- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 38
28 çift sayıÇift sayı nasıl anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 çift sayıÇift sayı nasıl anlamadım
Erkek allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederım cumlemızınErkek allah tamamına erdirsin
Bende senin gibiydim taze kök zencefili soydum ince doğradım şekerle suyla komposto gibi kaynattım süzdüm suyunu içiyorum mide bulantı duruyorBulantı durumları nasıl benim gün boyu var neredeyse yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum
Cnm sünozit in var mı?Midesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi
Teşekkür ederim bende deniyim bunuBende senin gibiydim taze kök zencefili soydum ince doğradım şekerle suyla komposto gibi kaynattım süzdüm suyunu içiyorum mide bulantı duruyor
Yok benim hiç balgam olmuyorMidesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi
Aynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorumCnm sünozit in var mı?
Aynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorumMidesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi
Cnm afedersin ama rengi ne renkAynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorum
Merhaba bende sakaryada yasiyorum hangi doktora gidiyorsunuzHazal1595, 36 yaşındayım, sakaryada yaşıyorum 3.gebelik 2. Çocuk sat:26 mart fakat 1 hafta geç döllenme tdt: 5-6 ocak cinsiyet belli değil
Aynı sorun bende de var ancak gün boyu olmuyor sadece sabahları ve temizlediğimde rahatlıyorum yoksa midemi bulandırıyor normalde mide bulantısı yaşamıyorum hamilelikten dolayı.Ama ben sebebini çözdüm Ankara’da yaşıyorum hava kuru olduğu için olduğunu düşünüyorum geçenlerde deniz kenarına gittim nemli havada hiç bir şekilde ne bir akıntım ne tıkanıklık yaşadım çok rahat nefes aldım.Geceleri rahat uyudum.Ama şuna Ankaradayım ve tıkanıklık oluyor maalesefMidesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi
Ben cikartamiyorum ve surekli yutmaya calisiyorum cok igrencAynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorum
Dogru soyluyorsun aslinda bende suan trabzondayim hava 2 gundur sogudu ve balgamim sanki daha da artti Allahim yardimcimiz olsunAynı sorun bende de var ancak gün boyu olmuyor sadece sabahları ve temizlediğimde rahatlıyorum yoksa midemi bulandırıyor normalde mide bulantısı yaşamıyorum hamilelikten dolayı.Ama ben sebebini çözdüm Ankara’da yaşıyorum hava kuru olduğu için olduğunu düşünüyorum geçenlerde deniz kenarına gittim nemli havada hiç bir şekilde ne bir akıntım ne tıkanıklık yaşadım çok rahat nefes aldım.Geceleri rahat uyudum.Ama şuna Ankaradayım ve tıkanıklık oluyor maalesef
Renksiz ama tadı çok kötü ben Hamile kalınca sigarayı bıraktım ondan olabilirAynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorum