• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Midesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi
Tam balgam diyemeyeceğim ama normalden daha koyu ve yapışkan bi tükürük gibi bişi bende de oluyor. Diş fırçalarken falan mesela onu çıkarmaya çalışırken öğürüyorum hep 🙄 burda diş hekimi bi arkadaşımız da tükürük yapısının değişmesi olağan demişti hamilelik için. Ama eğer daha iltihaplı balgam gibiyse, isterseniz bi görünün kbbye. 🌸

Kızlar bende sinozit var. Hamilelikte de artıyormuş,sinozlar doldugu zaman, akıntı akıyor, ya burundan yada balgam gibi geliyor, tadı çok kötü hafif kahverenginde bir rengi var. Uyumakta sıkıntı yaşıyorum, yüksek yastık ve Dr. Önerdiği burun spreyi iyi geliyor. Hepinize geçmiş olsun

Anneme sordum durumunuzu Sinüzit ten kaynaklı olduğunu söyledi annem o akıyor genizden dedi balgam değil dedi bilginize 🤗

Yaa ne güzel Allah bağışlasın 🤗 Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem 🤔🤔 ultrason görüntüsü böyle belki siz anlarsınız ben anlayamadım 😌
Kız gibi sizin bebiş ama net değil, hareketliymiş belli ki net durmamış 😊 bir dahakimde belli olur inşallah

Günaydın Kızlar,
İşyerindeyim şimdi bilgisayardan bakma imkanım oldu da ilk mesajdaki tablomuza @hazal1595 Benim nickimi yanlış girmişsin sanırım başka bir kişi etiketlenmiş K küçük yazıldı diye mi bilemiyorum ve altlarda hep Sweetdays yazıyor sana da sürekli bildirim yapıyoruz şimdilik tablo oturana kadar kusura bakma canım
:KK200:

Herkese merhaba 🙂 bende 11+6 da ikili test için doktora gittiğimde doktor yüzde seksen erkek dedi çıkıntıyı gösterdi yukarı doğruydu . Nub teorisine göre tahmin ediyorlar sanırım bu haftada . Bu arada benim doktorum perinatolog tecrübesine güveniyorum ama yüzde seksen dediği için emin olamadım. 3 yaşında bir kızım var geçtiğimiz yıl Eylül ayında 16 haftalık erkek bebeğimi kaybettim . Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah tek dileğim 😇🙏

Günaydın Kızlar,
İşyerindeyim şimdi bilgisayardan bakma imkanım oldu da ilk mesajdaki tablomuza @hazal1595 Benim nickimi yanlış girmişsin sanırım başka bir kişi etiketlenmiş K küçük yazıldı diye mi bilemiyorum ve altlarda hep Sweetdays yazıyor sana da sürekli bildirim yapıyoruz şimdilik tablo oturana kadar kusura bakma canım
:KK200:
sadece kaizen olarak etiketlenmis canim. s yok yani yaninda, o sebeple baska biri etiketlenmis. evet sonlardakilerde bi karisiklik olmus, kisilerin ismi yerine herkes sweetdays olmus sanirim :)

sadece kaizen olarak etiketlenmis canim. s yok yani yaninda, o sebeple baska biri etiketlenmis. evet sonlardakilerde bi karisiklik olmus, kisilerin ismi yerine herkes sweetdays olmus sanirim :)
Evet şimdi baktım da profiline tamamen farklı biri, Kaizen S olarak düzelir inşallh sweetday olanlarda aynı şekilde düzelmesi gerek bir ara

Back