2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba dün doktor a gıttım 13+1 dık önce ultrason a bakınca %70 erkek dedı sonra bıraz daha detaylı baktı yanı sırf cınsıyet ıcın degıl bebegın gelısımıne bakarken denk geldı bu kesın erkek dedı Yine de çok duydum cınsıyetı degısen ben tüm ultrason u vıdeo ya cekmıstım ıcınden bır görüntü atacağım bacak arası , bence bellı oluyor ama sız de yorum yapar mısnz

Midesi bulanan bisey soracam benim.surekli geniz akintim var ve balgam gibi bisey bogazimda surekli yutmaya calisiyorum yutamayinca öğürüyorum ve kusacak gibi oluyorum sizdede balgam oluyor mu bu durum cok rahatsiz edici doktoruma sordum kbb gitmem gerektigini soyledi

Cnm sünozit in var mı?

Yok benim hiç balgam olmuyor

Aynı sorun bende de var iğrenç bir tadı var atınca rahatlıyorum

Aynı sorun bende de var ancak gün boyu olmuyor sadece sabahları ve temizlediğimde rahatlıyorum yoksa midemi bulandırıyor normalde mide bulantısı yaşamıyorum hamilelikten dolayı.Ama ben sebebini çözdüm Ankara’da yaşıyorum hava kuru olduğu için olduğunu düşünüyorum geçenlerde deniz kenarına gittim nemli havada hiç bir şekilde ne bir akıntım ne tıkanıklık yaşadım çok rahat nefes aldım.Geceleri rahat uyudum.Ama şuna Ankaradayım ve tıkanıklık oluyor maalesef

Dogru soyluyorsun aslinda bende suan trabzondayim hava 2 gundur sogudu ve balgamim sanki daha da artti Allahim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…