- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Teşekkür ederiz canım. 13 nisan benim ❤Arkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz canım. 13 nisan benim ❤Arkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Dortyol cnm ama esim iskenderunlu doktora iskenderuna geliyorum suleyman aslana senin doktorun kimİskenderun canım. Sen?
16 martArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Sat 10 nisanArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Sat 2 Nisan, muhtemel Doğum 6 Ocak 2020,cinsiyet belli değil.Arkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
15nisanSat 2 Nisan, muhtemel Doğum 6 Ocak 2020,cinsiyet belli değil.
Benim de ameliyattan sonra tek tüpüm hasar görmüştü, çalışmaz dediler. Çalışmış, Benim sıpa o tüpten çıkmış çok şaşırdım. Allah biliyor ya 6 ay deneseydim de olmasaydı psikolojim bozulurdu, 35 yaşındayım, düşük yaptım daha önce, zor bir ameliyat, tek tüp çalışmıyor filan... çok korkuyordum. Allah nasip etti ilk denemede hamile kaldım. Şükürler olsun. Bir şey olacaksa Allah’ın izniyle oluyor. İmkansız diye bir şey Yok. Şimd Ultrasonda poposunu havaya dikip uyuyakaldığını görünce poposunu ısırasım geliyor:) doğunca sevinçten deliririm herhalde. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.allah yardımcın olsun.bunu kucağına al hayırlısıyla 2. olur nasipse.benim de eşimde rahatsızlık vardı.tek 1 sperm bile yoktu.tedavi falan oldu biraz.kendiliğinden hamile kaldım.hamile oldugumu tup bebek merkezinde ogrendim dusun.orda guya rahmin dar ameliyat günü al adetin 3.günü gel demişti doktor.doğumdan sonra 4 seneye yakin hiç korunmadik olmadı 2.tekrar tedaviye başladı eşim 6 ay bile dolmadan çok sürpriz şekilde yine kendiliğinden hamile kaldım.her şey nasip kısmet.
Yaşımı yazmayı unutmuşum, yaş 35, Sat 2 Nisan, muhtemel Doğum 6 Ocak 2020,cinsiyet belli değil.Kizlar listede olan herkesin yazmasi gerke yoksa listede sutun kayiyor olmuyor maalesef herkes yazarsa anca acabiliyorum heni sutun
ip olurGeçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
16 NisanKizlar listede olan herkesin yazmasi gerke yoksa listede sutun kayiyor olmuyor maalesef herkes yazarsa anca acabiliyorum heni sutun
Kız gibi geldi banaKızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? Göstermedi
9 nisan benim.Arkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Sat 5 Nisa’n Eskişehir deyim bu aradaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.2
Bebeğinizin tahmini doğum
[/tr]
Üye Adı Yaş Yaşadığı şehir Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi hazal1595 30 HATAY Kız 2 @EsraCihan 26 İSTANBUL 1 E Eyluldeniz85 33 KOCAELI Erkek 2 Hakbas2020 32 İSTANBUL 3 Dersaadet18 24 KIRKLARELİ 1 Elifakca 30 2 @denzk9 33 YALOVA 2 @Chek 30 İSTANBUL 2 @balarisi_ 28 1 @Gulu kokla 26 İSTANBUL 1 P pinarzeynep88 30 İSTANBUL 2 @cokiyiyaa 28 2 @newmum34 30 İSTANBUL 2 B Buhra30 30 3 mavisannesi 32 2 @cemre_naz 30 HATAY 2 O Otimoti 30 İSTANBUL ERKEK 3 @arvenlena 33 İSTANBUL ERKEK 1 @ladytombulyanak 22 İSTANBUL 1 @kaizen S 32 2 P purpleturtlee 33 1 @sweetday 31 İSTANBUL 2 @Kirmizi pabuc 30 İZMİR 3 @TANSELL12 33 BURSA 2 @Cakiltasi52 34 KARAMAN 2 @Bmnxx 26 KOCAELİ 1 @Kimsebilmesindiye 35 İSTANBUL 2
Kızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? Göstermedi
Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.