Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum normalde ayda bir yeterli dedi ama bu ara yok testler, yok idrar tahlili, yok kalp atışı, yok kese derken ben 4 kere gitmiş bulundum. En son geçen hafta gittim üç haftayı geçirmeden gel ense ölçümü vs bakalım dedi.Kizlar doktorunuz kontrole kac gune bir cagiriyor
Benim de bu hafta öncekinden daha çok bulantılarım ve baş ağrısından kurtulamıyorum hergün başım ağrıyor sabah baş ağrısı ile uyandımbenim bu hafta bulantılarım azalır diye bekliyordum maalesef arttı çok zorlandım çok benim gibi olan var mı
Rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallahRabbim herkesin gönlündeki sağlıklı, hayırlı bir şekilde nasip etsin inşlh, hamilesiniz banada dua eder misiniz ihtiyacım var.
Bizim seninle aynı, ben bu hafta gidicem ense ölçümü için. Her biri niye böyle ayrı ayrı zamanlarda çağırıyor acabakuzum normalde ayda bir yeterli dedi ama bu ara yok testler, yok idrar tahlili, yok kalp atışı, yok kese derken ben 4 kere gitmiş bulundum. En son geçen hafta gittim üç haftayı geçirmeden gel ense ölçümü vs bakalım dedi.
Amin çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUNRabbim gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah
Bende 8inde gidicem 2 li test ve ense icin birde dusuk tehlikem icin ilac kullaniyorum onun kontroluBizim seninle aynı, ben bu hafta gidicem ense ölçümü için. Her biri niye böyle ayrı ayrı zamanlarda çağırıyor acaba
CAnım 11.12 haftalık ultrasonlarda daha dogrusonuc dio ama ... bende 11 hafta kağıdına baktım ama net resim se belli eder dioBende 8 haftalik var en son onunla anlasilir mi
1 hafta sonra gidicem o zaman bakayimO
CAnım 11.12 haftalık ultrasonlarda daha dogrusonuc dio ama ... bende 11 hafta kağıdına baktım ama net resim se belli eder dio
Kendı özelımdeki dr gecen haftaya kadar 15 cagırdı simdi artık 3 haftaya cıkardı... birde devlete gidiyorum ben hem tahlıller için hemde kötü günler gecırdım tehlıkelı dönem bitene kadar daha sık kontrolde olmak için kımsetse bu cuma devlete yine gıdıcem 12 haftada olmus olucam rabbımin izni ile ohh dıyınce bu hafta devletı bırakıp tek kendı dr ile devam edıcem inşKizlar doktorunuz kontrole kac gune bir cagiriyor
Sen hangi doktora gidiyorsun memnun musunMerhaba bende kartaldayım. Doktor olarak kime gidiyorsunuz?
Daha sonra bol bol alacagın için cok sıkıntı yapma bence ben şimdiden 2 kg aldımKizlar kilo aldiniz mi? Ben hic almamisim hatta 300 gram falan vermisim. Haftaya 12.hafta bitecek 1 2 kilo almalıydim sanki
Hamilelige normal bir kiloyla basladim ama hic kilo almadim bende erken şeker cikti birde belki ondandir diyet yapiyorum çünküDaha sonra bol bol alacagın için cok sıkıntı yapma bence ben şimdiden 2 kg aldım
Ayni zamana geliyoruz canimm ama ben yilbasina kadar dogururum gibi geliyorselam benimde tam yılbasına denk geliyor :)
Canimm ne güzel iste doktorlar zaten cok önermiyor ilk aylar kilo almayi bende 2 kilo aldim ama ne mide bulantim ne kusmam hicbirseyim olmadi aksine istahim cok acildi kendimi tutuyorum tutmasam coktan 5 6 kilo almistimKizlar kilo aldiniz mi? Ben hic almamisim hatta 300 gram falan vermisim. Haftaya 12.hafta bitecek 1 2 kilo almalıydim sanki
Geçmiş olsun canım sağlıklı ol da kilo almasan da olur ilk aylar herkes almıyor zaten hatta kilo veren de cok oluyorHamilelige normal bir kiloyla basladim ama hic kilo almadim bende erken şeker cikti birde belki ondandir diyet yapiyorum çünkü
Benim mide yanmam cok oldu bulantim yoktu. Ama hic tatli yemiyorum sekeri biraktim mecburen hamurisi de yasakCanimm ne güzel iste doktorlar zaten cok önermiyor ilk aylar kilo almayi bende 2 kilo aldim ama ne mide bulantim ne kusmam hicbirseyim olmadi aksine istahim cok acildi kendimi tutuyorum tutmasam coktan 5 6 kilo almistim
Genelde hamilelige fazla kiloyla baslayanlar veriyor diye duydum birde cevreden neden yemiyorsun kilo alcam diye mi korkuyorsun baskisi varGeçmiş olsun canım sağlıklı ol da kilo almasan da olur ilk aylar herkes almıyor zaten hatta kilo veren de cok oluyor