• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana

bak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.
Canım belki doğum sonrası normale döner bilemiyorum tabii çatlak mı değil mi ama en azından öyleyse de devamı gelmesin diye kullanmaya başla bence bi an önce

oncelikle cok gecmis olsun. Kardesimde de yasadik kist patlamasini. Cok yopratici bir surecti.
Ben cok zannetmiyorum o testlerden dolayi oldugunu. Cunku benim planli bir gebelikti oncesinde de tum tahlillerimi yaptirmistim. Ama hamile kaldiktan sonra tekrar yaptirdik. Doktoruna bir sorsan? İcin rahat etsin

Ben ben 🙋🏼‍♀️ 2 kg vermistim geri yarim kilo aldim bu hamileligimde. Oglumda 5 kg vermistim onda serumla vitaminlerle ayakta duruyordum. 3 kg cok tehlikeli bir boyut degil gibi. Ama yine doktoruna danis istersen. Ben doktoruma 2 kg verdim dedim oyle aman aman onemsemedi.

Ben ben 🙋🏼‍♀️ Kokusundan bile nefret ettim. Ki normalde deli gibi yerim. Hamile oldugumu öğrendiğim ilk siralar -bulantilar baslayana kadar- dolabi doldurmustum. Dolabi bile açamıyorum simdi. Gorsem icim bi hos oluyo

Merhaba. 30 yasimdayim. 2.cocugum olacak insallah. Cinsiyet henuz belli degil
Ama benim kist hamileyken patladı yani tahlillerim yeni yapıldı aslında

Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Merhabalar 😇 Kahramanmaraşlıyım, yaşım 26, ilk hamileliğim ve tahminen bebeğim erkek 😍🤲😊☺️😍

Yas 33, 2.bebek, Ankara, sat 7 nisan. Cinsiyet belli degil.
Yarin yapacagim kizlar son adet tarihini de bu arada sonda yazan arkadaslarin isimleri neden oyle bende anlamadim yarin ugrasirim duzeltirim ins cinsiyetler belli oldukca herkes yazsin bana
Yas 33, 2.bebek, Ankara, sat 7 nisan. Cinsiyet belli degil.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.2

Bebeğinizin tahmini doğum
[/tr]
Üye AdıYaşYaşadığı şehirCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmi
hazal1595 hazal1595 30HATAYKız2
@EsraCihan26İSTANBUL1
@Eyluldeniz8533KOCAELIErkek2
@Hakbas2020 32İSTANBUL3
@Dersaadet18 24KIRKLARELİ1
@Elifakca 302
@denzk9 33YALOVA2
@Chek 30İSTANBUL2
@balarisi_ 281
@Gulu kokla 26İSTANBUL1
@pinarzeynep88 30İSTANBUL2
@cokiyiyaa282
@newmum34 30İSTANBUL2
@Buhra30 303
@mavisannesi 322
C cemre_naz 30HATAY2
@Otimoti 30İSTANBULERKEK3
@arvenlena 33İSTANBULERKEK1
@ladytombulyanak 22İSTANBUL1
@kaizen S 322
@purpleturtlee 331
@sweetday 31İSTANBUL2
@Kirmizi pabuc 30İZMİR3
@TANSELL12 33BURSA2
@Cakiltasi52 34KARAMAN2
@Bmnxx 26KOCAELİ1
@Kimsebilmesindiye 35İSTANBUL2
Hazal 1595 ben yokum listede 😔😔 yaş 34 ikinci gebelik öncesi 9 yaşında bir oğlum var şuan 9 haftalık hamileyim sat 26 Nisan karamandayim

24 Mart sat ama ultrason a göre cınsıyet erkek , benı de eklersen sevınırım 🥰

Back