2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar listede olan herkesin yazmasi gerke yoksa listede sutun kayiyor olmuyor maalesef herkes yazarsa anca acabiliyorum heni sutun

Benim de ameliyattan sonra tek tüpüm hasar görmüştü, çalışmaz dediler. Çalışmış, Benim sıpa o tüpten çıkmış çok şaşırdım. Allah biliyor ya 6 ay deneseydim de olmasaydı psikolojim bozulurdu, 35 yaşındayım, düşük yaptım daha önce, zor bir ameliyat, tek tüp çalışmıyor filan... çok korkuyordum. Allah nasip etti ilk denemede hamile kaldım. Şükürler olsun. Bir şey olacaksa Allah’ın izniyle oluyor. İmkansız diye bir şey Yok. Şimd Ultrasonda poposunu havaya dikip uyuyakaldığını görünce poposunu ısırasım geliyor:) doğunca sevinçten deliririm herhalde. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım herşey güzel sonuçlanır ve ikinci evladınıda kucağına almak nasip olur
ip olur

Sat 5 Nisa’n Eskişehir deyim bu arada

Kızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? Göstermedi

Ayy ben bebeği bile seçemedim ama hep erkekten gidiyoruz. Oyum erkege

Allah hayırlısını bilendir. Sen zaten tevekkül etmişsin belli. Dokırlarda çok ihtimaller sıralar ama sadece ihtimal. Pozitif düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…