2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana

bak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.
Canım belki doğum sonrası normale döner bilemiyorum tabii çatlak mı değil mi ama en azından öyleyse de devamı gelmesin diye kullanmaya başla bence bi an önce

Ama benim kist hamileyken patladı yani tahlillerim yeni yapıldı aslında

Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Merhabalar Kahramanmaraşlıyım, yaşım 26, ilk hamileliğim ve tahminen bebeğim erkek

Yas 33, 2.bebek, Ankara, sat 7 nisan. Cinsiyet belli degil.
Yarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana
Yas 33, 2.bebek, Ankara, sat 7 nisan. Cinsiyet belli degil.

Hazal 1595 ben yokum listede yaş 34 ikinci gebelik öncesi 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftalık hamileyim sat 26 Nisan karamandayim

24 Mart sat ama ultrason a göre cınsıyet erkek , benı de eklersen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…