- 2 Temmuz 2015
- 141
- 213
- 53
Tesekkur ederiz ellerine saglikArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
SAT 27 NISAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederiz ellerine saglikArkadaslar herkes sat tarihlerini de yazsin listeye ekleyim
Ben de Süleyman Aslan'a gidiyorum. Kızımın doktoru da Süleyman Bey'di.Dortyol cnm ama esim iskenderunlu doktora iskenderuna geliyorum suleyman aslana senin doktorun kim
Canım, benim SAT 8 NisanKizlar listede olan herkesin yazmasi gerke yoksa listede sutun kayiyor olmuyor maalesef herkes yazarsa anca acabiliyorum heni sutun
Sanırım bunların bazılarını ilk gebeliğimde yaptıkları için gerek duymadı tekrarlamayatorch eliza kan uyuşmazlığı varsa indirect coombs bunlar önemli testler kuzu yaptırmadın mı
Canım belki doğum sonrası normale döner bilemiyorum tabii çatlak mı değil mi ama en azından öyleyse de devamı gelmesin diye kullanmaya başla bence bi an öncebak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.
Ama benim kist hamileyken patladı yani tahlillerim yeni yapıldı aslındaoncelikle cok gecmis olsun. Kardesimde de yasadik kist patlamasini. Cok yopratici bir surecti.
Ben cok zannetmiyorum o testlerden dolayi oldugunu. Cunku benim planli bir gebelikti oncesinde de tum tahlillerimi yaptirmistim. Ama hamile kaldiktan sonra tekrar yaptirdik. Doktoruna bir sorsan? İcin rahat etsin
Ben ben 2 kg vermistim geri yarim kilo aldim bu hamileligimde. Oglumda 5 kg vermistim onda serumla vitaminlerle ayakta duruyordum. 3 kg cok tehlikeli bir boyut degil gibi. Ama yine doktoruna danis istersen. Ben doktoruma 2 kg verdim dedim oyle aman aman onemsemedi.
Ben ben Kokusundan bile nefret ettim. Ki normalde deli gibi yerim. Hamile oldugumu öğrendiğim ilk siralar -bulantilar baslayana kadar- dolabi doldurmustum. Dolabi bile açamıyorum simdi. Gorsem icim bi hos oluyo
Merhaba. 30 yasimdayim. 2.cocugum olacak insallah. Cinsiyet henuz belli degil
Merhabalar Kahramanmaraşlıyım, yaşım 26, ilk hamileliğim ve tahminen bebeğim erkekGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Yas 33, 2.bebek, Ankara, sat 7 nisan. Cinsiyet belli degil.Yarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana
Ay bak nasil denk gelmisiz benimde kizimin doktoru aynen memnun oldum tekrarBen de Süleyman Aslan'a gidiyorum. Kızımın doktoru da Süleyman Bey'di.
Sat 26 Nisan liste nerede hazal ben bulamadım bir türlüYarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana
Hazal 1595 ben yokum listede yaş 34 ikinci gebelik öncesi 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftalık hamileyim sat 26 Nisan karamandayimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.2
Bebeğinizin tahmini doğum
[/tr]
Üye Adı Yaş Yaşadığı şehir Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi hazal1595 30 HATAY Kız 2 @EsraCihan 26 İSTANBUL 1 @Eyluldeniz85 33 KOCAELI Erkek 2 @Hakbas2020 32 İSTANBUL 3 @Dersaadet18 24 KIRKLARELİ 1 @Elifakca 30 2 @denzk9 33 YALOVA 2 @Chek 30 İSTANBUL 2 @balarisi_ 28 1 @Gulu kokla 26 İSTANBUL 1 @pinarzeynep88 30 İSTANBUL 2 @cokiyiyaa 28 2 @newmum34 30 İSTANBUL 2 @Buhra30 30 3 @mavisannesi 32 2 C cemre_naz 30 HATAY 2 @Otimoti 30 İSTANBUL ERKEK 3 @arvenlena 33 İSTANBUL ERKEK 1 @ladytombulyanak 22 İSTANBUL 1 @kaizen S 32 2 @purpleturtlee 33 1 @sweetday 31 İSTANBUL 2 @Kirmizi pabuc 30 İZMİR 3 @TANSELL12 33 BURSA 2 @Cakiltasi52 34 KARAMAN 2 @Bmnxx 26 KOCAELİ 1 @Kimsebilmesindiye 35 İSTANBUL 2
24 Mart sat ama ultrason a göre cınsıyet erkek , benı de eklersen sevınırımYarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana