Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek gibiKızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? Göstermedi
Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.Merhaba bende nifty test için yarın kan vereceğim. Rahimin neden yırtılma tehlikesi var
Yaş 34 ikinci gebelik 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftaliktayim karamandayimBenim de 3. Gebelik çok çabuk büyüdü karnım. Beli lastikli olan şeylerini giyiyorum. En yakın zamanda da hamile pantolonu almayı düşünüyorum
9. Haftada bende de olmuştu. Normal bir durum
İstanbul
35
3. Gebelik
Erkek
Allah korusun akliniza kotu seyler getirmeyinGeçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Yaş 34 ikinci gebelik 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftaliktayim karamandayimKizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
Canim Allah sifa versin, yardimcin olsun insallah.. Dualarin kabul oldugu donemdeyiz. Bol bol dua edelim. Ins hic birsey olmayacak diye düşün. Cok gecmis olsunGeçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Tevekkül et allah büyüktür banada çocuğun olmaz menepoz giriyorsun tüp bebek bile olmaz dediler ama doğal yoldan hamile kaldım allah nasip etmişse olur her şey boş gelir düşünmemeye çalış bebişin düşün o yetiyor mutlu his etmeyeGeçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Kocaeli 26 yaş ilk bebek cinsiyet belli değilKizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
Ahahah kader ortagım 33 yasındayım göya kızımdan sonra 2 yıl bebek olmadı dr fsh amh testtı yaptırdı 45 yaşındaki kadınla aynı cıktı rezerve degerım tüp bile tutmaz dediler bol dua ve tevekkül ile 4. Gebekaldım ve rabbımın ızni ile saglıcakla bende tüm arkadaslarım bebişlere kavusucazTevekkül et allah büyüktür banada çocuğun olmaz menepoz giriyorsun tüp bebek bile olmaz dediler ama doğal yoldan hamile kaldım allah nasip etmişse olur her şey boş gelir düşünmemeye çalış bebişin düşün o yetiyor mutlu his etmeye
Kizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
Allah nasip edecekse amh fsh vız gelir çok iyi iki örneğiz o zaman rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinAhahah kader ortagım 33 yasındayım göya kızımdan sonra 2 yıl bebek olmadı dr fsh amh testtı yaptırdı 45 yaşındaki kadınla aynı cıktı rezerve degerım tüp bile tutmaz dediler bol dua ve tevekkül ile 4. Gebekaldım ve rabbımın ızni ile saglıcakla bende tüm arkadaslarım bebişlere kavusucaz
İskenderun canım. Sen?Cnm bu sigil falan degil zaten farkli birsey rahim agzinda olusan ama herkeste o sebep olacak die birsey yok benimkinin sebebi o
Cnm hatayin neresinden bende hataydan sende bilgilerimiz aybi
Ya kız gibi hissettim nedenseKızlar sizce cinsiyet olarak ne hissettiniz? Göstermedi
allah yardımcın olsun.bunu kucağına al hayırlısıyla 2. olur nasipse.benim de eşimde rahatsızlık vardı.tek 1 sperm bile yoktu.tedavi falan oldu biraz.kendiliğinden hamile kaldım.hamile oldugumu tup bebek merkezinde ogrendim dusun.orda guya rahmin dar ameliyat günü al adetin 3.günü gel demişti doktor.doğumdan sonra 4 seneye yakin hiç korunmadik olmadı 2.tekrar tedaviye başladı eşim 6 ay bile dolmadan çok sürpriz şekilde yine kendiliğinden hamile kaldım.her şey nasip kısmet.Geçtiğimiz yıl miyom ameliyatı olmuştum, rahimin o köşesi inceymiş hala benim sıpa da gitmiş oraya yerleşmiş. Büyüdükçe daha büyük sıkıntı olabilirmiş, tekmeleri bile dikkatli atması gerek çocuğumun. Daha doğmadan sorumluluk yükledim. Doğumda ise yine aynı yerden kesecekleri için kanama durmayabilirmiş, rahimi kaybedebilirmişim... Allah’a sığınıyorum. Nasipse ilk çocuğum olacak, ikinciyi de isterim ama kısmet artık.
Bence de olsun sat tarihleri. Herkes hamilelik takvimi kullanmıyor. Sohbet ederken hatırlamaya çalışıyorum kaç haftalıktı bu kişinin diyehazal1595 eline sağlık canım çok güzel olmuş. Sat tarihlerini de ekleyecektin unuttuk yazmayı kimse de yazmamış ekleyebilirsen onu da yazalım dogum tarihleri açısından fikir olur