• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar listede olan herkesin yazmasi gerke yoksa listede sutun kayiyor olmuyor maalesef herkes yazarsa anca acabiliyorum heni sutun

allah yardımcın olsun.bunu kucağına al hayırlısıyla 2. olur nasipse.benim de eşimde rahatsızlık vardı.tek 1 sperm bile yoktu.tedavi falan oldu biraz.kendiliğinden hamile kaldım.hamile oldugumu tup bebek merkezinde ogrendim dusun.orda guya rahmin dar ameliyat günü al adetin 3.günü gel demişti doktor.doğumdan sonra 4 seneye yakin hiç korunmadik olmadı 2.tekrar tedaviye başladı eşim 6 ay bile dolmadan çok sürpriz şekilde yine kendiliğinden hamile kaldım.her şey nasip kısmet.
Benim de ameliyattan sonra tek tüpüm hasar görmüştü, çalışmaz dediler. Çalışmış, Benim sıpa o tüpten çıkmış çok şaşırdım. Allah biliyor ya 6 ay deneseydim de olmasaydı psikolojim bozulurdu, 35 yaşındayım, düşük yaptım daha önce, zor bir ameliyat, tek tüp çalışmıyor filan... çok korkuyordum. Allah nasip etti ilk denemede hamile kaldım. Şükürler olsun. Bir şey olacaksa Allah’ın izniyle oluyor. İmkansız diye bir şey Yok. Şimd Ultrasonda poposunu havaya dikip uyuyakaldığını görünce poposunu ısırasım geliyor:) doğunca sevinçten deliririm herhalde. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım herşey güzel sonuçlanır ve ikinci evladınıda kucağına almak nasip olur🙏
Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
ip olur

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.2

Bebeğinizin tahmini doğum
[/tr]
Üye AdıYaşYaşadığı şehirCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmi
hazal1595 hazal1595 30HATAYKız2
@EsraCihan26İSTANBUL1
E Eyluldeniz85 33KOCAELIErkek2
Hakbas2020 Hakbas2020 32İSTANBUL3
Dersaadet18 Dersaadet18 24KIRKLARELİ1
Elifakca Elifakca 302
@denzk9 33YALOVA2
@Chek 30İSTANBUL2
@balarisi_ 281
@Gulu kokla 26İSTANBUL1
P pinarzeynep88 30İSTANBUL2
@cokiyiyaa282
@newmum34 30İSTANBUL2
B Buhra30 303
mavisannesi mavisannesi 322
@cemre_naz 30HATAY2
O Otimoti 30İSTANBULERKEK3
@arvenlena 33İSTANBULERKEK1
@ladytombulyanak 22İSTANBUL1
@kaizen S 322
P purpleturtlee 331
@sweetday 31İSTANBUL2
@Kirmizi pabuc 30İZMİR3
@TANSELL12 33BURSA2
@Cakiltasi52 34KARAMAN2
@Bmnxx 26KOCAELİ1
@Kimsebilmesindiye 35İSTANBUL2
Sat 5 Nisa’n Eskişehir deyim bu arada

Kızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? 🙃 Göstermedi

Ayy ben bebeği bile seçemedim ama hep erkekten gidiyoruz. Oyum erkege

Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.

Allah hayırlısını bilendir. Sen zaten tevekkül etmişsin belli. Dokırlarda çok ihtimaller sıralar ama sadece ihtimal. Pozitif düşünüyoruz 😉

Back