• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3 4 gündür vajinamda bir yanma var. Ama bu idrar yaparken hissedilen yanma gibi bir şey değil temizlerken hissediyorum tahriş gibi düşünün. Onun dışında bir belirti yok koku, parça vs. Enfeksiyon olabilir mi acaba yoksa hamileliğe özgü bir şey mi sizde de oldu mu böyle bir durum?
Üşütmüş olabileceğini düşünüyorum ya da mantar gibi bir şey olmuştur.Bebişinle ilgili olduğunu düşünmüyorum.İhmal etme ama en kısa zamanda doktoruna danış.

Yaa ne güzel Allah bağışlasın 🤗 Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem 🤔🤔 ultrason görüntüsü böyle belki siz anlarsınız ben anlayamadım 😌
😄 genital cikintisi + isaretinin hemen uzerindeki cikinti ise sanki kiz gibi. Paralel gidiyor yukari egimli degil.
Masallah ama nasil buyumus kac haftalik sizin? Ben en son 7 haftalikken gittim minnacikti. Benim de boyle buyumus mudur ki :KK200: cinsiyet icin az gec gidiyim belki ogrenirim diye sabretmeye calisiyorum

Aslinda deger verip vermemekten ziyade bazen sadece düşünemiyorlar. Bir cogumuz benzer seyler yasiyoruz. Ne olacak ki yuk olunacak bir durum yok diye dusunmustur. Belki hic dusunmemistir bile. Degerini baskalari belirlemez unutma. Ben de gectim o yollardan kendimi yiprattim uzdum. Ama insan biraz zaman gecince olaylara kisilere takilmamayi ogreniyor. Bence sen elinden geldigince guler yuzlu ol misafir sonucta. Ama hamilesin ve hamileliginin zor gectigini guzelikle ifade et istirahate cekil yabanci degilsiniz sonra telafi ederiz insallah de 😊 sonucta senin cocugunsa onun da yegeni. Guler yuzun cozemeyecegi bir sey yok. Sen somurtursan istenmedigini dusunur “ay hakli sonucta” demez. Esin de sana bilenir. Hakliyken haksiz duruma dusersin 😉
Misafirime asla somurtup yüzümü Asmam kötü olduğum halde onlara his ettirmedim ama değer mi dersen değmez gerçekten çünkü yeri geldiğinde Kaynanam görümcem ne yaptın ki sende gelinmisin derler çok yaşadım😔

Kendini kötü hissetmekte haklısın ben olsam ben de çok üzülürdüm.Madem siz her zaman güzel şekilde ağırlamışsın bu sefer de eşiniz düşüncesizlik etmiş görümcem geldiğinde yapabildiğimi yapar kendimi kötü hissettiğim an görümceme kendimi iyi hissetmediğimi söyler gider yatak odasında yatardım.Görümcenin de iki çocuğu varmış durumu daha iyi anlayabilir.Eşinle de tekrardan tartışmadan iyi olmadığını bir daha izah et.Canını sıkma bunlar da gelir geçer sen bebişine bak kendini hırpalama misafir var diye de.
Canım ben asla öyle bişi yapamam kötüyüm yardımcı ol dersem görümcem Kaynanam rezil eder beni sürekli bende çocuk doğurdum abartıyorsun hamileliği kullanıyorsun diyorlar bu gün eşimde aynısını deyince dolduruşa geldiğini anladım onlar umrumda değil ama eşime üzüldüm😢

😄 genital cikintisi + isaretinin hemen uzerindeki cikinti ise sanki kiz gibi. Paralel gidiyor yukari egimli degil.
Masallah ama nasil buyumus kac haftalik sizin? Ben en son 7 haftalikken gittim minnacikti. Benim de boyle buyumus mudur ki :KK200: cinsiyet icin az gec gidiyim belki ogrenirim diye sabretmeye calisiyorum
Bu ultrason görüntüsü 13 haftalık iken 🤗 şimdi 14. Haftaya giriyoruz doktor söylemeyebilir erken diye bir de eğer kız ise kız bebişler cinsiyetini daha geç gösterirmiş 😂.Siz kaç haftalık oldunuz doktor kontrolünüz ne zaman 😌

Birde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
Cnm, benim 2 çocugum var 3.ye hamileyim, hesaba göre ikiside erkek çıkıyor, buda erkek çıkıyor. Bende tutmadı yani.

Bu ultrason görüntüsü 13 haftalık iken 🤗 şimdi 14. Haftaya giriyoruz doktor söylemeyebilir erken diye bir de eğer kız ise kız bebişler cinsiyetini daha geç gösterirmiş 😂.Siz kaç haftalık oldunuz doktor kontrolünüz ne zaman 😌
11 haftalikken gel demisti ama onumuzdeki hafta gidiyim belki bi ihtimal diye dusundum. Ama benim gec dollenme zaten geriden geliyor dusuk bi ihtimal.
Sizin kiz gibi geldi bana ama insallah gonlunuze gore olur 🤗

Canım ben asla öyle bişi yapamam kötüyüm yardımcı ol dersem görümcem Kaynanam rezil eder beni sürekli bende çocuk doğurdum abartıyorsun hamileliği kullanıyorsun diyorlar bu gün eşimde aynısını deyince dolduruşa geldiğini anladım onlar umrumda değil ama eşime üzüldüm😢
İşte herkes hamileliğini farklı geçiriyor kendilerinin iyi geçmiş olabilir etraflarında hiç mi kötü geçiren görmemişler.Çok haklısın eşinin yaptığına üzülmekle düşüncesizce davranmış ama sana kötülük olsun diye bunu yapmamıştır erkekler çoğu zaman ince düşünemiyor.Senin ne kadar kötü olduğunu algılayamamıştır.Eşinin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin ona hamileliğinin seni kötü etkilediğini bir şekilde anlatman gerekiyor.Allah yardımcın olsun canım.

11 haftalikken gel demisti ama onumuzdeki hafta gidiyim belki bi ihtimal diye dusundum. Ama benim gec dollenme zaten geriden geliyor dusuk bi ihtimal.
Sizin kiz gibi geldi bana ama insallah gonlunuze gore olur 🤗
Kızım da yok oğlum da o yüzden sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez diyorum ilk bebişim olacak 🤗 bak benim de ilk haftalarda 3-4 gün geriden geliyordu şimdi arayı kapatmış senin de kapatmış olabilir doktora gittiğinde büyümüş görürsen şaşırma ben şaşırmıştım hatta 12 haftalık diye gittim 13 haftalık çıktı.Allah senin de gönlüne göre versin inşallah ❤️

Yaa ne güzel Allah bağışlasın 🤗 Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem 🤔🤔 ultrason görüntüsü böyle belki siz anlarsınız ben anlayamadım 😌
Senin bebek erkek benim oğlumun ultrason görüntüsü gibi dikkatli bakarsan erkek olduğunu anlarsın

Kızım da yok oğlum da o yüzden sağlıklı sıhhatli olsun da farketmez diyorum ilk bebişim olacak 🤗 bak benim de ilk haftalarda 3-4 gün geriden geliyordu şimdi arayı kapatmış senin de kapatmış olabilir doktora gittiğinde büyümüş görürsen şaşırma ben şaşırmıştım hatta 12 haftalık diye gittim 13 haftalık çıktı.Allah senin de gönlüne göre versin inşallah ❤
Amin insallah 😇

Senin bebek erkek benim oğlumun ultrason görüntüsü gibi dikkatli bakarsan erkek olduğunu anlarsın
Ben de rüyalarımda erkek gördüm bir kaç kez ultrasonda kıza benzettim insan meraklanıyor işte ama senin oğluna benziyormuş benim minnak umarım doktor söyler bu hafta 🤗 Teşekkür ederim cevabın için 🤗🤗🤗

Güzel düşünün güzel şeyler olsun 🤗 ihtimaller hep vardır yaşınız var diye yüksek çıkacak diye bir şey yok bir de o testlerin dogruluk payı cok yüksek değil unutmayın sağlıklıdır inşallah bebişiniz 🌺
ay aklimda yoktu hic boyle bisey nersen geldi aklima anlamadimki dunden beri zaten hep bi aglamakliyim 😐😐😐

Hanımlar size bişi sorucam hamilelikten dolayı kötü olsanız eşinize hasta olduğunuzu söyleseniz ve o buna rağmen iki çocuklu görümcenizi yemeğe çağırsa ve ısrarla yatıya kal dese sizin haberiniz olmasa nasıl tepki verirdiniz ve görümcenizi her baba evine geldiğinde yemeğe çağırdınız halde daha detay vermim tepkinizi merak ediyorum ben çok değersiz his ettim 😔
seninkide bisey mi.. dun esimi 2 gibi aradim kasiklarimda agri var erken gel diye öküz bikac saat sonra aradi gelip dr gotureyim diye gerek yok dr gitmeye dedim. adam eve geldigunde saat 10 olmustu. ay anlatinca bile sinirlerim yukseldi gelmis bide nasil oldun diyor sanane diye bagirip hic konusmadim.
suan sinirden kafa derimdeki saclar dikildi ya.bu erkeklerdeki bu vurdum duymazlik nedir arkadas.

Üşütmüş olabileceğini düşünüyorum ya da mantar gibi bir şey olmuştur.Bebişinle ilgili olduğunu düşünmüyorum.İhmal etme ama en kısa zamanda doktoruna danış.
Taşınma telaşım var her yer açık üşütmüş olabilirim. Diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum 😑 ama mantar değildir heralde o bir kere gelmişti başıma daha da acılı bir şeydi. Belki enfeksiyon başlangıcı olabilir bir iki gün daha takip edicem daha da kötüye giderse gideceğim doktora.

Taşınma telaşım var her yer açık üşütmüş olabilirim. Diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum 😑 ama mantar değildir heralde o bir kere gelmişti başıma daha da acılı bir şeydi. Belki enfeksiyon başlangıcı olabilir bir iki gün daha takip edicem daha da kötüye giderse gideceğim doktora.
Ben de ev topluyorum tasinacagim. Allah yarim etsin 🤦🏼‍♀️

Hazal1595, 36 yaşındayım, sakaryada yaşıyorum 3.gebelik 2. Çocuk sat:26 mart fakat 1 hafta geç döllenme tdt: 5-6 ocak cinsiyet belli değil

Back