2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben fotoğraf yükleyemiyorum ya, beceriksiz gibi hissettim kendimi. Telefondan uygulamadan girdiğim için midir nedir.

Gaz bazen ama idrar evet sürekli sanki varmış gibi gün içinde sık sık gıdıyorm bazen normal düzeyde bazende cok az idrar oluyor

Benim de ilk gebeliğim ve dediğiniz şekilde aynısı bende de var sık idarara çıkma ve aşırı gaz birikintisi şişlik birlikte

Evet hala sık idrara çıkma var, gaz arada oluyor özellikle regl dönemi zamanında. Üşütüldüğü zaman gaz çıkarılınca kokar diye biliyorum ben

Oy maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli anne babasının kucağına almasını nasip etsin Benim içimden erkek olarak geçti şuan

Günaydın güzel anneler bugun 15. Haftaya girdik yavaş yavaş büyüyoruz yarın da cinsiyet öğrenmeye gideceğim çok heyecanlıyım ☺
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim. Bize de yazarsin merak ederiz Buyuk ihtimalle aralik 15 den sonra dogar senin minnos sanki ocaga kalmaz gibi. Benim oglumda tahmini dogum tarihi 29 ekimdi 17 ekimde doğmuştu gerci kimi de 42.haftada doguyor belli de olmaz saglicakla al kucagina ins❤

Selamlar. Benim yine merak ettiğim bir soru var. Torch testi yaptıranlar varsa aranızda, rubella için referans aralığı nedir? Yazabilir misiniz?

Selamlar. Benim yine merak ettiğim bir soru var. Torch testi yaptıranlar varsa aranızda, rubella için referans aralığı nedir? Yazabilir misiniz?
Ben yaptırdim ama referans yazmıyordu sanki, sadece negatif kısmına dikkat ettim. Sonuçları da sigortaya verdim elimde yok. Ama 3 ü için de negatif yazıyordu.

Ben yaptırdim ama referans yazmıyordu sanki, sadece negatif kısmına dikkat ettim. Sonuçları da sigortaya verdim elimde yok. Ama 3 ü için de negatif yazıyordu.
Benim de negatif ama 0,89. Yani tam sınırda. Referans 0,90 dan küçükse negatif diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…