• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? 🙃 Göstermedi

Eklentiler

• 3B66BEEB-1C8C-4CE2-A413-9244631A9300.jpeg
    3B66BEEB-1C8C-4CE2-A413-9244631A9300.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba bende nifty test için yarın kan vereceğim. Rahimin neden yırtılma tehlikesi var
Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.

Benim de 3. Gebelik çok çabuk büyüdü karnım. Beli lastikli olan şeylerini giyiyorum. En yakın zamanda da hamile pantolonu almayı düşünüyorum

9. Haftada bende de olmuştu. Normal bir durum

İstanbul
35
3. Gebelik
Erkek
Yaş 34 ikinci gebelik 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftaliktayim karamandayim🤗🤗

Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Allah korusun akliniza kotu seyler getirmeyin

Canim Allah sifa versin, yardimcin olsun insallah.. Dualarin kabul oldugu donemdeyiz. Bol bol dua edelim. Ins hic birsey olmayacak diye düşün. Cok gecmis olsun🌸🌸🌸

Tevekkül et allah büyüktür banada çocuğun olmaz menepoz giriyorsun tüp bebek bile olmaz dediler ama doğal yoldan hamile kaldım allah nasip etmişse olur her şey boş gelir düşünmemeye çalış bebişin düşün o yetiyor mutlu his etmeye

Tevekkül et allah büyüktür banada çocuğun olmaz menepoz giriyorsun tüp bebek bile olmaz dediler ama doğal yoldan hamile kaldım allah nasip etmişse olur her şey boş gelir düşünmemeye çalış bebişin düşün o yetiyor mutlu his etmeye
Ahahah kader ortagım 😂33 yasındayım göya kızımdan sonra 2 yıl bebek olmadı dr fsh amh testtı yaptırdı 45 yaşındaki kadınla aynı cıktı rezerve degerım tüp bile tutmaz dediler bol dua ve tevekkül ile 4. Gebekaldım ve rabbımın ızni ile saglıcakla bende tüm arkadaslarım bebişlere kavusucaz 🤲

Ahahah kader ortagım 😂33 yasındayım göya kızımdan sonra 2 yıl bebek olmadı dr fsh amh testtı yaptırdı 45 yaşındaki kadınla aynı cıktı rezerve degerım tüp bile tutmaz dediler bol dua ve tevekkül ile 4. Gebekaldım ve rabbımın ızni ile saglıcakla bende tüm arkadaslarım bebişlere kavusucaz 🤲
Allah nasip edecekse amh fsh vız gelir çok iyi iki örneğiz o zaman rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Çok teşekkür ederim kızlar. Hamilenin duası kabul olurmuş diye herkese dua ediyorum. Allah’tan gelende hayır vardır, içim çok rahat. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız, bir ömür mutlu olurlar ufaklıklar.

allah yardımcın olsun.bunu kucağına al hayırlısıyla 2. olur nasipse.benim de eşimde rahatsızlık vardı.tek 1 sperm bile yoktu.tedavi falan oldu biraz.kendiliğinden hamile kaldım.hamile oldugumu tup bebek merkezinde ogrendim dusun.orda guya rahmin dar ameliyat günü al adetin 3.günü gel demişti doktor.doğumdan sonra 4 seneye yakin hiç korunmadik olmadı 2.tekrar tedaviye başladı eşim 6 ay bile dolmadan çok sürpriz şekilde yine kendiliğinden hamile kaldım.her şey nasip kısmet.

hazal1595 hazal1595 eline sağlık canım çok güzel olmuş. Sat tarihlerini de ekleyecektin unuttuk yazmayı kimse de yazmamış 🙈 ekleyebilirsen onu da yazalım dogum tarihleri açısından fikir olur
Bence de olsun sat tarihleri. Herkes hamilelik takvimi kullanmıyor. Sohbet ederken hatırlamaya çalışıyorum kaç haftalıktı bu kişinin diye 😍

Back