- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 27
Ben devlete gidiyorum hamile kalmadan öncede sürekli ayni doktora gidiyordum , ek olarak bazen özele gidiyorumSen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben devlete gidiyorum hamile kalmadan öncede sürekli ayni doktora gidiyordum , ek olarak bazen özele gidiyorumSen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
ben 4 kg verdim hamile başlangıcından itibaren 12+2 deyim hergün 250 gr veriyorm mide bulantısındanKizlar kilo aldiniz mi? Ben hic almamisim hatta 300 gram falan vermisim. Haftaya 12.hafta bitecek 1 2 kilo almalıydim sanki
Hamile kalmadan onceki kilonuz neydi? Bende bulanti falan yok ama diyet yapıyorumben 4 kg verdim hamile başlangıcından itibaren 12+2 deyim hergün 250 gr veriyorm mide bulantısından
Cnm RABBİM gönlüne göre versin. Nub teorisinden anlayanlar bilir, nubu belli çünküKızlar şimdi dr dan geldim herşey çok şükür iyi. Cinsiyet için erken dedi sizin tahmininiz var mı
Ay herkes çok biliyor ya şu olur olmaz her şeye yorum yapan insanlara sinir oluyorum sanane kardeşim istersem hiç yemem boşver sen takılma onlaraGenelde hamilelige fazla kiloyla baslayanlar veriyor diye duydum birde cevreden neden yemiyorsun kilo alcam diye mi korkuyorsun baskisi var
Cnm. dr.a , baglı. ulturasyon cihazına baglı,pozisyona baglı şansa kalmış İNLşh gönlündeki olur.hanımlar bugün ikili taramaya gideceğimde cinsiyet görünür mü görebilen varmı 12 haftada
71 dim boyum 170 67 oldum hergünde eksiliyor doktoruma sordum bebek kusmandan dolayı yağlarını yakıyor ondan dedi karbonhidrat beslenmeye çalış dedi.Hamile kalmadan onceki kilonuz neydi? Bende bulanti falan yok ama diyet yapıyorum
inş cnm çok saol :)Cnm. dr.a , baglı. ulturasyon cihazına baglı,pozisyona baglı şansa kalmış İNLşh gönlündeki olur.
Benimde bu hafta sabahları erken kalınca bulantım oluyo hemen uzanıyorum bende de var bi kaç gündür baş ağrısıBenim de bu hafta öncekinden daha çok bulantılarım ve baş ağrısından kurtulamıyorum hergün başım ağrıyor sabah baş ağrısı ile uyandım
Cnm ben ilk çocugumda sürekli kustum 1.72 boyumla, 55 Kiloyla hamile kaldım. 49 ları gördüm. 5.aydan sonra hızlı kilo aldım. Doguma 36 kilo almış bir halde girdim, ona ragmen kızım 3.300 gr dogdu. Kilo önemli değil, sağlıklı beslen özellikle bol sıvı iç. Bolbol Yeşillik tüket71 dim boyum 170 67 oldum hergünde eksiliyor doktoruma sordum bebek kusmandan dolayı yağlarını yakıyor ondan dedi karbonhidrat beslenmeye çalış dedi.
amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahCnm RABBİM gönlüne göre versin. Nub teorisinden anlayanlar bilir, nubu belli çünkü
Çok geçmiş olsun bu sefer sıkıntı yaşamazsın umarımBen dis gebeligimde konaktaydim ihmal yuzunden tupum patladi o yuzden oraya gitmiyorum
11.hafta benim de pik yapmıştı serum taktır doktor öneriyor rahatlatıyorbenim bu hafta bulantılarım azalır diye bekliyordum maalesef arttı çok zorlandım çok benim gibi olan var mı
Teşekkür ederim. 4 gun once falan bel agrisiyla acile gittim dusuk tehlikesi var dediler duphaston hap ve progestan igne verdi bakalim randevuda belli olacakÇok geçmiş olsun bu sefer sıkıntı yaşamazsın umarım
Ben kıza benzettim, sağlıkla gelsin dünyayaKızlar şimdi dr dan geldim herşey çok şükür iyi. Cinsiyet için erken dedi sizin tahmininiz var mı
Bende öğreniyorum galiba bu nub teorisiniBen kıza benzettim, sağlıkla gelsin dünyaya