Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna göre benim de kız. İki günüm kaldı.Birde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
Birde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
[/QUO
Benim de yuzuk testinde ve cin takvimine gore kiz cikiyor. Esim de ben de kiz hissediyoruz..belki de hissetmek istiyoruz 2 haftaya ogreniriz insallah. Saglikli sihatli olsun da gerisi hikayeYuzuk testini de yaptim. İlk ileri geri oldu. Sonra durdurup yeniden baslattim elimi oynatmisimdir belki emin olayim diye daire cizdi. Sonra durdurup yeniden yaptim iki kere onlarda ileri geri oldu.
Cok bi sey anlamadim yani cin takvimine gore erkek. Bakalim nolacak
Merhaba en büyüğünüz benim heralde yaş 40 2 düşük 1 kimyasal bu 4. Gebelik. Bu tüp bebek inşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur. Sat 25 nisan tahmını 30 ocak doğum
Çift sayı nasıl anlamadımBuna göre 33+4=37-9=28 çift sayı yani kız diyor yüzük testinde ise ben tam aksine biliyorum ileri geri kız daire erkek tesbih ilede yüzüğün tam tersi daire kız ileri geri erkek ☺ hertürlü kız çıktı bana hayırlısı Allah tan artık
Güzel düşünün güzel şeyler olsun ihtimaller hep vardır yaşınız var diye yüksek çıkacak diye bir şey yok bir de o testlerin dogruluk payı cok yüksek değil unutmayın sağlıklıdır inşallah bebişinizkizlar dunden beri ikili test sonucunun bende yuksek cikma ihtimaline karsi yapacaklari ve olacaklati dusunuyorum. yas 35 olunca riskli cikiyor ya
Merhaba bende kartaldayım. Doktor olarak kime gidiyorsunuz?Merhabalar kizlar 26 yasindayim istanbul kartal ilk cocugum cinsiyeti erkek
Evet oglumda ben de arastirmistim. Doktorum 12.haftada gittigimizde daha kesin bi sey soyleyemeyiz birbirine cok benzer demisti. Ben bu erkek dedim. Sonraki kontrolde kendisi de erkek demistiKızlar merhaba Ben de 14. Haftadayım cinsiyetini henüz öğrenmedim tabi merak ediyorum ilk hamileliğim İnternette bir yazıya denk geldim nub teorisine göre cinsiyet belirleme çoğunlukla doğru çıkıyormuş.Nub teorisi ultrasondaki minnoşların iki bacak arasındaki çıkıntı hafif dik ise erkek parelel ise kızmış tabi ben ultrason görüntüsünü evirdim çevirdim anlamadım pek internette örnekleri var bir bakabilirsiniz belki sizin minnoşların daha net görünür
Haklısın canım ama üzme kendini de bebeğini de üzüldüğüne değmez. Bu erkekler bazen gerçekten empati yoksunu olabiliyorlar. Şimdi eminim burada asan kesen yok şöyle yapardım böyle yapardım diyip eşinin haksız olduğunu söyleyip seni daha çok gaza getirenler bol olacaktır.. belki haklı olabilirler evet sen de haklısın ama bunun için bebeğini üzmeye değmez. Gittiğim bir psikolog var ve bebeklerin anne karnında annenin üzüntüsünden ve hissettiklerinden çok fazlasıyla etkilendiklerini söylüyor. Hamilelik gerçekten çok hassas bir dönem ve bebeğimizi üzmememiz gerek bilmem anlatabildim mi??Hanımlar size bişi sorucam hamilelikten dolayı kötü olsanız eşinize hasta olduğunuzu söyleseniz ve o buna rağmen iki çocuklu görümcenizi yemeğe çağırsa ve ısrarla yatıya kal dese sizin haberiniz olmasa nasıl tepki verirdiniz ve görümcenizi her baba evine geldiğinde yemeğe çağırdınız halde daha detay vermim tepkinizi merak ediyorum ben çok değersiz his ettim
Yaa ne güzel Allah bağışlasın Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem ultrason görüntüsü böyle belki siz anlarsınız ben anlayamadımEvet oglumda ben de arastirmistim. Doktorum 12.haftada gittigimizde daha kesin bi sey soyleyemeyiz birbirine cok benzer demisti. Ben bu erkek dedim. Sonraki kontrolde kendisi de erkek demisti
Kendini kötü hissetmekte haklısın ben olsam ben de çok üzülürdüm.Madem siz her zaman güzel şekilde ağırlamışsın bu sefer de eşiniz düşüncesizlik etmiş görümcem geldiğinde yapabildiğimi yapar kendimi kötü hissettiğim an görümceme kendimi iyi hissetmediğimi söyler gider yatak odasında yatardım.Görümcenin de iki çocuğu varmış durumu daha iyi anlayabilir.Eşinle de tekrardan tartışmadan iyi olmadığını bir daha izah et.Canını sıkma bunlar da gelir geçer sen bebişine bak kendini hırpalama misafir var diye de.Hanımlar size bişi sorucam hamilelikten dolayı kötü olsanız eşinize hasta olduğunuzu söyleseniz ve o buna rağmen iki çocuklu görümcenizi yemeğe çağırsa ve ısrarla yatıya kal dese sizin haberiniz olmasa nasıl tepki verirdiniz ve görümcenizi her baba evine geldiğinde yemeğe çağırdınız halde daha detay vermim tepkinizi merak ediyorum ben çok değersiz his ettim
Aslinda deger verip vermemekten ziyade bazen sadece düşünemiyorlar. Bir cogumuz benzer seyler yasiyoruz. Ne olacak ki yuk olunacak bir durum yok diye dusunmustur. Belki hic dusunmemistir bile. Degerini baskalari belirlemez unutma. Ben de gectim o yollardan kendimi yiprattim uzdum. Ama insan biraz zaman gecince olaylara kisilere takilmamayi ogreniyor. Bence sen elinden geldigince guler yuzlu ol misafir sonucta. Ama hamilesin ve hamileliginin zor gectigini guzelikle ifade et istirahate cekil yabanci degilsiniz sonra telafi ederiz insallah de sonucta senin cocugunsa onun da yegeni. Guler yuzun cozemeyecegi bir sey yok. Sen somurtursan istenmedigini dusunur “ay hakli sonucta” demez. Esin de sana bilenir. Hakliyken haksiz duruma dusersinHanımlar size bişi sorucam hamilelikten dolayı kötü olsanız eşinize hasta olduğunuzu söyleseniz ve o buna rağmen iki çocuklu görümcenizi yemeğe çağırsa ve ısrarla yatıya kal dese sizin haberiniz olmasa nasıl tepki verirdiniz ve görümcenizi her baba evine geldiğinde yemeğe çağırdınız halde daha detay vermim tepkinizi merak ediyorum ben çok değersiz his ettim