- 20 Kasım 2014
- 263
- 223
Hafifce donerek saga sola sallaniyor yinedur anlamadım, kalbinin orda nasıl hareket ediyo, rahminin orda nasıl, birbirinden farklı mı aynı mı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafifce donerek saga sola sallaniyor yinedur anlamadım, kalbinin orda nasıl hareket ediyo, rahminin orda nasıl, birbirinden farklı mı aynı mı yani
hem kalpte hem rahimde aynıysa kız şekerim not ettim seniHafifce donerek saga sola sallaniyor yine
Ay hadi bakalimBirkac hafta sonra karsilastirmasini yapariz.hem kalpte hem rahimde aynıysa kız şekerim not ettim seni
Ay hadi bakalimBirkac hafta sonra karsilastirmasini yapariz.
Onu da yapalim o haftalar gelincebi de nub teorisi varmış, 11-12. hafta net ultrasonları alın orda da bebeklerin oluşmaya başlayan genital organ çıkıntısından anlarız
kaldı 3 hafta haydi bakalımOnu da yapalim o haftalar gelince
Aynen benim de öyle ya sütyenlerin hiç biri olmuyor yanlardan taşıyor hepBen de günde 1 tane almaya başladım tansiyonumu yerle bir ediyor. Kafa dönmesine bir çare bulamadım. Karnım şiş ve bastırınca semsert. Bence hormonlardan oluyor. Kabız yapmaya başladı bu ilaç beni. Doktora sorunca bizi de bilgilendirirsen seviniriz. Ben haftaya giderim herhalde.
Ben de ilk göğüslerinin acısından anlamıştım öyle bir agrı ki koltuk altlarına kadar acıyor. Aksam da duş aldıktan sonra degdiğimde öyle acıdı ki sanki emziriyor um da mastit olmuşum gibi. İnşallah bol süt verecegimize işarettir bu şişmeler ve acımalar.adete 10gün varken bir şişti bidaha inmedi.
Tamam canım mutlaka haber verBende gecen hafta sadece kese gördüm , bugun doktora gidicem, geldıgımde yazarım
aynen hepsi %50 amaan sağlıkla gelsinler de ne farkeder, maksat zaman geçsin çok sıkıldım bugünÇin takvimi gore de erkek çıkıyor.Hepsinde yuzde 50 ihtimalimiz var.
Ay bende anlamadım bu işten bişey bende de ikiside aynı çıkıyor ileri geri sallanıyorYanlışmı yapıyorum acabahem kalpte hem rahimde aynıysa kız şekerim not ettim seni
Yok doğru, tamam işte ikisi de aynı olunca kızmış not ettim 6 hafta sonra sorarımAy bende anlamadım bu işten bişey bende de ikiside aynı çıkıyor ileri geri sallanıyorYanlışmı yapıyorum acaba
Ben de vajinal kullaniyorumProgestan artık vajinal yoldan kullanılması öneriliyormuş, daha etkili oluyormuş. Doktoru böyle kullanmasını öneren var mı acaba ?
Hadi bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez tabi kızlar daha farklı yeğenimden biliyorum ama erkek sanki benimki ya ne bileyim öyle geliyo bana ve çevremdekinlere hayırlısı artıkYok doğru, tamam işte ikisi de aynı olunca kızmış not ettim 6 hafta sonra sorarım
Ne bilim 3 kişide doğru çıkınca merak ettim bakalım bizde nasıl olacakHadi bakalım sağlıklı olsunlarda farketmez tabi kızlar daha farklı yeğenimden biliyorum ama erkek sanki benimki ya ne bileyim öyle geliyo bana ve çevremdekinlere hayırlısı artık
Çok sevindim gözün aydın ne güzel haberler almışsın. Darısı bekleyen annelerin başına. Benim doktora gitmeme çok var acaba ben de aynı hapı vajinal olarak mı kullansam? Çok da önemsemiyorum kötü olacagım zamanlarda almayıveriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Doktora sormadan vajinal kullansam hata mı yaparım acaba?Kızlar gittim doktora gördüm fasülyemi ellerini ayaklarını oynattı harikaydı ya sanki ilk kez yaşıyomuş gibi heyecanlandım her şey yolundaymış, sat ile uyumlu 9+1 bugün. kalp atışı falan hep normal.
kanama alanı çok çok hafif kalmış, bayağı azalmış. artık tehlike yaratacağını sanmıyorum ama yine de 3 ay bitene kadar progestan kullan dedi çok kötü ediyo beni dedim, istersen fitil olarak kullan dedi. ay ama sonra o heyecanla ben fitil yazdırmayı unuttum ya. reçetesiz alabiliyo muyuz acaba? fiyatı falan nedir bilen var mı?
vallahi kendi doktorumu arayıp ona da danışmayı düşünüyorum. kullanma derse o bırakıcam. 3 hafta daha kullanırım gerçi ama mahvoldum ya. bilmiyorum napsam.
bu arada chocolate88 tüm o şeylerin suçu progestanmış, hazımsızlık kabızlık, baş dönmesi, halsizlik vs hepsini o yapıyomuş. günde bi tane yatarken kullansam diye sorcaktım unuttum ya. fitil kullan kötü oluyosan dedi zaten.
reçetesiz alabiliyo muyuz bu ilacı kızlar bilen var mı?
çok sağol canım amin inşallah hepimiz hep güzel haberlerle dönerizCanım maşallah çok güzel haberler almışsın bende 10. Haftada gidicem öyle çağırdı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi
Gözünaydın inşallah hep böyle mutlu haberlerle dön Çok özendim şuan sana elini kolunu oynatıyordu dedin beni benden aldın acaba benimki ne alemde Yarından sonra ben de hayırlı haberle dönerim umarım
Bu arada o progestan vajinal alındığı zaman da hazimsizlik ve kabızlık yapıyor mu acaba aynı şekilde
Sağol canım umarım sende görürsün gittiğin zaman inan bugün daha bi anladım hamile olduğumu. ilk zamandan beri biraz düşük ihtimalinden dolayı hep bi endişe vardı ve kendimi hamile gibi de hissedememiştim bi türlü korkmaktan.Anlatırdım ama ban ı yerim Düşünme zaten boşver çok irrite edici. Bir an önce o ilaçtan kurtulmak istiyorum
Vajinal olunca aynı hap (agızdan kullanılan)mı kullanılıyor acaba? Çok mu derine itmek lazım?Ben de vajinal kullaniyorum
sağol canımÇok sevindim gözün aydın ne güzel haberler almışsın. Darısı bekleyen annelerin başına. Benim doktora gitmeme çok var acaba ben de aynı hapı vajinal olarak mı kullansam? Çok da önemsemiyorum kötü olacagım zamanlarda almayıveriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Doktora sormadan vajinal kullansam hata mı yaparım acaba?