• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugun 10+2 de gıtmış oldum hareket net bişey bende görmedim dr kol bacak saydı ona ragmen hareketi demedi ama ilk bakınırken ben sanki poposunu attı gıbı geldi ama banada öyle gelmiş olabılır 12. Haftada gıdınce kıpır kıpır göreceksin annesi merak etme inş 🤲
Suan ben 12+2 yım ctesı randevum var hem ıkılı test hem cınsıyet ıcın de düşünüyorum yarın a mı alsam randevuyu

Sizlerin iyi haberlerini okudukca heycanlaniyorum cuma gunu benmde randevum var hem ikili tarama hemde toksoplmzma testi yapilcak umarm temiz cikar bebekte iyidr insallah 10 gundr griple bogusuyorum bebegi cok merak ediyorm🤲 cuma gunu 12+3 olcaz belki cinsiyet tahminide yapar tabiki onceligim saglikli olmasi💗👶

Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
Canim belki de uyuyordur o an😇kalp atisi varsa korkma..bir de belki de kizdir. 😀

Benım de baya azaldı da bazen mıdem acıyor mu bulanıyor mu karar veremıyorm çok degısık bır hal oluyor . Ama koku hassasıyetı benı bıtırıyor hala

Benimde azaldı ya çok şükür sabahlrı aç kalktıgım için illa o mıgde suyu cıkıyo ama gün içinde azarda olsa yiyorum... tiksinti tam gaz buz dolabını açmayalı 3 hafta olmak üzere kokular hassasiyet hala devam ama şu bulantı hissi azalıyor artık çok şükür kötünün iyisine bile şükür 🙏

Aranızda yumurtlama testiyle takip yapan oldu mu? Testte piki gördükten kaç saat sonra ilişki oldu?

Kızlar bebişlere bişeyler alma konusunda benim doktorum 6 aydan önce hiç birşey almayın diyorum hastalarıma ama pek dinleyen olmuyor dedi. Nitekim 17 haftalıkken ilk bebeğimi kaybettim ve ona ait eşyalar öyle çok canımı yaktı ki!.. bu defa kolay kolay bişeyler almam diyorum...
Allah korusun bebişlerimiz inşallah sağlıklı sıhhatle olsunlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back