Nifty ve zeka testi aynı şey dil mi beni çok bi bilgim YÖK ama kan veriyorsun 10 gün sonra çıkıyor aynı testin mi bahs ediyoruz bilmiyorum ama biz Pazartesi kan verdik 7 gün çıkar dedi 40 tl ödedik acaba aynı test dil mi
16/5 cinsiyetler hadi bakalim.
12. Haftada gitmeme ragmen doktorlar tahminde bile bulunmadilar. 14.haftada gitsem kesin belli olurmu? Allahim ne guzel heyecanlar
16/5 cinsiyetler hadi bakalim.
12. Haftada gitmeme ragmen doktorlar tahminde bile bulunmadilar. 14.haftada gitsem kesin belli olurmu? Allahim ne guzel heyecanlar
Merhabalar. Kurulduğu günden bu yana grubun takipçisiym hesap açmak yeni nasip oldu Herkese şimdiden güzel hamilelikler diliyorum. Umarım her şey sorunuzca olur. Şimdi size de sorsam bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba çok belli değil ama belki tahmin eden çıkabilir
Merhabalar. Kurulduğu günden bu yana grubun takipçisiym hesap açmak yeni nasip oldu Herkese şimdiden güzel hamilelikler diliyorum. Umarım her şey sorunuzca olur. Şimdi size de sorsam bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba çok belli değil ama belki tahmin eden çıkabilirEki Görüntüle 2288726
Ben 13 haftalık yaptırdım .nifty testini Türkiye de Genoks yapıyor Ankara da Merkezi.ben 2750 tl ye yaptırdım.biraz maliyetli bir test ama bence değer kesinlikle.
kızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
kızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Canım devam etmese bile yarın mutlaka bir Dr a görün veya Dr nu arayıp bilgi al inşallah bir şey olmaz canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İhmal etme doktoruna ulaşabiliyorsan ilk haberdar et. Ulasamıyorsan muayane ol. Kanama alanı vardır bilemezsin onlemini al. Duruma gore progestan iğne yada fitil verir.
yazanlara çok teşekkür ederim hepsini alıntı yapamadım.gece gece gitmektense sabah gitmeye karar verdim.oğlum var çünkü bir de.allah büyüktür inşallah devamı gelmez yarına kadar.
Canim korkmana gerek yok . Bende ayni senin gibi bir durum yasamistim. Iliskiden sonra olabilirmis. Ama sen yinede bir doktoruna gorun icin daha rahat eder. Hatta bir iki kere cok yurudugumde de olmustu. Insallah sende de bir sorun olmaz canim :) bebisini saglicakla kucagina alirsin insallah :)