• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bana cvp yazın lütfen canım çok ciğer istiyor aslında dalak yemek istiyorum sorun olur mu ? Dr sordum IGG pozitif ise ye demiş ben önceden yaptırdığım testlerime baktım IGG 1085 çıkmış referans aralığı ise 700-1600 bu pozitif demek değil mi ?
Ben geçen pazar ciğer yedim bide iki aylık ken yedim öbür hamileliklerimde de yedim sorun yaşamadım sakıncalı olduğunu bile bilmiyorum

Benim de canim cok midye dolma cekiyor ama civa var diye yemiyorum cigerde de cok fazla A vitamini var ve gebelikte fazla A vitamini iyi degil diye biliyorum
Bende mide dolma çok seviyorum bir ay sonra tatile gidicez tadımlık yesem bişi olmaz inşallah doktoruma sorucam 😋

Bizim ilk bebek o yuzden kararsiziz :) sizce hangisi mantıklı park yatak mi Montessori yatak mi
Ben ilk kizimda almstm park yatak. Birkac aydan sonra yanimda yatmaya basladi. Halen de yanimda yatiyor. Kendi odasindaki koca yatak bile bos bos duruyor. Gezen biri iseniz alinabilir yaninizda tasimak icin, kurulumu vs kolay.

Ben ilk kizimda almstm park yatak. Birkac aydan sonra yanimda yatmaya basladi. Halen de yanimda yatiyor. Kendi odasindaki koca yatak bile bos bos duruyor. Gezen biri iseniz alinabilir yaninizda tasimak icin, kurulumu vs kolay.
Yanda yatirmaya alistirinca zor ayriliyorlar bebek dogunca napacaksiniz dogana kadar ayirmaya calisin bari. Kucuk mu o da?

Kizlar besik olarak ne almayi dusunuyosunuz ben park yatak alalim diyorum esim Montessori yataklardan alalim park yatagi bi sure sonra kullanmak istemez cocuk diyor buyuyunce
Canim ben ilk etapta park yatak aldim. 2.5 yasina kadar bizim odamizda onda yatti oğlum. Ama sonra odasini ayırıp montessori yataklarindan aldim. Suan ayri kendi odasında uyuyor artik

Canim ben ilk etapta park yatak aldim. 2.5 yasina kadar bizim odamizda onda yatti oğlum. Ama sonra odasini ayırıp montessori yataklarindan aldim. Suan ayri kendi odasında uyuyor artik
Bende oyle dusunuyordum ama esim aklimi karistirdi niye iki kere yatak aliyoruz Montessori alalim bastan diyor

Yanda yatirmaya alistirinca zor ayriliyorlar bebek dogunca napacaksiniz dogana kadar ayirmaya calisin bari. Kucuk mu o da?
Kardesi dogdugunda 4 yasinda olacak insallah. Ama ayri yatmam diye tutturuyor. Kardesim dogunca sen artik esinle yatabilirsin, cunku ben kardesimle yatacagm diyor:)) Zor yani ayrilmaz araya kiskanclik da girerse ayirmak yara açar. Artik herzaman oldugu gibi 2. arka planda olup ayri yatacak gibi.

Kardesi dogdugunda 4 yasinda olacak insallah. Ama ayri yatmam diye tutturuyor. Kardesim dogunca sen artik esinle yatabilirsin, cunku ben kardesimle yatacagm diyor:)) Zor yani ayrilmaz araya kiskanclik da girerse ayirmak yara açar. Artik herzaman oldugu gibi 2. arka planda olup ayri yatacak gibi.
Kucukmus o da ya kiyamam :)

Kizlar besik olarak ne almayi dusunuyosunuz ben park yatak alalim diyorum esim Montessori yataklardan alalim park yatagi bi sure sonra kullanmak istemez cocuk diyor buyuyunce
Kesinlkle ilk 1 2 yıl park yatak kullandık oğlumda. Normal ahşap beşiğide var. Hatta park yatak çalındı bizm. Şimdi ben bebişe yine kısmet olursa 7.aydan sonra park yatak alacağım

Yok odaya sigmaz yanima ucuz kucuk yataklar var ya onlardan aliriz diye dusundum hamak gibi olanlardan falan
Ben 1 sene aynı odada park yatakta yatırıdm. Aman sakın yanınızda aynı yatakta yatırmaya alışmayın 🙈 1 yaştan sonra odasına geçti ahşap beşiğinde uyudu arada da park yatakta uyudu ama keisnlkle park yatak daha rahat daha çok seviyordu.

Ben 1 sene aynı odada park yatakta yatırıdm. Aman sakın yanınızda aynı yatakta yatırmaya alışmayın 🙈 1 yaştan sonra odasına geçti ahşap beşiğinde uyudu arada da park yatakta uyudu ama keisnlkle park yatak daha rahat daha çok seviyordu.
Park yataklarda nerdeyse montessoriler kadar pahali :)

Biz ogluma ikea nin sniglar besigini almistik. Ekimde 4e girecek hala besiginde yatiyor. Biz cook memnun kaldik. Kendi de cok seviyor. Simdi en kisa zamanda ogluma montessori yatak almayi dusunuyorum. Park yatak kullanmadim bi fikrim yok ama bebegin dogdugunda besiginin 2 yil kadar ayni odada olmasi guvenli baglanma icin onemli oldugunu soyluyor uzmanlar. Zaten dogunca goreceksin sen de kiyamayacaksin farkli odaya almaya😊 dolayisiyla bence montessori yatak almak icin cok erken oldugunu düşünüyorum. Bir kac ay degil de Bir kac yil idare edecek guzel bir besik daha guzel olur bence..nacizane fikrim..☺

Back