2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Endişelenme canım, önceki hamileliğimde 5. ayımda hissetmiştim. Kelebek kıpırtısı gibiydi . Bence şuan erken. Bazen bana da oluyor ama o daha bi içerden gibi, nası anlatsam bebişko vurunca anlarsın
Çok saol cnm, 2.hamileliğimde erken hissettimiştim, her hamilelik bir değil ama ne biliyim, insan tedirgin oluyor. ❤

Nifty testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftasında yaptırdı? Benm doktor 13 haftalıkken daha iyi dedi yaptırmak

Nifty testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftasında yaptırdı? Benm doktor 13 haftalıkken daha iyi dedi yaptırmak
ben yeni duydum bu testi amniyosentezi hep riskli bulmuşumdur
ama bununda ücretleri çok yüksek geldi ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim sanırım

Benim de çıktı ama 2 kg aldım belkide ondan çabuk çıkmıştır

Ben kullandım canım bir çok ilacın prospektüsünde böyle şeyler yazıyor zaten zararlı olsa doktor vermezdi rahatlıkla kullanabilirsin

ben yeni duydum bu testi amniyosentezi hep riskli bulmuşumdur
ama bununda ücretleri çok yüksek geldi ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim sanırım
Ben yaptıracağım kafam rahat olsun istiyorum dogruluk payı yuzde 99. Pahalı evet ama içim rahat etsin ücreti onemli değil

Ben 13 haftalık yaptırdım .nifty testini Türkiye de Genoks yapıyor Ankara da Merkezi.ben 2750 tl ye yaptırdım.biraz maliyetli bir test ama bence değer kesinlikle.

Benimde büyüğü 5 küçüğü 1 yaşında:) buda süpriz oldu :) banada kayinvalidem üçüncüde dualarsın diyordu . Erkek bebek isteyenler için dua varmış. Eliminde 3 kızı vardi şimdi yeni oğlu oldu . Ama ben hayırlısını istiyorum neyse Rabbimin verdiği ona raziyim. Ama erkek olsun diye direten aileler var onun için güzel birşey:)

ALLAH bagislasin canim. Hayırlısı olsun,, kısmeti varmış demekki, inşlh sağlıklı hayırlı bir erkek evladın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…