..
ne kadar kolay bazı doktorlar için bunları söylemek ya. inanamıyorum kanım dondu. çok üzülmüşsündür umarım bundan sonra hep güzel haberler alırsın.
bu yüzden devlet hastanesine asla kadın doğuma gitmiyorum. tabiiki çok iyi doktorlar da vardır ama genelde devlet hastanesinde bu bölüm çok kötü.

Kizlar 40 li yaslarinda dogal yolla hamile kalip doguran kadinlarin 100 yasina kadar yasama ihtimali artiyormus🤔😂

Evet ozellikle doguma bir hafta kala olunca oldukca uzucu oluyor. Amin kimseye yasatmasin Allah🙏
üzmek istemem ama nedenini sorabilir miyim? gerçekten çok acı bir durum allah kimseye yaşatmasın..

çok sağol canım amin ❤ inşallah hepimiz hep güzel haberlerle döneriz ❤

Sağol canım 🥰 umarım sende görürsün gittiğin zaman ❤ inan bugün daha bi anladım hamile olduğumu. ilk zamandan beri biraz düşük ihtimalinden dolayı hep bi endişe vardı ve kendimi hamile gibi de hissedememiştim bi türlü korkmaktan.

bugün gerçekten eller kollar oynuyodu yaa ben burdayım diyodu resmen 😍 ilk kez karından muayene oldum şükür. yazlıktayım şu an ve bu gittiğim hastaneye ilk kez gittim ama makinelerinin kalitesi süperdi öyle ayrıntılı gördümki.

bu arada ay anlatma zaten içim gider benim 😯😂 sanırım ben fitil olarak kullanmıcam, galiba sabah içmeyip sadece akşam yatarken içicem 🙄
Inan ben de o haldeyim. Hamile olduğumu kabullensem de inanmakta zorluk çekiyorum hala. Henüz tam bi belirti görmediğim için sanırım o da 😢 Ikilemdeyim 😕 şöyle karnimdan sağlam bi tekme yediğim zaman ikna olucam galiba 😂
Şuan usg ye 9+5 sat a göre 9+3 olmam gerekiyor. Ne halde ne yapıyor iyice büyüdü mu insana benzemeye başladı mı ben de çok merak ediyorum 😍
3D falan mıydı?
Ben bazı geceler de almiyorum progestanı inşallah sıkıntı olmaz 😕

Ultrason kağıdına göre plesenta sagda ise bebek kız solda ise erkek oluyormuş. Plesenta Kesenin dış kısmında sarılmış bir beyazlık var o oluyor.Plesenta ve bebek aynı tarafta oluyor genelde ama bazen bu değişiyormuş. Bebege de bakarak yine sagdaysa kız soldaysa erkek yorumu yapanlar var. Ama bu dediğim 7,8,9hafta ultrason una göre oluyormuş. Sonra yer değiştiriyorlar sanırım. Ultrason resimleriniz varsa yorumlayalım😁
Ben alabilirim bi yorum işim gücüm de yok zaten sıkıntıdan patliyorum😄

Eklentiler

• IMG-20190703-WA0014.jpeg
    IMG-20190703-WA0014.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 44
Inan ben de o haldeyim. Hamile olduğumu kabullensem de inanmakta zorluk çekiyorum hala. Henüz tam bi belirti görmediğim için sanırım o da 😢 Ikilemdeyim 😕 şöyle karnimdan sağlam bi tekme yediğim zaman ikna olucam galiba 😂
Şuan usg ye 9+5 sat a göre 9+3 olmam gerekiyor. Ne halde ne yapıyor iyice büyüdü mu insana benzemeye başladı mı ben de çok merak ediyorum 😍
3D falan mıydı?
Ben bazı geceler de almiyorum progestanı inşallah sıkıntı olmaz 😕
senin ilk mi ikinci mi? söylediysen de ben kaçırmışım. ya da üçüncü mü onu da sorayım 😍

3D miydi hiç bilmiyorum ama kalitesi çok iyiydi, eller ayaklar oynuyordu çok net gördüm 😍 merak etme bende o endişelere kapıldım hele bulantılarım geçince. ama bir şey olmaz sapasağlam büyüyodur içerde inşallah 🥰 ne zaman kontrol günü?

ya progestan konusunda çok farklı görüşler var, bazı doktorlar düşük olacaksa kaçınılmazdır ve o ilaç işe yaramaz diyor. benim doktoruma gidebilseydim o kesin o kafadadır ama işte başka yerdeyim ve kullan dedi kullandım sonra vicdan azabı çekerdim bişey olsaydı.

ama bugün artık 3 ay bitene kadar kullan derken de hani sırf önlem olsun çok da önemli değil tarzında konuşunca bende kafama göre sadece gece yatarken içme kararı aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama mahvoldum ya tansiyonum yerlerde hep. sen de içinden gelen sesi dinle ya da emin olmak için doktoruna sor mutlaka.

senin ilk mi ikinci mi? söylediysen de ben kaçırmışım. ya da üçüncü mü onu da sorayım 😍

3D miydi hiç bilmiyorum ama kalitesi çok iyiydi, eller ayaklar oynuyordu çok net gördüm 😍 merak etme bende o endişelere kapıldım hele bulantılarım geçince. ama bir şey olmaz sapasağlam büyüyodur içerde inşallah 🥰 ne zaman kontrol günü?

ya progestan konusunda çok farklı görüşler var, bazı doktorlar düşük olacaksa kaçınılmazdır ve o ilaç işe yaramaz diyor. benim doktoruma gidebilseydim o kesin o kafadadır ama işte başka yerdeyim ve kullan dedi kullandım sonra vicdan azabı çekerdim bişey olsaydı.

ama bugün artık 3 ay bitene kadar kullan derken de hani sırf önlem olsun çok da önemli değil tarzında konuşunca bende kafama göre sadece gece yatarken içme kararı aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama mahvoldum ya tansiyonum yerlerde hep. sen de içinden gelen sesi dinle ya da emin olmak için doktoruna sor mutlaka.
Daha ilk heyecanlaaaar 😍 2yi 3u Allah mı söyletti acaba 😅 Benim yaşımdakiler 2yi falan yapıyor burda okuyorum kendimi baya gecikmiş gibi hissediyorum 😒
Ben de yarından sonra gidiciiiiim kontrole 😍 Çok rahattım ama kontrol gününe yaklaşınca yine yavaştan bi strese girmeye başladım 😞
Açıkçası ultrasonda kanama alanı görünmüyordu. Ama tahlil sonuçlarım da tsh değerlerin altında çıktı. Troitlerim hızlı çalışıyormuş. Enteresan olan hamilelikle çıktı bu da ortaya normalde troit hastası falan degildim 🤦‍♀️ Internetten araştırdığımda da troitin hızlı çalışması düşüğe sebep olabiliyormuş. Muhtemelen doktor da ondan dolayı verdi progestanı bana. Kendi kendime böyle şeyler düşündüm işte 😄
Dahiliye uzmanı da troitin hamilelige bağlı gelişmiş. Hamilelikte bazı hormonlar troit hormonlarını baskilayabiliyor ilaç vermicem şimdilik sana 1 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. Bende de onun rahatlığı var anlicagin. Yoksa o progestanı asla sektirmezdim.

üzülme stres yapma daha bugün bile doktor kahverengi akıntı ciddi bir durum değildir her zaman dedi. çok ağrılı olursa ciddi bir durum olur dedi. inşallah sağlıkla büyüsün ❤
Sağolun inşallah öyledir çok şükür aşırı bi ağrım yok

X