CAnım güzel haberlerın daim olsun inşBen bu sabah gittim 8 haftalık dedi kalip atışı 160 bidaha ki randevu ayın 27 sinde iki test 12 haftalık yapılıyor yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz ben yapmayı düşünüyorum
Bende kalp atış hızını sordum 140 üzerindedir dedi bi rakam vermedi bunu nasıl hesaplıyorlar Ben kararsızım yapıp yaptırmama konusundaBen bu sabah gittim 8 haftalık dedi kalip atışı 160 bidaha ki randevu ayın 27 sinde iki test 12 haftalık yapılıyor yaptırma konusunda ne düşünüyorsunuz ben yapmayı düşünüyorum
Bende büyük oğlumda yaptırmıştım küçük oğlumda yaptırmadım sonuçta yaptırsak da yaptırmasak da Allah’ın dediği olur sonucu değiştiremeyizCAnım güzel haberlerın daim olsun inşben kızıma hamıleyken yaptırmamıştım bu senın tercihin yine kısmetse o haftaları göreyim yaptırmıycam
Aynen öyle bende yaptırmayı düşünmüyorum yazacaktım otomatik düzeltme yaptıracağım yazmış çevremde yaptıran nadirBende büyük oğlumda yaptırmıştım küçük oğlumda yaptırmadım sonuçta yaptırsak da yaptırmasak da Allah’ın dediği olur sonucu değiştiremeyiz
Ben ilk gebeliğimde doktor kırem verdi ama çatlamayı çokta önlemez dedi bende annemde hiç çatlak YÖK bende de olmaz herhalde dedim sürmedim şimdi büsürü çatlağım var hemde çok kötü pişman oldum ama çok geçBildirimler gelmemiş bana o yuzden simdi gordum yazdiklarinizi..
Ilk gebeligimde çatlak kremi olarak doktorum bana lierac onermisti. Şöyle soyleyeyim kizlar; surdugum hic biryerim catlamadi fakat kalca bolgemin catlayacagi hic aklima gelmedi ve hic surmemistim. O yuzden malesef catlaklarim oldu. Bu gebeligimde ben simdiden basladim tekrar surmeye. Ama bu sefer Farmasinin aynisefa balm ini suruyorum. Kakao yagi da super nemlendiriyor. Ilk gebeligi olan arkadaslar size tavsiyem her ne kullanirsaniz kullanin ama mutlaka gogsun hemen altindan diz kapaklariniza kadar komple sürün. Biz elimizden geleni yapalim da sonra insan pisman oluyor.
Tiroid sorunu olan arkadaslara da sifalar diliyorum..insallah rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavusmayi nasip eder.
Evet canim ben de aynen annem de hic catlak yok bende de olmaz diye dusunmustum. Surmedigim yerler catladi malesef. Belki onlar zamaninda saglikli beslendikleri icin catlamamistir. Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdir..:)Ben ilk gebeliğimde doktor kırem verdi ama çatlamayı çokta önlemez dedi bende annemde hiç çatlak YÖK bende de olmaz herhalde dedim sürmedim şimdi büsürü çatlağım var hemde çok kötü pişman oldum ama çok geç
Kaç çıktı d vitamini benim b12 normaldi kan değerim düşüktü ama ilaç vermediYa arkadaşlar benim b12 vitaminim ve demir çok düşük bu aralar yattığım yerden kalkarken gözlerim kararıyo et vs yiyemiyorum ilaç kullanıyorum ama sanırım pek etkilemiyor sizler de varmı böyle durum yaşayan başka yöntemlerle nasıl yükseltebilirim kii
Çoğu doktor kan ilacı veriyor bu sefer vermedi iyi mi o zaman enteresanBoyle bir yazi okumuştum gecenlerde..Eki Görüntüle 2278101
Demek ki suan vucudunun ihtiyaci yok. Bence dogal yollarla takviye etmeliyiz. Ilac en son tercih olmali. Tabi gerekiyorsa doktor kesinlikle oneriyorsa kullanilmali.Çoğu doktor kan ilacı veriyor bu sefer vermedi iyi mi o zaman enteresan
D vitaminini bilmiyorum ama b12 sınırın altında çok düşük dedi b12 dil altı hapı verdi o da midemi bulandırıyoKaç çıktı d vitamini benim b12 normaldi kan değerim düşüktü ama ilaç vermedi
Demekk çok fazla düşük değil yani ilaçlık bi durum görmedi demekki ben demir için maltofer kullanıyorum ama yine düşük et de yiyemiyorumÇoğu doktor kan ilacı veriyor bu sefer vermedi iyi mi o zaman enteresan
Dayanamadım sıkıntıya doktora gittim. 5.5 bizim için kritik sınır, 3.68te herhangi bir tedavi uygulamayız biz dedi. 2.5 sınır diye de birşey yok herkes farklı bir sayı söylüyor dedi. Ama için rahat değilse endokrinolojiye de git dedi. Sanırım yine de gidicem ben endokrine.İnş hiç sorunsuz bebeklerimiz kucagımıza alırız. Bazı dr lar degerler 6 nın üzerine çıkmadan sorun görmüyor
Canlarım herkesin kendi kararı ama anneye zararı olabilecek şeyler de olabiliyormuş. Sırf down sendromu ve aldırmak/aldırmamak değil olay. Diğer gruptada yaptırıp faydasını gören kızlar anlatıyor onları da okuyun emi son kararınızı vermedenAynen öyle bende yaptırmayı düşünmüyorum yazacaktım otomatik düzeltme yaptıracağım yazmış çevremde yaptıran nadir
Insallah canim. Ben de bi baktim internetten sebeplerine. Karsima cikan ilk linki attim sana. Belki sen de bakmissindir. Bir cok basit sebep de o an yuksek cikmasina neden olmus olabilir. Sıkma canını..dr tekrarladiginda normale döndüğünü görürsün inşallah..Arkadaşlar bnm karaciğer enzimlerim de yüksek çıkmış ya total bilirubin 1.57 direkt bilirubin 0.24 indirek bilirubin 1.33 çıkmış neden yüksek çıkar ki acaba dr yeniden tekrarlanacağını söyledi İnşAllah düşer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?