- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
benim de 9 temmuzda randevum var çok heyecanlıyım ne olacak acabaBenimde belli değil daha 10. Haftadayız bakalım 2 hafta sonra belli olur İnşAllah hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 9 temmuzda randevum var çok heyecanlıyım ne olacak acabaBenimde belli değil daha 10. Haftadayız bakalım 2 hafta sonra belli olur İnşAllah hayırlısıyla
gozun aydin. diger arkadaslardanda hayirli haberler aliriz umariz
Cok sagolun kizlar. Hepimizinki normal degerlerde dursun hep insallahAy ne güzel bir haber canım gözün aydın
Migren taşı var mentollü onu öneririim faydasını gördüm
[/QUOTE
camim bu tas nerde satiliyor hic duymamistim.
yarin aktardan alayim. simdi buz joydum umarim ise yarar....Canım okaliptus ve lavanta yağı deneyebilirsin bir arkadaşım bunlarla enseye masaj yapıyor faydasını gördü. Geçmiş olsun
Ben haftaya öğrenirim herhalde hayırlısı olsun inşallahBenimde belli değil daha 10. Haftadayız bakalım 2 hafta sonra belli olur İnşAllah hayırlısıyla
Yok o kuruluktan kaynakli kasintiyla kiyas bile goturmez goz kapaklarim bile kasiniyordu Allah kimsenin basina vermesinSusuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Yok o kuruluktan kaynakli kasintiyla kiyas bile goturmez goz kapaklarim bile kasiniyordu Allah kimsenin basina vermesinSusuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Hayırlı haberlerle inşallah arkadaşımKızlarrr saat 4te ikili test yaptırıcam dualarınızı bekliyorummmmm
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
12+4 olmasi lazimdi 12+6 ciktikuzu kaç haftalıktı senin bebiş
hımm ben de o ara gitmiş olcam da merak ettim cinsiyeti öğrenebilcem mi diye12+4 olmasi lazimdi 12+6 cikti
Kesin degil ama oyle ddi 2 hafta sonra netlesir ddi canm insallah belli olur bizimki bagdas kurmus oturmus cunkuhımm ben de o ara gitmiş olcam da merak ettim cinsiyeti öğrenebilcem mi diye
Yaaa bağdaş mı kurabiliyorlarmış. Yerim onu beenKesin degil ama oyle ddi 2 hafta sonra netlesir ddi canm insallah belli olur bizimki bagdas kurmus oturmus cunku
Sıcaklardan canım ekşili soğuk meyveler ayran filan çok iyi oluyorBende yanıyorum ekşi buzlu dondurma yemege doyamıyorum... cevızı bile buzluga koydum cıkarıp yıyorum acaba dıyorum bu sulandırıcı ignelermi boyle ates bastırıyor bana ya kızlar bide ayaklarımın altı yanıyor delircem
Canım beni ekler misin yaş 30 İzmir cinsiyet belli değil şimdilik 3. BebekKizlar 1. Sayfaya cizelge ekledim yeni gelenler yada bilgisi eksik olnlar yazar zamanla beni etiketliyerek
Cnm bu sigil falan degil zaten farkli birsey rahim agzinda olusan ama herkeste o sebep olacak die birsey yok benimkinin sebebi oSmear yaptırmadım ama alttan muayene etmişti gebelik öncesi .olsa siğil görürdü diye düşünüyorum
Cnm hatayin neresinden bende hataydan sende bilgilerimiz aybiTeşekkür ederiz. Hatay, yaş 30, ikinci hamilelik
Gercekten oturuyoo doktor salladi falan donsun die oturuoo sonra kordon geldintam goremdduYaaa bağdaş mı kurabiliyorlarmış. Yerim onu been