- 6 Haziran 2012
- 40
- 69
- 288
Merhaba, benim de yaş 29, İstanbul, cinsiyet henüz belli değil, ilk çocukKizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
hazal1595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, benim de yaş 29, İstanbul, cinsiyet henüz belli değil, ilk çocukKizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
Yüzüğü ince bir ipe geçirip ucunu bağlayın ve gobeginizin üstüne sarkıtın yüzük sallanmaya baslayacak daire çizerse kız ileri geri hareket ederse erkek olacak demekmiş bende ileri geri hareket ediyordu ve oğlum olacağını öğrendim arkadaşım da ileri geri hareket ediyor erkek olucak onunda diğer ablamın daire çiziyordu kız oldu 3de 3 tutturduk biz darısı sizeNasıl yapıldığını tam anlayamadım biraz açar mısınız ?
Teşekkür ederim denicemYüzüğü ince bir ipe geçirip ucunu bağlayın ve gobeginizin üstüne sarkıtın yüzük sallanmaya baslayacak daire çizerse kız ileri geri hareket ederse erkek olacak demekmiş bende ileri geri hareket ediyordu ve oğlum olacağını öğrendim arkadaşım da ileri geri hareket ediyor erkek olucak onunda diğer ablamın daire çiziyordu kız oldu 3de 3 tutturduk biz darısı size
Ben de denedim. İlk yaptığımda daire çizdi. Sonra teyit etmek için başka bir saç telimle tekrar yaptım. İleri geri gitti geldi.Ben de denedim yüzük testini yüzük daire cizmeye basladi hadi hayırlısı❤
Buna gore kiz cikti benim. Buraya not olarak biraktim.Birde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
Ogluma gore saglama yaptim tutmadi ama :) cift sayi cikiyorBirde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
Yok yanlis hesaplamisim oglumda tuttuOgluma gore saglama yaptim tutmadi ama :) cift sayi cikiyor
Genelde doğru çıkıyor ay olarak yaşına girmiş olmak önemli örneğin mayıs son adet tarihim ama ben ağustos doğumluyum yani yeni yaşıma girmemiş oluyorumYok yanlis hesaplamisim oglumda tuttu
Yüzük testini bir arkadaşım yapmıştı birinde kız diğerinde erkek çıkmıştı ikiz olucak heralde dedik o iş yalan oldu sizin paylaştıgınızı denedim çift çıktı bakalım dogru cıkıcak mıBirde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor
Buna göre 33+4=37-9=28 çift sayı yani kız diyor yüzük testinde ise ben tam aksine biliyorum ileri geri kız daire erkek tesbih ilede yüzüğün tam tersi daire kız ileri geri erkek hertürlü kız çıktı bana hayırlısı Allah tan artıkBirde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor