- 17 Mayıs 2019
- 622
- 816
- 23
Muhtemelen gerek duymamıştır o zaman zaten hamilelik değerlerini gosteriyor diyeAma benim kist hamileyken patladı yani tahlillerim yeni yapıldı aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen gerek duymamıştır o zaman zaten hamilelik değerlerini gosteriyor diyeAma benim kist hamileyken patladı yani tahlillerim yeni yapıldı aslında
Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Ben de memnun oldum.Ay bak nasil denk gelmisiz benimde kizimin doktoru aynen memnun oldum tekrar
8nisan yalniz gec döllenme oldugu icin 1hafta geride simdilik, madem tahmini dogumu da yazalim net olsunArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Hayırlı olsun cnm benimde sat 12 nisanSat 13 Nisan. Yaş 28. İlk bebeğim olacak. Cinsiyet belli değil. Muhtemel doğum tarihi 18 ocak. hazal1595
Yok canım, son adet tarihinin ilk günüKızlar farkettim de herkesin sat tarihi benimkinden cok sonra adet tarihinin ilk gününü yazdım doktorlar öyle soruyor diye siz son günü baz alarak mı yazdınız?
Sizin nerdeyse Aralık dogum zaten. Cok fark var masallah. 2 gun bile olsa cok imreniyorumKızlar farkettim de herkesin sat tarihi benimkinden cok sonra adet tarihinin ilk gününü yazdım doktorlar öyle soruyor diye siz son günü baz alarak mı yazdınız?
Benim 16 mart ama geç döllenme usgye göre 27 mart doktor da tahmini dogum tarihi olarak 1 ocak dedi. Benim tarihler epey karışık yaniSizin nerdeyse Aralık dogum zaten. Cok fark var masallah. 2 gun bile olsa cok imreniyorum
Yaşım da 28 bu aradaSat 26 nisan . Tahmini doğum tarihi 31 ocak 2020. İlk bebeğim doğumda öldü. Bu ikinci hamileligim. Allah nasip ederse ilk sağlıklı bebeğim olacak .
Öncelikle hoşgeldin canım sağlıkla gelişsin bebiş evet benimde bir anda kesilmişti 11 12. Haftalara dogru koku hassasiyeti de azalıyor bulantılarda bitiyor sonrası daha rahat geçiyorBulantılarla ilgili birkaç şey sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve şu iki güne kadar her gün kustum, su bile içemiyordum fakat iki gündür iyi hissediyorum kendimi en azından kusmam olmuyor sadece bulantı ve koku hassasiyetim var. Bu şekilde bir anda kesilmesi normal mi? Yaşayan var mı?
İnşallah çok sevdiğim yumuşatıcı sabun kokularına bile tahammül edemiyorum peki bulantıların cinsiyetle bi ilgisi var mı? Çevremde hep bulantı çoksa kız hiç yoksa erkek diyorlarÖncelikle hoşgeldin canım sağlıkla gelişsin bebiş evet benimde bir anda kesilmişti 11 12. Haftalara dogru koku hassasiyeti de azalıyor bulantılarda bitiyor sonrası daha rahat geçiyor
Benim de gec dollenme oldu bikac gun geriden geliyor. Saglikli olsunlar da.. ama insan bi an once kavusmak istiyor hamilelik cok uzun yaBenim 16 mart ama geç döllenme usgye göre 27 mart doktor da tahmini dogum tarihi olarak 1 ocak dedi. Benim tarihler epey karışık yani
ilk cocugun adini babasi koydu sagolsun dogana kadar da karar veremedi cocugumu adiyla sevemedim hamileyken . Bunu ben koyacağım insallah. Cinsiyet belli olur olmaz adini koyarim ben de simdilik karar vermedim amaÇizelgede bebek ismi de varmış isim düşünen var mı kız olursa Betül düşünüyoruz, erkek olursa Yusuf yada Furkan
Benim de azaldi koku hassasiyeti kaldi. Tabi cogu seyi yine yiyemiyorum huylandim. Kusmalarim da bazen ara veriyor 1-2 gun sonra geri basliyor gibi. Ama azala azala kayboluyor sanki. Zaten 12.haftada bitmesi gerek insallah az kaldiBulantılarla ilgili birkaç şey sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve şu iki güne kadar her gün kustum, su bile içemiyordum fakat iki gündür iyi hissediyorum kendimi en azından kusmam olmuyor sadece bulantı ve koku hassasiyetim var. Bu şekilde bir anda kesilmesi normal mi? Yaşayan var mı?
Benim baya bulantılı geçti 3 hafta boyunca kustum sürekli çevremdekiler kızın olucak diyor doktor da tahminen kız demişti 12. Haftada ama bende baştan beri erkek hissediyorum haftaya gideceğim inşallah net olarak öğrenirim. Bir de hamilelik tamamen kişisel olarak farklılıklar gösteren bir durum o yüzden her belirtiye anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorumİnşallah çok sevdiğim yumuşatıcı sabun kokularına bile tahammül edemiyorum peki bulantıların cinsiyetle bi ilgisi var mı? Çevremde hep bulantı çoksa kız hiç yoksa erkek diyorlar