• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Endişelenme canım, önceki hamileliğimde 5. ayımda hissetmiştim. Kelebek kıpırtısı gibiydi 😍. Bence şuan erken. Bazen bana da oluyor ama o daha bi içerden gibi, nası anlatsam bebişko vurunca anlarsın 😊
Çok saol cnm, 2.hamileliğimde erken hissettimiştim, her hamilelik bir değil ama ne biliyim, insan tedirgin oluyor. ❤ 🤗🤗

Nifty testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftasında yaptırdı? Benm doktor 13 haftalıkken daha iyi dedi yaptırmak
ben yeni duydum bu testi amniyosentezi hep riskli bulmuşumdur
ama bununda ücretleri çok yüksek geldi ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim sanırım

Kızlar ne dicem gebe kaldıgından beri 2 kılo vermeme ragmen iki gündür göbeğim çıktı :rolleyes: Yaa zaten 53 kiloyum ama sert ve yukarda bi göbegım var:KK36: erken deilmiydiyaa kızımdada sanırım erkenden cıkmıstı 16 larda falan baya göbeğim vardı ama kacıncı haftada fırlamıştı hatırlamıyorum 😬
Benim de çıktı ama 2 kg aldım belkide ondan çabuk çıkmıştır :KK72:

Kızlar d vitamini düşüklüğü olup devit3 ampul kullanan varmı ?
Benim düşük olduğu için dr devit3 ampul verdi ama prospektüsünü okudum hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor kafam karıştı kullanımında sakınca olsa kadın doğum dr neden versin 🤔🙄
Ben kullandım canım bir çok ilacın prospektüsünde böyle şeyler yazıyor zaten zararlı olsa doktor vermezdi rahatlıkla kullanabilirsin 🤗

ben yeni duydum bu testi amniyosentezi hep riskli bulmuşumdur
ama bununda ücretleri çok yüksek geldi ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim sanırım
Ben yaptıracağım kafam rahat olsun istiyorum dogruluk payı yuzde 99. Pahalı evet ama içim rahat etsin ücreti onemli değil

Nifty testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftasında yaptırdı? Benm doktor 13 haftalıkken daha iyi dedi yaptırmak

Ben 13 haftalık yaptırdım .nifty testini Türkiye de Genoks yapıyor Ankara da Merkezi.ben 2750 tl ye yaptırdım.biraz maliyetli bir test ama bence değer kesinlikle.

Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ❤. Walla cnm ben, sırf bu milletin dili biraz kısa olsun diye istiyorum yalan değil. 🙈☺Bakalım pazartesi ne olucak 🤗cnm büyüğü 8 yaşında, küçüğü 5 yaşında. seninkiler kaç yaşında.
Benimde büyüğü 5 küçüğü 1 yaşında:) buda süpriz oldu :) banada kayinvalidem üçüncüde dualarsın diyordu . Erkek bebek isteyenler için dua varmış. Eliminde 3 kızı vardi şimdi yeni oğlu oldu . Ama ben hayırlısını istiyorum neyse Rabbimin verdiği ona raziyim. Ama erkek olsun diye direten aileler var onun için güzel birşey:)

Benimde büyüğü 5 küçüğü 1 yaşında:) buda süpriz oldu :) banada kayinvalidem üçüncüde dualarsın diyordu . Erkek bebek isteyenler için dua varmış. Eliminde 3 kızı vardi şimdi yeni oğlu oldu . Ama ben hayırlısını istiyorum neyse Rabbimin verdiği ona raziyim. Ama erkek olsun diye direten aileler var onun için güzel birşey:)
ALLAH bagislasin canim. Hayırlısı olsun,, kısmeti varmış demekki, inşlh sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olur.

Back