- 10 Nisan 2015
- 349
- 465
- 103
Hayirli haberlerle gel ins canimGünaydın kızlar bugün benim de kontrolum var benim için de dua edin inşallah Rabbım hayırlı haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli haberlerle gel ins canimGünaydın kızlar bugün benim de kontrolum var benim için de dua edin inşallah Rabbım hayırlı haberler alırız
merhaba canım niye vajinal bakıyordu kiKızlar merhaba.
Bugün kontrolüm var öğleden sonra, umarım vajinal değil karından bakar artık:)
merhaba canım niye vajinal bakıyordu ki
heee ben de diyorum baya büyümüş niye ki ay şimdi büyümüştür minnoş gösterir kendini inşallah6 Haftalıktım canım en son gittiğimizde küçük olduğu için alttan bakıyordu:)
heee ben de diyorum baya büyümüş niye ki ay şimdi büyümüştür minnoş gösterir kendini inşallah
yavaş yavaş tehlikeli günleri atlatıyoruz inşallah bebişimiz azcık daha sıkı tutunsun yeter kiİnşallah canım:) 10 gün sonra tekrar çağıracak büyük ihtimal ikili test için:)
Merhaba Yeşim Darol konak hastanesinde, sizin doktorunuz kim?Merhaba bende sakaryada yasiyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Ben suanda devlete emin levent aksoya gidiyorum ozele son zamanlarda gecmeyi dusunuyorum ama adatipa gidicemMerhaba Yeşim Darol konak hastanesinde, sizin doktorunuz kim?
Bende 8 haftalik var en son onunla anlasilir miKIzlar sabah beri nub teorisini araştırıyorum çok tutan var bende baktım kendime... oglu olucak arkadaşlarım sizde ultrason resımlerıne bakıp dogrumu cıktımı die yorumlarmısınız
Geçen hamilelikte 6.ayda devlete geçmiştim ben de, çok zor bir normal geçirdim bu sefer sezeryan istiyorum konak hastanesinde anestezi için pek iyi şeyler duymadım ama doktorumu çok seviyorum memnunum, umarım doğuma kadar anestezi bölümü de düzelir, adatıpa geçince yorum yazarsanız sevinirimBen suanda devlete emin levent aksoya gidiyorum ozele son zamanlarda gecmeyi dusunuyorum ama adatipa gidicem
amin güzel dileklerin için hayırdır canım büyük bir sıkıntın yoktur umarımRabbim herkesin gönlündeki sağlıklı, hayırlı bir şekilde nasip etsin inşlh, hamilesiniz banada dua eder misiniz ihtiyacım var. ☺
Ben dis gebeligimde konaktaydim ihmal yuzunden tupum patladi o yuzden oraya gitmiyorumGeçen hamilelikte 6.ayda devlete geçmiştim ben de, çok zor bir normal geçirdim bu sefer sezeryan istiyorum konak hastanesinde anestezi için pek iyi şeyler duymadım ama doktorumu çok seviyorum memnunum, umarım doğuma kadar anestezi bölümü de düzelir, adatıpa geçince yorum yazarsanız sevinirim
Yok cnm, çok şükür büyük bir sıkıntım yok, sadece hamilesiniz diye içimden geldi. İçimde biraz sıkıntılar var o geçse yeteramin güzel dileklerin için hayırdır canım büyük bir sıkıntın yoktur umarım
Renksiz ve yapiskan benimkide dedigin gibi tukuruk gibi ilk kizimdada olmustu bulantilarum gecince rahatsiz etmiyordu umarum bundada oyle olurTam balgam diyemeyeceğim ama normalden daha koyu ve yapışkan bi tükürük gibi bişi bende de oluyor. Diş fırçalarken falan mesela onu çıkarmaya çalışırken öğürüyorum hep burda diş hekimi bi arkadaşımız da tükürük yapısının değişmesi olağan demişti hamilelik için. Ama eğer daha iltihaplı balgam gibiyse, isterseniz bi görünün kbbye.
inşallah canımYok cnm, çok şükür büyük bir sıkıntım yok, sadece hamilesiniz diye içimden geldi. İçimde biraz sıkıntılar var o geçse yeter