• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dönünce yaz dr dan hemen canım... zorlamıs seni bencede bebegın ıyıdır 🤲 o aletin adı ördek agzı evet akıntı kontrol zamanlarda onunla bakıyolar ama gebelıktede bakılıyormu bilmiyorum 🤷‍♀️

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 12 haftalık gebeyim. Tsh 0.001 serbest t4 :1/32 servest t3 4.74 . Küçük ve imkanları kostlı bir yerde yaşıyoruz gebelikte triodi sorunı olan var mı atanızda??
Bir de bugün doktor ensesi kalın 2.6 dedi çok moralim bozuldu

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 12 haftalık gebeyim. Tsh 0.001 serbest t4 :1/32 servest t3 4.74 . Küçük ve imkanları kostlı bir yerde yaşıyoruz gebelikte triodi sorunı olan var mı atanızda??
Tatlım tsh konusunda bilgim yok ama bu ense kalınlıgı sohbetını aralık annelerıne sorsana onalar bızden once ve tecrubelıller hepsının yenı gecmıstır 12 haftaları sanırım sana daha ıyı yardımcı olurlar... önemlı bı durum yoktur merak etme annesi 🤲

Herkese merhaba inşallah kısmet olursa bende ocak ayında alıcam bebeğimi kucağıma. 6 gebelik kaybım var ve şuanki gebeliğim tüp bebek ikiz Gebelikten teke düştü umarım bu sağlıkla devam eder. Bulantı kusmayla başım fena halde dertte 🤢

Herkese merhaba inşallah kısmet olursa bende ocak ayında alıcam bebeğimi kucağıma. 6 gebelik kaybım var ve şuanki gebeliğim tüp bebek ikiz Gebelikten teke düştü umarım bu sağlıkla devam eder. Bulantı kusmayla başım fena halde dertte 🤢
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🌸🙏

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alirsin inş ya benim de midem çok kötü ağrı yanma herşey var. Estrofemi kullanmayı biraktin mi hala devam ediyomusun
Sağol canım seninde hayırlı olsun devam ediyorum 12. Haftaya kadar devam edicem ama içtiğimi çıkarıyorum.

Gunaydın canım sen gıtmedımı dr merak ettim seni yazarsan sevınırım
GÜnaydın cnm akşam progestan fitil kullandım gitmedim bugün dünkü gittiğim dr gittim dün ördek ağzıyla muayene ettiğinde kan gelmişti devamı gelebilir demiş duymamışım bebeğim benimle çok şükür 🙏🏻 düşük olacaksa da olur bunu engelleyemeyiz dedi hayırlısı olsun inşAllah

Kızlar merhaba çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bunun için bir öneriniz var mı benim ilk gebeliğim öneriniz var ise benimle paylaşır mısınız teşekkürler 🙏

Kızlar merhaba çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bunun için bir öneriniz var mı benim ilk gebeliğim öneriniz var ise benimle paylaşır mısınız teşekkürler 🙏
çatlayacaksan catlarsin oncelikle onu soyleyeyim. ben gecen hamileligimde 12 kilo aldim hic birsey kullanmadim bikac catlagim oldu. oyle pahali kremler alma derim. badem yagini kullananlari duydum ama oda tuylenme yapiyor diyenler vardi

Merhaba ben kullanmaya başlamadım henüz ama organik hindistancevizi yağı ve badger isimli bir markanın belly oil diye bir yağı var onu kullanmayı planlıyorum. Ben kozmetik ürünlerin içerisindeki kimyasallarla ilgili çok hassas biriyim. Marketlerde kullanılan şampuan, duş jeli, deodorant vb. şeyleri bile asla kullanmıyorum. O sebeple bu çatlak kreminde de hassasım. Bio oil mi ne öyle bi ürün var. Çevremde bir sürü hamile kullandı. İçeriği berbat!!! Nolur sakın onu kullanmayın 💕🌸

Kızlar diğer başlığa da yazdım bir günde neler yediğinizi paylaşsanız ya merak ediyorum ben az mı yiyorum diye. Yemek isimlerini illa ayrıntılı yazmanıza gerek yok zeytinyağlı yemek, etli yemek, meyve yazsanız da olur.

Hamileligin hayırlı olsun canım . Bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ayda 1 defa endokrine gidiyorum en son hamilelikten dolayı dozu artırdı dr um. Mutlaka endokrin bölümüne muayane olman lazım troid tehlikeli malesef :(

Hamileligin hayırlı olsun canım . Bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ayda 1 defa endokrine gidiyorum en son hamilelikten dolayı dozu artırdı dr um. Mutlaka endokrin bölümüne muayane olman lazım troid tehlikeli malesef :KK43:
Senin değerlerin kaç canım?? Benimki kadar yüksek mi?? Burda malesef endokronoji yok. O yğzden hala ilaca başlayamadım riski nedir acaba zeka geriliği falan mı? Bebeğimde ense kalınlığı çıkınca troidi unuttım😔😔

Back