• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba.
Bugün kontrolüm var öğleden sonra, umarım vajinal değil karından bakar artık:)

KIzlar sabah beri nub teorisini araştırıyorum çok tutan var bende baktım kendime... oglu olucak arkadaşlarım sizde ultrason resımlerıne bakıp dogrumu cıktımı die yorumlarmısınız

KIzlar sabah beri nub teorisini araştırıyorum çok tutan var bende baktım kendime... oglu olucak arkadaşlarım sizde ultrason resımlerıne bakıp dogrumu cıktımı die yorumlarmısınız
Bende 8 haftalik var en son onunla anlasilir mi

Ben suanda devlete emin levent aksoya gidiyorum ozele son zamanlarda gecmeyi dusunuyorum ama adatipa gidicem
Geçen hamilelikte 6.ayda devlete geçmiştim ben de, çok zor bir normal geçirdim bu sefer sezeryan istiyorum konak hastanesinde anestezi için pek iyi şeyler duymadım ama doktorumu çok seviyorum memnunum, umarım doğuma kadar anestezi bölümü de düzelir, adatıpa geçince yorum yazarsanız sevinirim

Geçen hamilelikte 6.ayda devlete geçmiştim ben de, çok zor bir normal geçirdim bu sefer sezeryan istiyorum konak hastanesinde anestezi için pek iyi şeyler duymadım ama doktorumu çok seviyorum memnunum, umarım doğuma kadar anestezi bölümü de düzelir, adatıpa geçince yorum yazarsanız sevinirim
Ben dis gebeligimde konaktaydim ihmal yuzunden tupum patladi o yuzden oraya gitmiyorum

Tam balgam diyemeyeceğim ama normalden daha koyu ve yapışkan bi tükürük gibi bişi bende de oluyor. Diş fırçalarken falan mesela onu çıkarmaya çalışırken öğürüyorum hep 🙄 burda diş hekimi bi arkadaşımız da tükürük yapısının değişmesi olağan demişti hamilelik için. Ama eğer daha iltihaplı balgam gibiyse, isterseniz bi görünün kbbye. 🌸
Renksiz ve yapiskan benimkide dedigin gibi tukuruk gibi ilk kizimdada olmustu bulantilarum gecince rahatsiz etmiyordu umarum bundada oyle olur

Back