- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Teşekkür ederim bakacağım dediğiniz kremeBen ilk gebeligimde lansinoh gogus kremi kullandim cook memnun kaldim. Hic catlama olmadi elh. Gecmis olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bakacağım dediğiniz kremeBen ilk gebeligimde lansinoh gogus kremi kullandim cook memnun kaldim. Hic catlama olmadi elh. Gecmis olsun..
Suan ben 12+2 yım ctesı randevum var hem ıkılı test hem cınsıyet ıcın de düşünüyorum yarın a mı alsam randevuyuBende bugun 10+2 de gıtmış oldum hareket net bişey bende görmedim dr kol bacak saydı ona ragmen hareketi demedi ama ilk bakınırken ben sanki poposunu attı gıbı geldi ama banada öyle gelmiş olabılır 12. Haftada gıdınce kıpır kıpır göreceksin annesi merak etme inş
Annelik sabır işi bize canım oyuzden bence bekle cmt git bebişi 2 gün daha özle bence annesiSuan ben 12+2 yım ctesı randevum var hem ıkılı test hem cınsıyet ıcın de düşünüyorum yarın a mı alsam randevuyu
12. haftada pat diye söylüyor erkekse :)Aaa cinsiyeti 10. Haftada mi ogrendiniz . Ben de 12 bitince gideceğim inşallah belli olur . Birseyler alırım yavaştan
Aminn ayyy bak aynı tarihe gelmişizGözün aydın canım hep güzel haberlerle gelelim daim olsun mutluluklarımız
Canim belki de uyuyordur o ankalp atisi varsa korkma..bir de belki de kizdir.Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
Ya sağlıklı olsun da kız erkek hıç onemı yok . Ilk göz agrım Benim... zaten ben de kız hıssedıyorm ısım bıle düşündümCanim belki de uyuyordur o ankalp atisi varsa korkma..bir de belki de kizdir.
uyuyordur annesi kalp atışını duymuşsun çok şükür hiç korkma :)D
Ya sağlıklı olsun da kız erkek hıç onemı yok . Ilk göz agrım Benim... zaten ben de kız hıssedıyorm ısım bıle düşündüm
geceleri tam uyumak üzereyken bulantı basıyo onun dışında baya azaldı canım benim çok şükür. zaten 2-3 haftaya geçer inşallah az kalmışKizlar bulantilari azalan ya da gecen var mi gecsin artik istiyorum hayattan sogudum
İnsallahuyuyordur annesi kalp atışını duymuşsun çok şükür hiç korkma :)
Benimki geçmeye yakın sabah hariç hiç kalmadı İnş seninki de geçerKizlar bulantilari azalan ya da gecen var mi gecsin artik istiyorum hayattan sogudum
Benimde hafifledi ama bu sefer tansiyon düşüklüğü çıktıKizlar bulantilari azalan ya da gecen var mi gecsin artik istiyorum hayattan sogudum
Allah korusun bebişlerimiz inşallah sağlıklı sıhhatle olsunlarKızlar bebişlere bişeyler alma konusunda benim doktorum 6 aydan önce hiç birşey almayın diyorum hastalarıma ama pek dinleyen olmuyor dedi. Nitekim 17 haftalıkken ilk bebeğimi kaybettim ve ona ait eşyalar öyle çok canımı yaktı ki!.. bu defa kolay kolay bişeyler almam diyorum...