• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de gec dollenme oldu bikac gun geriden geliyor. Saglikli olsunlar da.. ama insan bi an once kavusmak istiyor 🙈 hamilelik cok uzun ya 🙈
ilk cocugun adini babasi koydu sagolsun dogana kadar da karar veremedi cocugumu adiyla sevemedim hamileyken 😄. Bunu ben koyacağım insallah. Cinsiyet belli olur olmaz adini koyarim ben de simdilik karar vermedim ama 😋
Gerçekten çok uzun bir süre bir de bizim şu aralar farklı bir beklentimiz de var şu 1 ay bana 1 sene gibi geldi geçmek bilmiyor 😂 biz daha ortada cocuk yokken karar vermiştik 🙈

Gerçekten çok uzun bir süre bir de bizim şu aralar farklı bir beklentimiz de var şu 1 ay bana 1 sene gibi geldi geçmek bilmiyor 😂 biz daha ortada cocuk yokken karar vermiştik 🙈
En güzeli valla oglumda kapi susunu hazirladim ustune ismini yazamadim bos kaldi 😄 bi de erken dogum oldu zaten 😂

Çizelgede bebek ismi de varmış isim düşünen var mı 😀 kız olursa Betül düşünüyoruz, erkek olursa Yusuf yada Furkan 🐣
Benim ismimde Betül 🥰 ay çok güzel isim düşünmüşsün ben çok beğendim benim ismim diye herhalde 😂😇😂

pazartesi günü randevumuz var inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz . bu sefer kardeşini görmeye kızımıda götürücez. bizden çok merak ediyor yavrum . allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. dualarınıza talibiz teyzeler :)
bizimde abimiz cok merak ediyor kiz kardes istiyormus.adini bile koydu şimdiden.allah herkesin gomlune gore nasip etsin inşallah

Benim ismimde Betül 🥰 ay çok güzel isim düşünmüşsün ben çok beğendim benim ismim diye herhalde 😂😇😂
Yaa ne güzel bir tevafuk 😍 ben isimlerin kişiye sirayet ettiğini düşünüyorum Betül isimli tanıdıklarım da çok iyi düzgün insanlar hemde çok begendiğim bir isim anlam olarak da güzel inşallah nasip olursa bir Betülümüz daha olur 😊🌼

Yaa ne güzel bir tevafuk 😍 ben isimlerin kişiye sirayet ettiğini düşünüyorum Betül isimli tanıdıklarım da çok iyi düzgün insanlar hemde çok begendiğim bir isim anlam olarak da güzel inşallah nasip olursa bir Betülümüz daha olur 😊🌼
Rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhhatli 😘 ben bile kızım olursa acaba kendi ismimi vurabilir miyim diye de düşünmüyo değilim 😂😂

pazartesi günü randevumuz var inşallah cinsiyeti öğrenebiliriz . bu sefer kardeşini görmeye kızımıda götürücez. bizden çok merak ediyor yavrum . allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. dualarınıza talibiz teyzeler :)
[/QUOTE
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm amin İnşAllah hepimize nasip etsin Rabbim 🤲🏻👶🏼🥰

ben yıllardır hep bi kızım olmasını istediğim için sadece kız ismi var aklımda Rabbim kız olmasını nasip ederse Şûra 😍 olcak inşAllah yinede sağlıklısı ve hayırlısı olsun inşAllah
Hayırlısı olsun. Düşündüğünüz isim kulağa hoş geliyor. Yine de anlamı isim olarak koymak için beni düşündürürdü.

Kızlar farkettim de herkesin sat tarihi benimkinden cok sonra 😂 adet tarihinin ilk gününü yazdım doktorlar öyle soruyor diye siz son günü baz alarak mı yazdınız?
Yok canim benim de son adet tarihimin ilk gunu 27 nisan. Mesela Senin tahmini dogum tarihinde 1 ocak yaziyor benimkinde 30 ocak yaziyor.:))

Back