2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bunun için bir öneriniz var mı benim ilk gebeliğim öneriniz var ise benimle paylaşır mısınız teşekkürler
kızımda lierac catlak kremi kullanmıştım hiç çatlak olmamıştı . Ama bu vucud yapısınada baglı iç karnım çok genişti 7 ayda karnım çıkmıştı. Bu kez kantaron yagı kullanacagım kızımın tüm yaralanmalarına pişigine onu kullandım bizim kurtarıcımız oldu.Kendim içinde kullanacagım
hatta kendim yapmayı düşünüyorum aktardan otu alıp

T3 2,69 T4 1.06 Tsh 3.464 ki bu degerler ilaç kullandıgım halde fazla bulup dozu artırdılar. evet düşük ve zeka ile ilgili problemler olabilirmiş her gittiğimde ilaçlar için uyarıyor doktorum . Saglıklı hamilelik için 2 nin altında olması gerektiğini söylüyor . Rabbim korusun meleklerimizi inş

doktorum günlük bi kase ay çekirdegi 2 adet ceviz ve kahvaltıda dereotu yememi söylemişti TSH degerimi dengelemeye yardımcı olmak için

T3, t4, tsh hepsi mi 2nin altında olmalıymış? Benim bir tek tsh ölçülmüş, o da 3,68 çıkmış, doktor tiroid sorunun var vb bişi demedi, gayet normal sonuçların dedi bana

Sabahh kahvaltım. Sabahları cok zor olsada. Mutlaka 1 yumurta ve 1 parca peynir 1 bardak süt içmeye calışıyorum. Gün içinde yediğim meyveleri farklı renklerde secmeye dikkat ediyorum. Öglen sebze yemegi yiyorum yada yogurtlu seyler. Aksam sadece corba ve salata bazen o bile olmuyor gece cok rahatsız ediyor çünki. Et ürünlerinin kokusuna tahammül edemiyorum.

T3, t4, tsh hepsi mi 2nin altında olmalıymış? Benim bir tek tsh ölçülmüş, o da 3,68 çıkmış, doktor tiroid sorunun var vb bişi demedi, gayet normal sonuçların dedi bana
Bana endokrin dr öyle söyledi bilemedimki şimdi hatta ilk 3 ay bebek anneden faydalanır daha sonra kendi üretmeye baslar onun için ilk 3 ay tehlikelidir demişti.

Bana endokrin dr öyle söyledi bilemedimki şimdi hatta ilk 3 ay bebek anneden faydalanır daha sonra kendi üretmeye baslar onun için ilk 3 ay tehlikelidir demişti.
Gerildim simdi. Bi de benim annem de trioid hastasi. Ilk bebegimi kaybettim. Bu tarz seyleri kacirmamasi lazim doktorlarin.. Ilk firsatta gidip soracagim. Cok tesekkur ederim cevabin icin.

Gerildim simdi. Bi de benim annem de trioid hastasi. Ilk bebegimi kaybettim. Bu tarz seyleri kacirmamasi lazim doktorlarin.. Ilk firsatta gidip soracagim. Cok tesekkur ederim cevabin icin.
rica ederim canım . Bu videoyu izle istersen rahatlarsın

rica ederim canım . Bu videoyu izle istersen rahatlarsın
Canim Allah razi olsun senden. Okuduklarim yuzunden aglamaya basliyordum az kalsin.. Biraz rahatlatti video. Doktoruma inanilmaz ofkeliyim su an. Dusuk ihtimali daha fazla diyor ama okudugum kaynaklarda 2.5 uzeri tsh degerinde.. Onceki gebeligi dusukle sonlanmis bir insanda nasil dikkat etmez buna

C
doktorum günlük bi kase ay çekirdegi 2 adet ceviz ve kahvaltıda dereotu yememi söylemişti TSH degerimi dengelemeye yardımcı olmak için
canım senin tsh değerin yüksek benim ise 0.001 yani çok çok düşük benim t3 ve t4 yüksek sanırm senin tam tersin. Burda dahiliye var ama adam tamam ialç yazayım dedi güvenemedim ben de ilaç da bebeğe geçebiliyormuş. Şu ense kalınlığı geçsin de allahın izniyle troidin en azından ikacı tedavisi var. Allah sana da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar merhaba çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bunun için bir öneriniz var mı benim ilk gebeliğim öneriniz var ise benimle paylaşır mısınız teşekkürler
Esila'nın çatlak yağı var. İçerisinde Hindistan cevizi yağı, havuç yağı, badem yağı, kakao yağı vb. çeşit çeşit yağ var. İlk hamileliğimde kullandım. Hiç çatlağım olmadı. "Çatlayacaksan her türlü çatlarsın." diyenlere katılmıyorum. Çoook kuru, pul pul dölülen, kaşınan bir deri yapım var. Kendimi bildim bileli. Çatlasaydım ben çatlardım. Kozmetik ürünler yerine doğal yağlar kullanmanı öneririm. Tüylenme yapıyor mu dersen, ben hamileliğimde tüylendim. Yağdan mı değil mi bilmem ama doğumdan bir hafta sonra hepsi döküldü.

İnş hiç sorunsuz bebeklerimiz kucagımıza alırız. Bazı dr lar degerler 6 nın üzerine çıkmadan sorun görmüyor

Amin inş hepimiz için . Ense kalınlıgında bildiğim kadarıyla çok sorun yok gibi 3 mm üzeri sorun diye biliyorum . İçini ferah tut

Benim gibi günlük olumlama ve pozitiflik için ugrasananınız varmı geçmişten gelen hiçbir negatif seyin öfkenin bedduaların kinin bebegime gecmesini istemiyorum.Şu an iki can olduguma göre bana ait olan negatiflikleri onla paylaşmak haksızlık gibi geliyor.Yasanan her kötü şeyi affetmeyi seçiyorum artık .

Zihnimdeki bütün çöplerden arınmaya niyet ediyorum .geçmişimden bugüne gelen ruhumda bedenimde bütün enerji alanımda artık bana hizmet etmeyen benim için yön gösterici olmayan bütün acılarımı yanlış kodlarımı beni üzen herşeyi herkezi heryeri senin yardımınla bügün bırakmaya niyet ediyorum ve ben özgürleşmeyi seciyorum.Yüce rabbim var oldugum ana binlerce şükürler olsun .zihnimde bugüne kadar var olan atalarımdan bana gecen tüm dna
amda kodları olan bilerek yada bilmeyerek taşımış oldugum tüm kıtlık kodlarımı işsizlik kodlarımı sevgiizlik kodlarımı degersizlik kodlarımı bütüm yeminlerimi yaşamlar boyu tüm karmalarımı ( her yaptıgın şeyin enerjisinin pozitif yada negatif sana geri dönmesi -ne ekersen onu biçersin gibi) ve bana hizmet etmeyen sözleşmelerimi hastalık ilüzyonlarımı ve bilerek yada bilmeyerek yapmış oldugum hem benim enerji alanımdaki hemde ilgili kişlerdeki enerji alanlarındaki tüm ahları bedduaları kin ve öfkeyi baskalarının benim üzerimdeki kin öfke kıskançlıkları affedememezlikleri ve suan hatırlayamadığım ama varlıgınla harika bir şekilde dönüşecek olan bütün kodları korkuları ilüzyonları suan önümde bulunan ultraviole mor alevler içersinde bulunan bu çöp kutusuna kolaylıkla bırakıyorum şimdi.teker teker. bu çöp kutusuna beni üzen geçmişimdeki her olayı herkezi her mekanı kodlarımı öfkeleri bütün ah ve bedduaları bu çöp kutusuna bırakıyorum ve zihnimi boşaltıyorum.çünki onlar artık bana hizmet etmiyor ve bana ait degiller.şükürler olsun . ve ben bu çöp kutusuna attıgım her olay her acı her kod bu mor alevle sevgiyle yandıkça taneler halinde gözkyüzüne yükseliyor.şükürler oLsun. ve ben bu mor alevin içinde yanan bütün gecmişe ait kodları acıları .anıları ,korkuları, öfkeleri serbest bıraktıkça özgürleşiyorum .şükürler olsun.korkularımı bırakıyorum herseyi sevgiye dönüştürüyorum tüm gecmişi serbest bırakıyorum. çünki biliyorum ben ilahi olanın bir parcasıyım.yüce rabbim suan dnam da bulunan bütün acıları öfkeleri ve kodları dönüştürmem için bana izin verdi ve bende suan sevgiyle ve kolaylıkla dönüştürüyorum. şükürler olsun.ve suan bütün atalarımla yasadıgım bütün oalylarla o olaylarda rolleri gecen kişilerle mekanlarla bütün kıtlık kodlarımı destekleye kişilerle ve üzerime öfkelerini kıskançlıklarını gönderen kişlerle aramdaki bütün kordon baglarını sevgiyle kesiyorum.her ikimiz içinde şükürler olsun.sizi benden kendimi sizden özgürlestiriyorum ve sizi serbest bırakıyorum.şükürler olsun zihnimdeki bütün çöplerden arındım ve kendime tertemiz yepyeni bir sayfa acıyorum. ve ben bugünden suandan itibaren hayatımda her gün heran mücizeleri görmeye niyet ediyorum.şükürler olsun Rabbime

Ohh senin adına çok sevindim gözünaydın ... ama dr degısık geldi acıkcası bana

Nasıl oldun doktor gittin mi umarım sorun yoktur
Dün gece progestan fitil kullandım bu sabah dr gittik dün ördek ağzıyla muayene ettiğinde kanama olmuştu devam edebilir demiş duymamışım gelen kan bebekle ilgili değilmiş rahim ağzından duvarından mı ne geliyomuş bebişimi gördüm çok şükür düşeceği varsa ne kdr engel olursak olalım düşer dedi sağlam tutunduysa da ne yaparsan yap sıkıntı olmaz dedi

Bunları dün söylemiş olsaydı mendebur o kadar korku yaşamazdın bazen insanı çok sinir ediyorlar bu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…