Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni haftadayiz bana da soylemedi 16 17 haftadan once soylemem dedi özele gitmeyi düşünüyorum cinsiyet icin :)16/5 cinsiyetler hadi bakalim.
12. Haftada gitmeme ragmen doktorlar tahminde bile bulunmadilar. 14.haftada gitsem kesin belli olurmu? Allahim ne guzel heyecanlar![]()
Ben kiz diyorumMerhabalar. Kurulduğu günden bu yana grubun takipçisiym hesap açmak yeni nasip olduHerkese şimdiden güzel hamilelikler diliyorum. Umarım her şey sorunuzca olur. Şimdi size de sorsam bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba
çok belli değil ama belki tahmin eden çıkabilirEki Görüntüle 2288726
Ben 12. Haftada yaptırdım ama kanda yeterli fetüs dna sı bulunamadı ve testi tekrarladık. Bencede doktorun haklı 12 den önce yapılmamalıNifty testi yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftasında yaptırdı? Benm doktor 13 haftalıkken daha iyi dedi yaptırmak
Bende genoksa yaptırdım. Benim doktoruma indirim vardı 2000 e yaptılarBen 13 haftalık yaptırdım .nifty testini Türkiye de Genoks yapıyor Ankara da Merkezi.ben 2750 tl ye yaptırdım.biraz maliyetli bir test ama bence değer kesinlikle.
Biz 11 haftalıkkken yaptırdık 10 haftadan sonra yapılıyordu benim yaptırdığımBen 12. Haftada yaptırdım ama kanda yeterli fetüs dna sı bulunamadı ve testi tekrarladık. Bencede doktorun haklı 12 den önce yapılmamalı
Banada oyle demişti doktor dna geçmemiş olabilir kanına saglama alalım demişti.Ben 12. Haftada yaptırdım ama kanda yeterli fetüs dna sı bulunamadı ve testi tekrarladık. Bencede doktorun haklı 12 den önce yapılmamalı
Bence git progestan falan verir en azindankızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Canım devam etmese bile yarın mutlaka bir Dr a görün veya Dr nu arayıp bilgi al inşallah bir şey olmaz canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahkızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
İhmal etme doktoruna ulaşabiliyorsan ilk haberdar et. Ulasamıyorsan muayane ol. Kanama alanı vardır bilemezsin onlemini al. Duruma gore progestan iğne yada fitil verir.kızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Bende de oğlumda hamileyken oldu iğne ve hap verdi geçti gitbencekızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Canim korkmana gerek yok . Bende ayni senin gibi bir durum yasamistim. Iliskiden sonra olabilirmis. Ama sen yinede bir doktoruna gorun icin daha rahat eder. Hatta bir iki kere cok yurudugumde de olmustu. Insallah sende de bir sorun olmaz canim :) bebisini saglicakla kucagina alirsin insallah :)kızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Muhakkak git cnm akintinin rengi hic onemli degil gecmis olsunkızlar benim hiç düşük tehlikem falan yoktu.bugün ilk defa ilişkiden 5 saat sonra falan kahverengi akıntım oldu.önce lekelenme sonra wc de çok az daha geldi.şimdilik bi şey yok ama doktora gitsem mi diye tereddüt ettim.sizce gitmeli miyim devam etmezse de.
Maşallah sizeGunaydin mutlu pazarlar hanimlarbunlar benim kızlarim
![]()