• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım var 2 yaşında 🥰 onda hiç bu kadar merak etmemiştim şimdi nedense bi heyecan sardı
Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı;) salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)

Gunaydin kizlar listede olmayan arkadaslar beni etiket yaparak yas ,sehir,son adet tarihi ,kacinci cocuk bilgilerini yazin listeye ekleyim 😊
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misin ? İkinci bebeğim olacak sat 4 Nisan 3 yaşında bir kızım var şimdi oğlum geliyor nasipse 🙂 yaş 27 İstanbul

Allah bagislasin canim .Benim de 2 kızım var :) ikinci kizim 8 aylik olana kadar gostermedi cinsiyetini :) bakalim bu kez gösterecek mı:KK66: salı günü randevum var bakalim nasıl geçecek:)
İşte ben de iki kız annesi annesi olmak istiyorum 😍🥰❤️ Ne kadar şanslısınız 😊🧿 inşallah randevun da güzel geçer canım🙏

merhaba arkdaslar ikili test sonucum çıkmıs yeni gordüm trizomy21 risk 1/4000 yaş riskim 1/400 yüsekmı acaba bu değerler

Ben damla kullanıyorum günde 9 damla

Evet o sırada bacakları kıpır kıpırdı en net görüntü buydu canım.sağlıklı ve hayırlı olması önceliğimiz ama oğlum var bi tane gönlümüzden geçende kız 😍
İnşallah benzettiğin gibidir 🤗
İnşallah gönlünden geçen olur canım 🙏🏽🙏🏽🙏🏽😍

RABBİM Sağlıklı hayırlı bir erkek evladı nasip etsin cnm benim de 2 kızım var. Bende pazartesi gidecem. ❤
Amin canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin :) sırf erkek bebek giydirmek için merak ediyorum erkeği yoksa hiç farketmez gerçekten. Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyor :)bakalim pazartesi sana ne diyecek doktor :) kızların kaç yaşında?

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün Ama bu nifity test nedir neden yaptırıyorsunuz hastanelerde mi yapılıyor

Amin canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin :) sırf erkek bebek giydirmek için merak ediyorum erkeği yoksa hiç farketmez gerçekten. Kızlar büyüyünce anneye arkadaş oluyor :)bakalim pazartesi sana ne diyecek doktor :) kızların kaç yaşında?
Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ❤️. Walla cnm ben, sırf bu milletin dili biraz kısa olsun diye istiyorum yalan değil. 🙈☺️Bakalım pazartesi ne olucak 🤗cnm büyüğü 8 yaşında, küçüğü 5 yaşında. seninkiler kaç yaşında.

Kızlar bebeğinizi kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz? Ben hala birşey hissetmedim. Sadece ara, sıra hafif bir sızı hissediyorum. bebekten midir? gaz mıdır? anlayamadım🙄😔
Endişelenme canım, önceki hamileliğimde 5. ayımda hissetmiştim. Kelebek kıpırtısı gibiydi 😍. Bence şuan erken. Bazen bana da oluyor ama o daha bi içerden gibi, nası anlatsam bebişko vurunca anlarsın 😊

Back