Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamı kötü değil ki şuurlu kimse anlamındaHayırlısı olsun. Düşündüğünüz isim kulağa hoş geliyor. Yine de anlamı isim olarak koymak için beni düşündürürdü.
Senden sonra ben varım 39 yaşındayımMerhaba en büyüğünüz benim heralde yaş 40 2 düşük 1 kimyasal bu 4. Gebelik. Bu tüp bebek inşallah sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur. Sat 25 nisan tahmını 30 ocak doğum
Yok kötü değil zaten. Şuurlu kimse değil de kurul, komisyon, danışma meclisi, danışmak için toplanılan yer demek diye biliyorum. Zaten yorum yaptığıma da pişman oldum aslında. Ama silemedim. Annelerin isim tercihlerine yorum yapanlara hep kızardım. Aynısını ben yaptım.Anlamı kötü değil ki şuurlu kimse anlamında
Sağlıkla mutlulukla dünuaya gelsin bebişlerimiz inşallahSenden sonra ben varım 39 yaşındayım
Benim 17 nisan. Ama yaklasik 1 hafta önden gidiyormusArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Seni o kadar cok iyi anliyorum ki bende ayni moddayimHasta modundan cok sıkıldım canim bi suru sey istiyo. Oyle luks seyler de degil. Sabah yumurta oglen aksam normal sulu yemek yiyebilmek istiyorum. Mumkun degil. Normal hayatimi özledim şikayet etmiyorum gozumun nuru o benim her seyine raziyim Allah kimseye eksikligini hissettirmesin. Ama ne biliym iste. Yazasim geldi.
Merhabalar ben de şubat annesi olacam inşallah..hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah benim bir sorum olacaktı size bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bizim grup için de yapmak istiyoruz ama kimse bilmiyor nasıl olacağınıGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Nasilmis ki oArkadaslar yüzük testi yapan var mı . Ben yaptım erkek gösteriyor . Cinsiyet henüz belli değil . Bir önceki gebeliğimde de kız gösteriyordu kız oldu.
Ben saçımdan bir tel kopardim yüzüğü n içinden geçirdim. Sonra sırt üstü yatıp göbeğimı açtım . Yüzüğü göbeğimin üzerinde sallandirdim . Elimi sabit tutmaya çalıştım . Yüzük ileri geri gidiyor . Bu da erkek demekmis. Gecenki hamileligimde daire ciziyordu o da kız demekmis.Nasilmis ki o
İlginçmiş. Tasinacagiz ev topluyorum ortalikta yuzugum yok deneyecektim sizin sonucu merakla bekliyorum. Yuzuk testine atif yaparak cinsiyeti paylaşırsinizBen saçımdan bir tel kopardim yüzüğü n içinden geçirdim. Sonra sırt üstü yatıp göbeğimı açtım . Yüzüğü göbeğimin üzerinde sallandirdim . Elimi sabit tutmaya çalıştım . Yüzük ileri geri gidiyor . Bu da erkek demekmis. Gecenki hamileligimde daire ciziyordu o da kız demekmis.
3 hafta var kontrolüme paylaşırım öğreninceİlginçmiş. Tasinacagiz ev topluyorum ortalikta yuzugum yok deneyecektim sizin sonucu merakla bekliyorum. Yuzuk testine atif yaparak cinsiyeti paylaşırsiniz
Merhaba Yuzuk testi bende de tuttu ileri geri hareket ediyordu ve oğlum olucakmış dün öğrendim sizinde gönlüne göre olsunBen saçımdan bir tel kopardim yüzüğü n içinden geçirdim. Sonra sırt üstü yatıp göbeğimı açtım . Yüzüğü göbeğimin üzerinde sallandirdim . Elimi sabit tutmaya çalıştım . Yüzük ileri geri gidiyor . Bu da erkek demekmis. Gecenki hamileligimde daire ciziyordu o da kız demekmis.
Neden saç teli? İlk kez duydum bunu. İp de olmuyor muydu?Ben saçımdan bir tel kopardim yüzüğü n içinden geçirdim. Sonra sırt üstü yatıp göbeğimı açtım . Yüzüğü göbeğimin üzerinde sallandirdim . Elimi sabit tutmaya çalıştım . Yüzük ileri geri gidiyor . Bu da erkek demekmis. Gecenki hamileligimde daire ciziyordu o da kız demekmis.
Nasıl yapıldığını tam anlayamadım biraz açar mısınız ?Merhaba Yuzuk testi bende de tuttu ileri geri hareket ediyordu ve oğlum olucakmış dün öğrendim sizinde gönlüne göre olsun