• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler hanımlar. bende gunde 3_ 4 kez midede açmışım gibi bir his hafif bas donmesi oluyor.hamilelikten once acikinca kan sekerim duserdi. ama simdu ac hissetmedigim halde kan sekerim dusuyir gibi geliyor. boyle bir durum yaşayan var mi

Insallah canim. Ben de bi baktim internetten sebeplerine. Karsima cikan ilk linki attim sana. Belki sen de bakmissindir. Bir cok basit sebep de o an yuksek cikmasina neden olmus olabilir. Sıkma canını..dr tekrarladiginda normale döndüğünü görürsün inşallah..

Bu akşam yine karaciğer enzimlerimle ilgili kan tahlili verdim sonuçları çıkmadı daha İnşAllah normale dönmüştür bnm idrarda değil cnm kanda yükselme var hafif sarılık varmış umarım düşmüştür

iyi geceler hanımlar. bende gunde 3_ 4 kez midede açmışım gibi bir his hafif bas donmesi oluyor.hamilelikten once acikinca kan sekerim duserdi. ama simdu ac hissetmedigim halde kan sekerim dusuyir gibi geliyor. boyle bir durum yaşayan var mi
Ben de kan şekerim düşüyor sanıyorsum. Meğerse çok sık acıkma, kan şekeri yüksekliğinden de olabiliyormuş. Şekerinizi ölçtürdünüz mü?

Slm kızlar grup çok sessiz 🤫 ilk defa bu kadar sessiz anneler grubundayım 😬 ben her bişey yazcamda kusmaktan ve bulantıdan elim tele gitmiyor 🤷‍♀️Benim kadar bulantısı kusması olan varmı çok zor yaa 🥴 bide igne tedavisinde olan varmı dedim sohbet acayım... sanırım cogu annemızın ıkıncı gebelıgı ve tecrübeli herkez oyuzden kımse soru sormuyor 🤗

Slm kızlar grup çok sessiz 🤫 ilk defa bu kadar sessiz anneler grubundayım 😬 ben her bişey yazcamda kusmaktan ve bulantıdan elim tele gitmiyor 🤷‍♀️Benim kadar bulantısı kusması olan varmı çok zor yaa 🥴 bide igne tedavisinde olan varmı dedim sohbet acayım... sanırım cogu annemızın ıkıncı gebelıgı ve tecrübeli herkez oyuzden kımse soru sormuyor 🤗
Bende geçen 2 hafta bulantı oluyodu ama kusma yok bu hafta daha iyiyim bazı şeylere tiksinti ve koku hassasiyeti dışında öyle bulantım yok halsizliğim var doğru düzgün iş yapamıyorum değerlerim düşük olduğundan da olabilir böyleyiz biz 🤰🏻

Benim 2. gebeliğim ama midem yüzünden çok keyifsizim hiç keyfim yok mide bulantım vs geçse bu sayfaya daha çok yazacağım da :D

Ocak anneleri hepsi aynı durumda bulantı çok acaba yaz sıcağı mı etkiliyor 🤔

Ocak anneleri hepsi aynı durumda bulantı çok acaba yaz sıcağı mı etkiliyor 🤔
Aynen benim de oyle..oglumda hic mide bulantisi yasamadim. Ama bu sefer kokular yemekler midemi bulandiriyor. Cok sukur istifra etmiyorum ama baya etkiliyor. Oglumda da yaza denk gelmisti fakat hic böyle olmadim. Acaba kiz mi ya da ikinci gebelik farkli mi oluyor acaba.
🤔

Aynen benim de oyle..oglumda hic mide bulantisi yasamadim. Ama bu sefer kokular yemekler midemi bulandiriyor. Cok sukur istifra etmiyorum ama baya etkiliyor. Oglumda da yaza denk gelmisti fakat hic böyle olmadim. Acaba kiz mi ya da ikinci gebelik farkli mi oluyor acaba.
🤔
Bende önceki hamileliklerimde bu kadar kötü olmamıştım cevremde rahat hamilelik geçiren yemeğini yiyen hamile gördüm mü gıpta ediyorum 😔

Ben de kan şekerim düşüyor sanıyorsum. Meğerse çok sık acıkma, kan şekeri yüksekliğinden de olabiliyormuş. Şekerinizi ölçtürdünüz mü?

bugun drle gorustum demir eksikligi varmis tsh hormonuna tekrar baktiralim dedi. onun disinda sorun cikmadi.
Bende önceki hamileliklerimde bu kadar kötü olmamıştım cevremde rahat hamilelik geçiren yemeğini yiyen hamile gördüm mü gıpta ediyorum 😔
onlardan biride benim yemekle ilgili sikintim yok sukur mide bulantilarimda 1 haftadir yok. darisi sizin başınıza

Desenize bizim sessizliğimiz bulantılarmış... kızımdada kötüydüm 6 kilo vermıstım bundada simdiden 2 kılo verdım dolabı hep kızım acıyor ama o mutfaga gırınce illa kusup çıkıyorum ev kokuyo heryer kokuyo kızımda benımle birlikte eve haps oldu 7 yasında ve farkındayım sıkıldı oda yazın denk gelmesi fena oldu... inadına sanki günler geçmıyor ☹️ Haftalar nasıl geçer 🙈 kızlarda çok bulanır derler dogru gıbı ama ne bıleyım olmasa şu bulantılar ne güzel olur 🤷‍♀️

🤔
Bir kızım var onda da hiç bulantım olmamıştı, şimdi de yok.Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bir kızım var onda da hiç bulantım olmamıştı, şimdi de yok.Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum.
BEnde iki oğlumda sabah bulantıları ve kusma yaşamıştım bunda az bi bulantım oldu kusma olmadı çok şükür (ztn bulantı kusma durumuyla cinsiyetin alakası yokmuş youtube dan uzman dr dinledim) bu hafta daha iyiyim kokulara karşı hassasiyet oldu sadece cinsiyetini çok merak ediyorum iki oğlandan sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşAllah

Ben de tam tersi cok cabuk acikiyor ve yiyorum. Kizimda gebelik sekeri cikmisti. Kilolu da dogmustu sekerden dolayi. Acikmam yine sekerden mi bilmiyorum. Olcturmem gerekir mi acaba? Kizimda 18-20 kg almistim. Bunda dikkat etmek ve fazla almamak istiyorum ama bu gidisle mumkun degil gibi.

BEnde iki oğlumda sabah bulantıları ve kusma yaşamıştım bunda az bi bulantım oldu kusma olmadı çok şükür (ztn bulantı kusma durumuyla cinsiyetin alakası yokmuş youtube dan uzman dr dinledim) bu hafta daha iyiyim kokulara karşı hassasiyet oldu sadece cinsiyetini çok merak ediyorum iki oğlandan sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşAllah
Hayirlisi olsun canim. Benim ilki kiz. 2. De kiz olsa cok sevinirim valla:)

Back