2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

13. haftada ogrendim ben kiz hemde .. normalde kizda beklenir derler

Ben ayda 1 kullaniyorum yogurda karistiriyorum

Bende nifty icin kan verdim.. istanbuldayim ama izmirde bir merkeze yolladim 2500 tl.. testin asil adi (non-invasive prenatal test) ama firmalar kendilerine gore isim marka koyuyorlar icerik ayni.. benim testimi yapan firma nice test diyor mesela. Kan yurtdisima gidiyor turkiyede nifty bakilmiyor. Hangi firmaya yaptirirsaniz yaptirin 500 tl gibi bi rakkam doktorunuza komisyon olarak dönuyor (gizli bilgi) sonuc yaklasik 10 gunde cikiyor.

Gunaydin mutlu pazarlar hanimlar bunlar benim kızlarim
Yaa maşallah size çok tatlısınız kızının gözleri kime benziyor bende mavi gözlüyüm oğlum yeşile dönük bir mavi dayısı gibi biz beş kardeşiz 5 mizde renkli gözlüyüz annem mavi babam yeşil olunca 3 mavi 2 yeşil göz dağılmış

Kizlar besik olarak ne almayi dusunuyosunuz ben park yatak alalim diyorum esim Montessori yataklardan alalim park yatagi bi sure sonra kullanmak istemez cocuk diyor buyuyunce

Kızlar ya bana cvp yazın lütfen canım çok ciğer istiyor aslında dalak yemek istiyorum sorun olur mu ? Dr sordum IGG pozitif ise ye demiş ben önceden yaptırdığım testlerime baktım IGG 1085 çıkmış referans aralığı ise 700-1600 bu pozitif demek değil mi ?

Cnm kaynim.ve esimin dedesinin gozleri renkli benle esimin kahverengi

Benim de canim cok midye dolma cekiyor ama civa var diye yemiyorum cigerde de cok fazla A vitamini var ve gebelikte fazla A vitamini iyi degil diye biliyorum

Kizlar besik olarak ne almayi dusunuyosunuz ben park yatak alalim diyorum esim Montessori yataklardan alalim park yatagi bi sure sonra kullanmak istemez cocuk diyor buyuyunce
Benim ilk kizimdan bambu besigimiz var onda yatacak ilk dogdugunda sonra ablasina baza alacahiz ablasinin buyuyen besigine o yatacak ikisi de kiz olunca masraftan kurtulduk bu anlamda

Benim ilk kizimdan bambu besigimiz var onda yatacak ilk dogdugunda sonra ablasina baza alacahiz ablasinin buyuyen besigine o yatacak ikisi de kiz olunca masraftan kurtulduk bu anlamda
Bizim ilk bebek o yuzden kararsiziz :) sizce hangisi mantıklı park yatak mi Montessori yatak mi

Valla ben hem park yatak hem ahşap beşik kullandım 2 ev birden kullanıyorduk inan park yatak çok Daha rahat ahşap sallanıyordu ama bir faydası olmadı döndükçe bir yerlere çarpıyordu bir iki kez ayğı parmaklık kısmına sıkıştı rahat değildi ama park yatakta çok rahat ettik ve yarı yarıya az para verdik park yatak için erken dönemde çok şık şeyler düşünmek mantıklı olmuyor biz mobilya olarak tek beşikle 3 sene idare ettik 3 senenin sonunda tek kişilik yatak alıp kızıma öyle bir oda yaptım ki efsane oldu hem de kızım da biraz Dah akıllandığı için çok mutlu oldu odasını görünce şimdi de ahşap beşiği kurdurmyacağım park beşiği kulancağuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…