2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yapıldığını tam anlayamadım biraz açar mısınız ?
Yüzüğü ince bir ipe geçirip ucunu bağlayın ve gobeginizin üstüne sarkıtın yüzük sallanmaya baslayacak daire çizerse kız ileri geri hareket ederse erkek olacak demekmiş bende ileri geri hareket ediyordu ve oğlum olacağını öğrendim arkadaşım da ileri geri hareket ediyor erkek olucak onunda diğer ablamın daire çiziyordu kız oldu 3de 3 tutturduk biz darısı size

Teşekkür ederim denicem

Birde şunu deneyin Hamile kaldığınız yaş ( son adet tarihinden önce yaşınıza ay olarak girmiş olmanız lazım) son adet tariniz ay toplanıyor örneğin 26 yaşında Nisan ayında gebe kaldınız 26+4=30 oluyor bu sayıdan 9 çıkarıyorsunuz çiftse kız tekse erkek oluyor enteresan bi şekilde çoğunlukla doğru çıkıyor

Buna gore kiz cikti benim. Buraya not olarak biraktim.
Bi yerden de yuzuk bulursam yuzuk testini yapicam

Ogluma gore saglama yaptim tutmadi ama :) cift sayi cikiyor

Yuzuk testini de yaptim. İlk ileri geri oldu. Sonra durdurup yeniden baslattim elimi oynatmisimdir belki emin olayim diye daire cizdi. Sonra durdurup yeniden yaptim iki kere onlarda ileri geri oldu.
Cok bi sey anlamadim yani cin takvimine gore erkek. Bakalim nolacak

Yüzük testini bir arkadaşım yapmıştı birinde kız diğerinde erkek çıkmıştı ikiz olucak heralde dedik o iş yalan oldu sizin paylaştıgınızı denedim çift çıktı bakalım dogru cıkıcak mı

Kızlar 3 4 gündür vajinamda bir yanma var. Ama bu idrar yaparken hissedilen yanma gibi bir şey değil temizlerken hissediyorum tahriş gibi düşünün. Onun dışında bir belirti yok koku, parça vs. Enfeksiyon olabilir mi acaba yoksa hamileliğe özgü bir şey mi sizde de oldu mu böyle bir durum?

Kızlar merhaba Ben de 14. Haftadayım cinsiyetini henüz öğrenmedim tabi merak ediyorum ilk hamileliğim İnternette bir yazıya denk geldim nub teorisine göre cinsiyet belirleme çoğunlukla doğru çıkıyormuş.Nub teorisi ultrasondaki minnoşların iki bacak arasındaki çıkıntı hafif dik ise erkek parelel ise kızmış tabi ben ultrason görüntüsünü evirdim çevirdim anlamadım pek internette örnekleri var bir bakabilirsiniz belki sizin minnoşların daha net görünür

Buna göre 33+4=37-9=28 çift sayı yani kız diyor yüzük testinde ise ben tam aksine biliyorum ileri geri kız daire erkek tesbih ilede yüzüğün tam tersi daire kız ileri geri erkek hertürlü kız çıktı bana hayırlısı Allah tan artık

Hem yüzük testimi denedim hem de şu hesabı yaptım ikisinde de kız çıktı hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…