• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.

Ben de ilk kızımda myom ameliyatından sonra hemen hamile kalmıştım doktor 2 sene bekle demesine rağmen hem de ben de çift rahim vardı bu düşük riskini erken doğum riskini arttırıyor Ama çok şükür en ufak sorun yaşamadan zamanında doğurdum kalbini ferah tut arkadaşım aklına getirme inşallah bu bebeğim de sağlıkla doğar zamanında

Kızlar farkettim de herkesin sat tarihi benimkinden cok sonra 😂 adet tarihinin ilk gününü yazdım doktorlar öyle soruyor diye siz son günü baz alarak mı yazdınız?

Çizelgede bebek ismi de varmış isim düşünen var mı 😀 kız olursa Betül düşünüyoruz, erkek olursa Yusuf yada Furkan 🐣

Bulantılarla ilgili birkaç şey sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve şu iki güne kadar her gün kustum, su bile içemiyordum fakat iki gündür iyi hissediyorum kendimi en azından kusmam olmuyor sadece bulantı ve koku hassasiyetim var. Bu şekilde bir anda kesilmesi normal mi? Yaşayan var mı?

Bulantılarla ilgili birkaç şey sormak istiyorum arkadaşlar. Benim bulantılarım 6. Haftada başladı ve şu iki güne kadar her gün kustum, su bile içemiyordum fakat iki gündür iyi hissediyorum kendimi en azından kusmam olmuyor sadece bulantı ve koku hassasiyetim var. Bu şekilde bir anda kesilmesi normal mi? Yaşayan var mı?
Öncelikle hoşgeldin canım sağlıkla gelişsin bebiş 🤗 evet benimde bir anda kesilmişti 11 12. Haftalara dogru koku hassasiyeti de azalıyor bulantılarda bitiyor sonrası daha rahat geçiyor

Öncelikle hoşgeldin canım sağlıkla gelişsin bebiş 🤗 evet benimde bir anda kesilmişti 11 12. Haftalara dogru koku hassasiyeti de azalıyor bulantılarda bitiyor sonrası daha rahat geçiyor
İnşallah 🙈 çok sevdiğim yumuşatıcı sabun kokularına bile tahammül edemiyorum 🙈 peki bulantıların cinsiyetle bi ilgisi var mı? Çevremde hep bulantı çoksa kız hiç yoksa erkek diyorlar

Benim 16 mart ama geç döllenme usgye göre 27 mart doktor da tahmini dogum tarihi olarak 1 ocak dedi. Benim tarihler epey karışık yani 😀
Benim de gec dollenme oldu bikac gun geriden geliyor. Saglikli olsunlar da.. ama insan bi an once kavusmak istiyor 🙈 hamilelik cok uzun ya 🙈
Çizelgede bebek ismi de varmış isim düşünen var mı 😀 kız olursa Betül düşünüyoruz, erkek olursa Yusuf yada Furkan 🐣
ilk cocugun adini babasi koydu sagolsun dogana kadar da karar veremedi cocugumu adiyla sevemedim hamileyken 😄. Bunu ben koyacağım insallah. Cinsiyet belli olur olmaz adini koyarim ben de simdilik karar vermedim ama 😋
Benim de azaldi koku hassasiyeti kaldi. Tabi cogu seyi yine yiyemiyorum huylandim. Kusmalarim da bazen ara veriyor 1-2 gun sonra geri basliyor gibi. Ama azala azala kayboluyor sanki. Zaten 12.haftada bitmesi gerek insallah az kaldi 😊

İnşallah 🙈 çok sevdiğim yumuşatıcı sabun kokularına bile tahammül edemiyorum 🙈 peki bulantıların cinsiyetle bi ilgisi var mı? Çevremde hep bulantı çoksa kız hiç yoksa erkek diyorlar
Benim baya bulantılı geçti 3 hafta boyunca kustum sürekli çevremdekiler kızın olucak diyor doktor da tahminen kız demişti 12. Haftada ama bende baştan beri erkek hissediyorum 😀 haftaya gideceğim inşallah net olarak öğrenirim. Bir de hamilelik tamamen kişisel olarak farklılıklar gösteren bir durum o yüzden her belirtiye anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum 😊

Back